Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
OneDayInYourLife pisze:Drogi Buszmenie jak masz czas i chęci to bardzo Cię proszę o sygnaturkę z in the closet w barwach że tak powiem szarosći... z góry wielkie dzięki
Robert pisze:Chciałbym u ciebie zamówić sygnaturkę i awatar.
Podoba mi się coś w stylu tego co ma "jako"-fajny kolor(parę postów wyżej)
Jednak zdaję się na twoją inwencje twórczą.
Ja także bym poprosił o sygnaturkę, o ile znajdziesz trochę czasu ;) Osobiście najbardziej chciałbym aby było to coś w klimatach Smooth Criminal, ale jeśli twoja artystyczna dusza uzna, że lepiej zrobić coś innego, to także narzekać nie mam zamiaru ;) Z góry wielkie dzięki i pozdrawiam ;)
Chciałabym Cię prosić o wykonanie dla mnie avatara i sygnaturki (mój jest wycięty ze zdjęcia na poczekaniu i bardzo mi się nie podoba) z The Way You Make Me Feel... Głupio mi, że nie wrzuciłam zdjęć, ale nic nie znalazłam... Będę Ci bardzo wdzięczna!
Buszmen pisze:IrfanView jest całkowicie darmowy, więc nie ma sensu ściągać go torrentem
A tak poza tym, to mój wątek z avatarami i sygnaturkami jest ciągle aktualny. Za bagatela 0 zł mogę każdemu (komu jeszcze nie robiłem) zrobić avatarka i sygnaturkę wedle życzeń.
Lucasso pisze:Ja także bym poprosił o sygnaturkę, o ile znajdziesz trochę czasu ;) Osobiście najbardziej chciałbym aby było to coś w klimatach Smooth Criminal, ale jeśli twoja artystyczna dusza uzna, że lepiej zrobić coś innego, to także narzekać nie mam zamiaru ;) Z góry wielkie dzięki i pozdrawiam ;)
lama_louie pisze:Chciałabym Cię prosić o wykonanie dla mnie avatara i sygnaturki (mój jest wycięty ze zdjęcia na poczekaniu i bardzo mi się nie podoba) z The Way You Make Me Feel... Głupio mi, że nie wrzuciłam zdjęć, ale nic nie znalazłam... Będę Ci bardzo wdzięczna!
witam czy mugłbym poprosic o taki "podpis_sygnaturką" z moim psełdonimem"Nanek" i z moonwolkiem'czy jakos tak a moze jeszce ze jestem Hanys to coś ze śląska:P jakie wyruznienie wielkie dzienki z gory
Bi-chan pisze:Czy ja mogłabym dostać tą "warrior of the world united" Z japońko-chińskim napisem? Bardzo mi sie podoba!
Jest zajęta.
dariodavis pisze:
Buszmen pisze:IrfanView jest całkowicie darmowy, więc nie ma sensu ściągać go torrentem
A tak poza tym, to mój wątek z avatarami i sygnaturkami jest ciągle aktualny. Za bagatela 0 zł mogę każdemu (komu jeszcze nie robiłem) zrobić avatarka i sygnaturkę wedle życzeń.
buuuuuuuuuuuuuuuuuu!
To ja poproszę coś z z pogranicza smooth criminal i japonii Jeśli można prosić. Bo Michael i japonia to moje dwie miłości :)
Jak będzie ci się chciało Buszmenku to może być też i avatarek.
I co? można prosić?
Nanek, słuchaj :
Buszmen to też człowiek i daj mu trochę pożyć, a nie non-stop tylko sygnaturki, pozatym Busz może być zajęty czymś innym przez dłuższy czas i może neimieć ani ułamka sekundy żeby porobić sygnaturki dla wszystkich. A zamówień jest dość dużo. Ja na swój avatar też czekałam troszkę długo, ale człowiek musi byc cierpliwy.
Living in a rhythm where the minutes working overtime.