Egzorcyzmy Emily Rose
Egzorcyzmy Emily Rose
Zastanawiałam się czy nie dac tego postu do tematu "Ostatnio obejrzany film" ale pomyslałam, że ten post zasługuje na osobny temat... Oglądaliście "Egzorcyzmy Emily Rose"?Znacie historie Anneliese? Co o tym myslicie? Wierzycie w to, że była naprawde Opętana?
Pozdrawiam
Pozdrawiam

Hm... przecież są na to dowody...
to co w filmie zostało ukazane tak było naprawdę...
Bardzo mi się zresztą filmik podobał. Mam go w swojej płytotece...
Scena w stodole jest niesamowita...
W ubiegły czwartek na TVP2 leciał dokument z oryginalnymi taśmami audio księdza który przeprowadzał egzorcyzmy na Annelise Michel. Ciary przechodzą do teraz.
to co w filmie zostało ukazane tak było naprawdę...
Bardzo mi się zresztą filmik podobał. Mam go w swojej płytotece...
Scena w stodole jest niesamowita...
W ubiegły czwartek na TVP2 leciał dokument z oryginalnymi taśmami audio księdza który przeprowadzał egzorcyzmy na Annelise Michel. Ciary przechodzą do teraz.
No wielkie dzięki za przypomnienie mi traumy, jaką przeszłam po obejrzeniu tego filmu w kinie. Ponieważ jestem wierząca nie tylko w Boga, ale również w szatana (co wzajemnie się implikuje, jednak wiele osób woli jednak o tym nie myśleć), to nie mogłam się pozbierać po tym filmie bardzo, bardzo długo. Do tego stopnia, że jako dorosła już przecież osoba pojechałam po nieprzespanej nocy po filmie do... mamy. Bo się bałam. A potem bałam się jeszcze przez pół roku. Przeszło, ale tylko dlatego, że mózg ma tę wspaniałą przypadłość zacierania wspomnień.
Mandey, jak dobrze, och jak dobrze, że ja nie widziałam tego dokumentu na TVP2. Właśnie dlatego, że wierzę. Zanim obejrzałam ten film, fascynowało mnie to w jakiś sposób. Teraz mnie tylko i wyłącznie przeraża, boję się tego i myślę, że jest to największe CIERPIENIE (fizyczne i psychiczne), jakie może spotkać człowieka.
Mandey, jak dobrze, och jak dobrze, że ja nie widziałam tego dokumentu na TVP2. Właśnie dlatego, że wierzę. Zanim obejrzałam ten film, fascynowało mnie to w jakiś sposób. Teraz mnie tylko i wyłącznie przeraża, boję się tego i myślę, że jest to największe CIERPIENIE (fizyczne i psychiczne), jakie może spotkać człowieka.
Zu ja uwielbiam takie tematy...Zu pisze:Mandey, jak dobrze, och jak dobrze, że ja nie widziałam tego dokumentu na TVP2. Właśnie dlatego, że wierzę. Zanim obejrzałam ten film, fascynowało mnie to w jakiś sposób. Teraz mnie tylko i wyłącznie przeraża, boję się tego i myślę, że jest to największe CIERPIENIE (fizyczne i psychiczne), jakie może spotkać człowieka.
jestem na tyle puknięty ze potrafię sobie sam niekiedy zapodać sam na sam w domu w kinie domowym na cały regulator ten film.
Zona moja podobnie jak Ty nie mogła się otrząsnąć po oglądnięciu tego filmu. Oj dostało mi się za to... Sąsiedzi też nie dali rady... Ale ja mogę takie filmy oglądać bez końca... Eh jutro sobie zapodam wieczorem jak syna położę spać

hehe
to juz wiem co moja matka ogladala ostatnio, siedze w pokoju obok i slysze ciagle jakies nieludzkie jeki i darcie :]
nie znam samej historii, ale nie wierze w opetania i inne demony, czlowiek jest sam dla siebie najwiekszym wrogiem i psychika zwlaszca nadwrazliwa moze sama sobie pieklo zgotowac
w rodzinie mialam przypadek schizofrenii, czytalam pamietnik tej osoby, ktora miala przerozne wizje, ataki opetania, porwania przez kosmitow i inne takie...
to juz wiem co moja matka ogladala ostatnio, siedze w pokoju obok i slysze ciagle jakies nieludzkie jeki i darcie :]
nie znam samej historii, ale nie wierze w opetania i inne demony, czlowiek jest sam dla siebie najwiekszym wrogiem i psychika zwlaszca nadwrazliwa moze sama sobie pieklo zgotowac
w rodzinie mialam przypadek schizofrenii, czytalam pamietnik tej osoby, ktora miala przerozne wizje, ataki opetania, porwania przez kosmitow i inne takie...
'the road's gonna end on me.'
Jeżeli masz ten program ściągnięty na dysk możesz zapodać na rapidshare lub mediafire?bardzo mi zależy a z tamtej stronki nie pobiorę bo mi anty-virek blokuje.marcia654 pisze:http://www.geevideos.com/tag/Anneliese/Maro pisze:Podaj linki jak możesz
Dzięki z góry,ktokolwiek.
ps.Film również widziałem,świetny.
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Ja tezMandey pisze:Zu ja uwielbiam takie tematy...

Ja bym sie za bardzo bała ehhMandey pisze:jestem na tyle puknięty ze potrafię sobie sam niekiedy zapodać sam na sam w domu w kinie domowym na cały regulator ten film.
Ostatnio zmieniony czw, 27 mar 2008, 22:40 przez marcia654, łącznie zmieniany 1 raz.

Wiesz ja na początku też nie do końca wierzyłam... I do dzisiaj mam małe wątpliwości ale na to naprawde są dowody! Nawet psychiatrzy nie wiedzieli co zrobić, mówili że tabletka czy zastrzyk nie pomogą. Stwierdzili u niej epilepsje chociaż na badaniach EEG nie było śladu tej choroby!!homesick pisze:nie znam samej historii, ale nie wierze w opetania i inne demony, czlowiek jest sam dla siebie najwiekszym wrogiem i psychika zwlaszca nadwrazliwa moze sama sobie pieklo zgotowac