Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
O..sory. właśnie zauważyłam, że już jest używana...Przyznawać się, kto mnie uprzedził?!...xD
A, jeśli nie cierpisz na brak wolnego czasu, to ja bardzo proszę o jakąś ładną sygnaturkę....xD Jeśli to nie problem ciemną, z Mikem z okresu bad, lub tuż po, z tymi jego pięknymi okularami....
Michael. pisze:O..sory. właśnie zauważyłam, że już jest używana...Przyznawać się, kto mnie uprzedził?!...xD
A, jeśli nie cierpisz na brak wolnego czasu, to ja bardzo proszę o jakąś ładną sygnaturkę....xD Jeśli to nie problem ciemną, z Mikem z okresu bad, lub tuż po, z tymi jego pięknymi okularami....
Te okulary, o których myślisz, to Michael używał w okresie Thriller, więc:
czy mogłabym dostać jakąś sygnaturkę??? chciałabym, żeby na mojej był Michael śmiejący się, ale nie tak normalnie tylko jak próbuje zachować powagę ale mu się nie udaje przepraszam że takie głupoty gadam ale mam nadzieję, że wiesz o co mi chodzi. Z góry składam hołd dziękczynny
TheLostChild pisze:czy mogłabym dostać jakąś sygnaturkę??? chciałabym, żeby na mojej był Michael śmiejący się, ale nie tak normalnie tylko jak próbuje zachować powagę ale mu się nie udaje przepraszam że takie głupoty gadam ale mam nadzieję, że wiesz o co mi chodzi. Z góry składam hołd dziękczynny
Ale śliczne ! Czy ja mogę też prosić o jakąś rzem z avatarem ? Fajnie by było też jakiś na której się śmieje, ale tak poprostu pełnym śmiechem Z góry dziękuję Buszmen
Kara1992 pisze:Ale śliczne ! Czy ja mogę też prosić o jakąś rzem z avatarem ? Fajnie by było też jakiś na której się śmieje, ale tak poprostu pełnym śmiechem Z góry dziękuję Buszmen
teraz pora na mnie (:
czy ja również mogłabym coś zamówić?
uwielbiam sygnatury i avatary, ale nie moge ich robić bo mi coś się w PS stało i nie moge wgrać pędzli, brushy i tekstur... xC
chciałabym jakąś ze smooth criminal... prooszęęęęęę ^^ *maślane oczy*
Bo gdy zabraknie wśród nas miłości, Kto powie jak naprawdę trzeba żyć ?