Maro taki interes to ja też kiedyś chciałam założyć bo dziadek i pradziadek grabarzami byli i mnie to strasznie się podoba, ale zrezygnowałam bo planuje pierw szkołę skończyć a później to się zobaczy.
Nie robie innym konkurencji bo i po co? jak pełno zakładów pogrzebowych itp. wkoło
Gone Too Soon... We see again but not yet, not yet.... in the sky on the better side... I love You My King! Forever:*
I believe that we can change the world... this begun Michael The King Of Pop... help him...
maryska17 pisze:Maro taki interes to ja też kiedyś chciałam założyć bo dziadek i pradziadek grabarzami byli i mnie to strasznie się podoba, ale zrezygnowałam bo planuje pierw szkołę skończyć a później to się zobaczy.
Nie robie innym konkurencji bo i po co? Nenenene jak pełno zakładów pogrzebowych itp. wkoło
super temat w dziale MJowisko...nie ma co
Annie5 pisze:Ciekawi mnie tylko, czy na Zlotach dużo jest osób w wieku, np. 15-16 l., bo z tego co widzę, wiele z was jest duużo ode mnie starszych.
Annie5 pisze:[Odkąd zostałam... skarcona przez jeden z mych postów, az boję się cokolwiek napisać, ale zaryzykuję ]
POmimo, że jestem na forum dosyć krótko i nie znam kompletnie nikogo [buu...], nieźle się napaliłam na MJowisko Jak tylko przeczytałam co i jak mniej-więcej się odbywa, chodzę jak nakręcona. ^^ Ciekawi mnie tylko, czy na Zlotach dużo jest osób w wieku, np. 15-16 l., bo z tego co widzę, wiele z was jest duużo ode mnie starszych. Whatever, jakoś to będzie Pozdrawiam
Ja mam jak na razie 15 lat (na MJowisku "już" 16:P) i przyjeżdżam na 98% też nie znam nikogo, więc nie będziesz jedyna :P
Dziś wyżebrałem swoje wolne na wakacje ostatnie dwa tygodnie sierpnia włącznie z 1 Września,jak dają to brać tak więc jak będzie możliwość wpłaty kasy w kwietniu to jak będę w PL wyślę Ci pieniążki Kinga.
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Maro pisze:Dziś wyżebrałem swoje wolne na wakacje Wariat ostatnie dwa tygodnie sierpnia włącznie z 1 Września,jak dają to brać
Maro pisze:tak więc jak będzie możliwość wpłaty kasy w kwietniu to jak będę w PL wyślę Ci pieniążki Kinga.
Właśnie, a propos organizacji.
Już od 15.02.2008 miał być dostępny formularz zgłoszeniowy, niestety nadal go nie ma.
Kiedy będzie można go wysłać i wpłacić kasę na konto?:-)
Wpłacę już, a co mi tam. Na co mam czekać?
Oj ludki - wybaczcie. ja jestem o jakieś 3 tygodnie do tyłu ze wszytskim przez swoja pracę.
Ale juz jest po tym, co mi zabieralo czas i nerwy i sie prostuje wiec - jesli mnie znowu ktos w jakis wyjazd nie wkreci to formularz pojawi sie do srody.
Niestety MJOWISKO to moje hobby a praca...no to praca :-(
bardzo przepraszam i juz zabieram sie do roboty!
..pzdr
siadeh_
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"
w sumie ten zjazd to fajna rzecz moze do sierpnia bym kogos tu poznlam
ale dlaczego w Łodzi??co prawda nie mam daleko...i nawet rodzice by mnie puscili...tylko ze z kazdego miejsca w lodzi mam zbyt blisko do domu i pewnie mijalabym go w trakcie zlotu ze 100razy ...ale moze sie jeszcze przekonam...zobaczymy: )
"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
Bywam protestem, planem B
I wlepką w metrze" - HEY
Dominiko, czy mijanie Twojego domu w trakcie MJOWISKA stanowi dla Ciebie problem? :) Jeśli tak, to możesz nam powiedziec, w jakim miejscu Łodzi mamy przestać się wydzierać, żeby Ci siary tak zwanej nie robić, hehe :)
Sama słyszałam tyle dobrego o MJOWISKU, że nie wyobrażam sobie nie pojechać w tym roku! A Ty masz dwa kroki na taką imprezę! Kobieto :)
zu pisze:Dominiko, czy mijanie Twojego domu w trakcie MJOWISKA stanowi dla Ciebie problem? :) Jeśli tak, to możesz nam powiedziec, w jakim miejscu Łodzi mamy przestać się wydzierać, żeby Ci siary tak zwanej nie robić, hehe :)
Zu to nie problem, ale i tak trudno byloby go nie mijac bo stoi na srodku glownej ulicy lodzi.
Co raz bardziej chce tam pojsc...ale nie wiem czy na cala czy tylko na koncert...
"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
Bywam protestem, planem B
I wlepką w metrze" - HEY