Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Ja osobiście uważam że ona, ma i może fajne piosenki i urodę, ale jak widziałam w telewizji/internecie jej występy bez playbacku to trochę nie tego.
Ale w końcu prawie każda gwiazda ma komputerowo czyszczone piosenki.
Lubie ją, ale nie jest to dla mnie jakaś nr 1 lub 2
Living in a rhythm where the minutes working overtime.
lama_louie pisze:ak dla mnie to jest sztuczna i niezbyt utalentowana... Korzysta z genialnego podkładu MJ'a WBSS i nikt nie pamieta, że to jego.
słabo mi się robi jak czytam coś takiego. ludzie, jak nie wiecie o czym mówicie, to ugryźcie się w język! http://pl.wikipedia.org/wiki/Sampel
dla koleżanki lamy louie.
Według mnie Rihanna ma wielki talent, choć muzyka jaką tworzy nie podoba mi się. Jest bardzo ładna, ma wspaniałą figurę, śliczny głos, nie dziwi mnie, że robi taką karierę.
[*] Forever, Michael
25 czerwca
Słowik podleciał w górę, na lipie zaśpiewał,
zdjął motyla z powietrza,
zniknął ze zdobyczą...
Drzewo szumi, w powietrzu poszukuje zbiega
i zapachem powtarza
melodię słowiczą.
Sugar pisze:O tej pani za rok już słychać nie będzie
Zakładamy się że będzie?!
I ja również mogę się do zakładu przyłączyć. Jak to fajnie jak ktos na podstawie swoich domowych przy komputerowych przemyśleń stwierdza ,że komuś kończą się wizerunki......kariera. Założe się , że Rihanna wszystko sama sobie wymysla i nie pracuje nad nią sztab profesjonalistów........
Jakoś szczególnie za nią nie przepadam.Chociaż niektóre piosenki ma fajne.A jak mi się z zewnątrz podoba? Hmm jestem dziewczyną więc nie mi to oceniać;)
Czy ktoś z Was był na jej koncercie w Polsce?
Niech się z nami podzieli ;)
Nie jestem szczególną wielbicielką tej Pani.
Chętnie poznałabym jednak Wasze opinie i wrażenia :)
Był sampelek z WBSS?
"Słodki ptaku, moja duszo, twoje milczenie jest tak cenne.
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"
Co do tego, że Rihanna ma talent i świetny głos nie mam żadnych wątpliwości. Nie jestem jej fanką, ale jeśli robi to co lubi i robi to dobrze, czemu miałaby przestać. Teksty ? Nie mają być bardzo wyszukane, mają się sprzedać, ma być o nich (i o niej oczywiście) głośno. Ludzie mają ją zapamiętać i tyle.
[*] Forever, Michael
25 czerwca
Słowik podleciał w górę, na lipie zaśpiewał,
zdjął motyla z powietrza,
zniknął ze zdobyczą...
Drzewo szumi, w powietrzu poszukuje zbiega
i zapachem powtarza
melodię słowiczą.
Ja Rihanny nie znosze. Ładna jest ale uroda się nie wyróżnia, teraz każda gwiazdka jest ładniutka, a widziałam duuuużo ładniejszych od Rihanny. Jej piosenki sa banalne i moim zdaniem nieciekawe. Po prostu kolejna pusta gwiazdka:)