Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.
Pomyslalam, ze skoro nie ma już linków zapodanych przez Diabełka to ja wkleje chociaz kilka takich, co to sie wprawdzie nie umywaja do tych diabelskich, ale jak sie komus nie chce łazić po róznych stronach to niech ma :)
U mnie się te linki wieki otwierają Dlaczego mój komputer mnie nie lubi? Wie ktos?
Teraz tak [OT] : Mike w sygnaturce masz błąd - powinno byc HE a nie HI jak mi się wydaje ... i co oznacza unrepetable ? Przepraszam,ale dzis czuje się na tym forum wyjatkowo glupia
...pzdr
siadeh_zdezelowana_
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"
siadeh_ pisze:
Teraz tak [OT] : Mike w sygnaturce masz błąd - powinno byc HE a nie HI jak mi się wydaje ... i co oznacza unrepetable ? Przepraszam,ale dzis czuje się na tym forum wyjatkowo glupia
No joj no, miało być pewnie niepowtarzalny-unrepeatable. "a" się zgubiło.
siadeh_ pisze:U mnie się te linki wieki otwierają Dlaczego mój komputer mnie nie lubi? Wie ktos?
...pzdr
siadeh_zdezelowana_
Oj, tak masz rację siedah_ to z tego zdenerwowania źle wszystko napisałem. Dzięki że zauważyłaś:D RESPECT
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Znam :] Jeszcze gdzieś można znaleźć całość, o ile pamiętam, MJ w podobny sposób śpiewał jeszcze Billie Jean, Streetwalkera, wymieniał też trochę utworów... Zamieszczę za parę chwil na Rapid Share.
Wogóle myślałem, że dział "download" tego serwisu już dawno dostępny, a tu jeszcze można znaleźć miłe rzeczy... Wywiad TV GUIDE widzę po raz pierwszy... ściągnę go sobie :]
MJ został oskarżony o plagiat piosenki "Dangerous" przez jakąś babę.
Absolutely Ridiculous
Tutaj "Dangerous" w wykonaniu tej pani, jak ktoś chce może sobie porównać: http://s22.yousendit.com/d.aspx?id=0YP0 ... Y3AAXPKVH4
Pank pisze:Wywiad TV GUIDE widzę po raz pierwszy... ściągnę go sobie :]
Całkiem przyjemny wywiad dla TV Guide i MTV. Michael jakoś fajnie tam wygląda mimo tej swojej bródki. Jest jakiś taki wyluzowany i w dobrym humorze.