Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
zdaje się, że to nie jest temat o mnie, ale skoro Cię to interesuje, więc odpowiem:) interesuję się modyfikacjami ciała nie od dziś, lubię to, tak więc można się domyślać, że sprawia mi to przyjemność. Kolczyków mam kilka, a inspiracją do tego, aby zrobić jeden akurat w tym miejscu było obejrzenie zdjęć z różnorakim piercingiem i ot spodobało mi się. Taka historia
A jeśli chodzi o reakcje to chyba jak zawsze tj.jednym się podoba,innym nie
Robię to tylko i wyłącznie dla siebie, a moich upodobań estetycznych to nie zakłóca :)
Can't you see that heaven's just begun? It's livin' here inside our hearts!
mi również się podoba i to bardzo :) sama od jakiegoś czasu myślę nad zrobieniem sobie kolczyka w tym miejscu :) posiadam już kilka innych ,ale tu podoba mi się szczególnie :) zwłaszcza,ze to jeszcze takie "mało dziurawione" miejsce,w sensie mało pupularne ;) pozdrawiam :) PS: swietne fotki :)
BlackDimension pisze:"mało dziurawione" miejsce,w sensie mało pupularne ;)
wlasnie teraz zauwazylam, ze kolczyki miedzy piersiami i na karku staja sie modne...mi sie podoba, ale wkurza mnie to, ze to tak falami przychodzi moda na dany motyw i to mnie powstrzymuje przed dalszym dziurawieniem sie, bo podziurawione od gory do dolu mam tylko uszy ;)
masz rację Homesick , wkurzajace jest to,ze ludzie falami się dziurawią :/ zauwazalne jest to zwlaszcza teraz w epoce EMO :/ :PP pamitętam jak ja sobie dziurawiłam brew to jeszcze nie bylo to zbyt często spotykane... po jakimś czasie zauwazyłam,ze jest to juz niemal na porządku dziennym... chociaż nie sądzę,że np kolczyk między piersiami jest czymś ekstremalnym.. miałam okazję oglądać wiele pokazów ,między innymi Exiting Body Piercing na ubiegłorocznym Castle Party no i tam można zobaczyć co ludzie wyczyniają ze swoim ciałem... jednak.. co za duzo to nie zdrowo :P