W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
witam sie z wami juz pod prawidlowym nickiem! nazywam sie Damian i mysle ze spedze z wami tutaj mile chwile! oczywiscie bardzo lubie Michaela Jacksona uwazam ze jest najlepszy
tak Michaela poznalem majac jakies 5 lat! Przypadkowo kiedys wlozylem kasete do wiezy i sluchalem piosenek! Nagle zagrala piosenka ktora tak wpadla mi w ucho ze sluchalem jej codziennie! Niestety jak sluchalem jej kiedys kaseta popsula sie! Myslalem ze sie rozplacze! Lecz nie wiem jak ale moj tata naprawil! Po pewnym czasie mialem neta! Postanowilem szukac wiec tej piosenki! Zajelo mi to kilka tygoni! Lecz w koncu znalazlem! Piosenka ta nazywa sie ,,They Don't Care About Us,, ! Od tej pory uwielbiam Michaela! Uwazam ze nikt go nigdy nie pobije! Nikt nie ma tak wspanialego glosu jak on!
Hehe no więc witam ,
ale mam nadzieję, że w przyszłości nie będziesz tak krzyczał ;]
Chyba wykrzyknik co zdanie to za dużo... ?
W każdym razie miłego pobytu ^^,