Leonessa pisze:Blanca, czym jedziesz ??
Bo ja nie chcę pociągiem za bardzo, chybą zdecyduję się na pks o 11., wiem, że lipna ta godzina, ale cóż... może dasz się namówić ?
Leonessko ok jade tym PKS o 11:00 on jedzie trasą Kraków- Olsztyn przez Wawę bo potem mamy docelowy o 13:30, ale to za późno, tym bardziej, że jeszcze z zachodniego na Centralny musimy się dopchać..
Czekaj na mnie na stanowisku 2, albo ja na Ciebie, to zależy która pierwsza przyjdzie
Ja siedze przy oknie
P.S jak wracasz i co ewentualnie u Ciebie z noclegiem??? Całuję
Boższe..ale ze mnie przestępca sie robi...
To teraz to chyba jakis pomysł na koszulkę. Oni sobie gdzieś wyczaili, ze jak zbiorą 50 osób, to będą mieć te koszulki taniej. I tylko wymyślają co na nie dać. Ha..ciekawe czy coś z tego wyniknie...
Mam koilka pytań:
1. Ile już jest tancerzy, licząc Kasie i mnie?
2. Ile będzie osób, które sie nie skruszyły z nagłych powodów?
3. Podobno ma być jutro deszcz kochani w wawie, jak to będzie z transparamentami?
Ilu bedzie tancerzy to sie dowiemy na miejscu
Ile bedzie osób tez sie okaze, bo przestałam panowac nad lista obecności
deszcz niech sobie pada... jka nam popłyna troche transparenty to się z nich potem zrobi wystawe w jakiejs galerii warszawskiej dając tytuł "Akwarelowe impresje z Michaelem w tle" i sie jeszcez na tym zarobi
To tyle ode mnie na dziś..DO ZOBACZENIA!!
Ps. Erwin dla każdego tancerza znajdzie sie miejsce więc sobie pofikasz na pewno bez problemu
to teraz juz naprawde
siadeh_pijąca_winko_za_pomyślność_przedsiewzięcia_
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"
Za 5 h licząć od tej chwili wstaje robie pobutke aby wyruszyć w trase :) po drodze zgarnąć kilka MJówek obu płci ;) i wylądowac w stolicy naszego kraju i spotkać się z wami i przeprowadzić brawurową akcje MJPT ...
więc do zobaczenia wszytskim za kilkanaście godzin .
Szerokiej drogi wszytskim którzy będą przebywać trase aby dotrzeć do siedziby Legi :)
...:::But They Told Me A Man Should Be Faithful And Walk When Not Able And Fight Till The End:::..
A ja się cieszę, że wiatry podziałały na naszą kożyść. Dobrze, że pogoda a araczej wiatr nie jest ruchem jedno stajnym, tylko jest zmienny, otuż wzoraj oglądałem pogodę wieczorem i się okazuje, że od godz. 16 chmury dibrzowe już będę po za granicami Wawy:D To chyba trzeba naturze podziękować za wiatr.!