Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Jako iż dziś niemalże przypadkiem spotkałam się z Kamilą aka Emo, Mistiness ( ) postanowiłyśmy się podzielić zdjęciami z tego wydarzenia ;d
..uwaga, uwaga, nie regulować odbiorników..
komentarz Secret Mana mnie rozwalił
P.S. Śliczne miasto ten Opatów!
Ostatnio zmieniony wt, 19 lut 2008, 22:37 przez jolene_, łącznie zmieniany 1 raz.
Dzięki za fedory i słowa pocieszenia... Niedługo skoczę po aparat do dziadków i podzielę się z Wami tego wynikiem. A co do fedory, to napaliłam się i zacznę częściej chodzić po sklepach...
Erna Shorter pisze:Morfi00 Twoje zdjęcie jest absolutnie powalające. Jakim cudem wyczarowałaś takie foto?
ta dokładnie...
fota jest rewela (she's very hot!)
ps. moja żona też ma duży nosek i cały czas jest dla mnie sexy...
przynajmniej jest co przygryzać
...you know what i mean?
Erna Shorter pisze:
Morfi00 Twoje zdjęcie jest absolutnie powalające. Jakim cudem wyczarowałaś takie foto?
Pozdrawiam
co do zdjecia to nie ja :) przyznaje sie :D talentu nie mam:) ale mam naszczescie kolezanke ktora kocha fotografie wiec :) mala sesja z Majkim w tle wyszla;)
MrsDeath, Twoją kolejną zaczepkę i wszystko, co po niej- wykasowałam.
Za następny taki tekst faktycznie dostaniesz bana.
I, proszę, nie groź nam, że Ty i tak wrócisz, bo Twój dostawca internetowy, w postaci elbląskiego Dialogu, nie byłby zadowolony, że ktoś z jego użytkowników bawi się w hakera.
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Czytając te niezbyt miłe komentarze pewnej osoby miałem wątpliwości czy zamieścić swoje zdjęcie.Dobrze,że nie jest to regułą na tym forum i reszta użytkowników potrafi zachować sie kulturalnie, a więc jednak zdecydowałem sie zamieścić tu moją fotę.
Ostatnio zmieniony śr, 20 lut 2008, 23:06 przez Robert, łącznie zmieniany 1 raz.