Michael w sądzie w pidżamie... co się stało?

O Michaelu rozmowy luźne.
Awatar użytkownika
SUNrise

[OT]

Post autor: SUNrise »

billie_jean pisze:#billie_jean# ze starą sygnaturką na nowym forum
Przepraszam... będę spamować. Billie... zmień sobie sygnaturkę na tamtego Xscape, tzn. na ta co miałaś ostatnio. Nie żeby nasze kochanie w wannie było coś nie ten. Ale tamta była mor bjutiful. Albo mam jeszcze inną :-) http://yola_gieralt.w.interia.pl/Xscape1.jpg
http://yola_gieralt.w.interia.pl/Xscapik%20(Small)%20(WinCE).JPG
Jak będą za duże na to forum to się zmniejszy. Bo nigdy nie wiadomo co na to szefostwo: za duże, za małe to takie to ..a kurna co będę mówić.
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
THRILLER

Post autor: THRILLER »

billie_jean pisze:oł dżizys...ciągnie się ten wątek w nieskończoność...

też wolę oglądać MJ'a w piżamie niż w kajdankach- co by była jasność, bo coś czuję że zaraz się mnie zlinczuje( dobrze że Wódz w żałobie, bo inaczej ban gwarantowany :beksa: )

Z tego, co widzę to Buszmen już nie jest wodzem. Chyba, że żałobę potraktował jako urlop.
Awatar użytkownika
siadeh_
V.I.P.

Post autor: siadeh_ »

THRILLER pisze:Z tego, co widzę to Buszmen już nie jest wodzem. Chyba, że żałobę potraktował jako urlop.
Busz był, jest i bedzie Wielkim Włochatym Wodzem zawsze... przynajmniej dla mnie. HOUGH!

...pzdr
siadeh_sentymentalna_
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"

* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
Awatar użytkownika
MJowitek

Post autor: MJowitek »

Z tego, co widzę to Buszmen już nie jest wodzem. Chyba, że żałobę potraktował jako urlop.
No on uważa, że nie ma potrzeby, żeby było dwóch administratorów na tym forum. No bo ono działa...Ja uważam inaczej...Ja widzę sens w tym, żeby Busz był Wodzem...Bo...czy ja nadal jestem MJowitek-Kobieta Wodza? Czy już nie? Dla mnie Wodzem i tak zostanie on... Niezależnie od tego, czy będzie to gdzieś napisane czy nie...Ech...:(
Awatar użytkownika
SUNrise

MJowitek pisze:No on uważa, że nie ma potrzeby, żeby było dwóch administratorów na tym forum.
Nie widzi sensu, nie widzi potrzeby, bo to bo tamto, ach ta jego cholerna męska duma. Nawet jednego posta nam tu nie napisał jeszcze. Buszmen, mnie też jest przykro i wszystkim innym pewnie też. Twoje forum było najlepsze pod Słońcem :-). Na żadnym innym forum pisząc nie czułam tyle emocji i adrenaliny i na żadne nie wracałam i nie zaglądałam tak chętnie jak na MJHydepark. Buszmen weź się w garść i wracaaajj Wodzu Jedyny :siesta: . Chociaż popłaczemy sobie tu razem :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: (no dobra. SUNrise'owy Monolog nr 20 zakończony blabla )
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
MJowitek

Post autor: MJowitek »

SUNrise pisze: Nie widzi sensu, nie widzi potrzeby, bo to bo tamto, ach ta jego cholerna męska duma. Nawet jednego posta nam tu nie napisał jeszcze.
Nie no, to raczej nie tak... Wiesz, on ostatnio nawet na to swoje nie zaglądał. Najpierw czytał tylko pierwsze wątki, a potem to już prawie nic. Na gadu też mało bywał. Ten semestr ma taki na studiach. Mówił, że sesja przy tym teraz to był luz. Kończy późno, jest padnięty i tak dalej. No ale z drugiej strony to fakt, jak on się uprze, to ciężko go przełamać. ale ja jestem bardziej uparta od niego, więc on ze mną też ma zabawę :party: Koniec obrony. A dziś pisze referat i znowu na gadu go nie mam. echhh..Ale już wkrótce sobie to odbiję :)
Awatar użytkownika
Lika

Re: Aż sie boję.../fotki/

Post autor: Lika »

SUNrise pisze:Jezu, ja pie*** żartowaliśmy sobie 2 dni temu na czacie, że następnym razem Michael przyjdzie do sądu w piżamie i wykrakaliśmy. :surrender:
Wniosek z tego taki, że trzeba bardziej uważać, co się myśli i mówi :-o :nerwy:
Awatar użytkownika
SUNrise

Lika pisze:
SUNrise pisze:Jezu, ja pie*** żartowaliśmy sobie 2 dni temu na czacie, że następnym razem Michael przyjdzie do sądu w piżamie i wykrakaliśmy. :surrender:
Nie, nie, wniosek z tego taki, że mamy nadprzyrodzone moce i potrafimy przewidywać przyszłość. pozdrawiamy 3 boskie :diabel: czarownice: L.Dev,b_j &SUN.
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Lika

Post autor: Lika »

SUNrise pisze:
Lika pisze:
Nie, nie, wniosek z tego taki, że mamy nadprzyrodzone moce i potrafimy przewidywać przyszłość. pozdrawiamy 3 boskie :diabel: czarownice: L.Dev,b_j &SUN.
Ha! Teraz rozumiem... jak mi jeszcze powiesz, że potraficie chociaż minimalnie wpływać na ową przyszłość, to już będę całkiem spokojna o zakończanie procesu. Takiej "Świętej Trójcy" nic nie jest w stanie zagrozić :diabel:
To jak, zmobilizujecie się dziewczynki, prawda?? :happy:

Sneddon, Ty skurczybyku, boskie czarownice nadchodzą nenene
Awatar użytkownika
billie_jean

Post autor: billie_jean »

my- Trzy Czarownice...
nosimy spódnice...
na stos- rzucili nasz!
na forum los...na stos, na stos!!! :war:

Obrazek

#billie_jean# (ja to ta na bębnach :party: )
"- I have stones to sell, fat to chew, and many different men to see about many different ducks, so if I am not rushing you...
- Slow down, Franky, my son. When in Rome...
- I am not in Rome, Doug. I am in a rush. "
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Ja cierpie razem z naszym kochanym idolem mam nadzieje ze szybko wroci do zdrowia.
Obrazek

Post autor: THRILLER »

ja też
ODPOWIEDZ