Video w hołdzie Michaelowi Jacksonowi

O Michaelu rozmowy luźne.
Awatar użytkownika
speechless26

Video w hołdzie Michaelowi Jacksonowi

Post autor: speechless26 »

Zespół Video, którego główną postacią jest Tomek Lubert, były współpracownik Dody w grupie Virgin, przygotowuje się do premiery debiutanckiej płyty. Muzycy złożš na niej hołd Michaelowi Jacksonowi.

"Jestesmy mu to winni. Michael miał kiedys nosa... do spektakularnych zagrań. Przez niego nie moglismy spać w nocy kiedy pierwszy raz zobaczylismy klip do Thrillera, dzięki niemu oglšdalismy najfajniejsze dziewczyny w teledyskach i w końcu to z myśli o nim zaczęlismy łapać się za krocze w miejscach publicznych naśladując jego słynny krok taneczny" twierdzi wokalista Video, Zee Zee Woo.

W jednej z piosenek chłopaki sięgnęli po riff z kawałka "Beat It", który w oryginale zagrał Eddie Van Halen. Fragment został wykorzystany w przeróbce przeboju "Papierowy księżyc" Haliny Fršckowiak, który znajdzie się na płycie "Video Gra".

Album Video ma się ukazać 14 marca.

Przepraszam, ale czy ten fragment: "Michael miał kiedys nosa..." to jakas nieprzyjemna aluzja?

Zródło: www.michaeljackson.tlg.pl
I'm so proud to say- I love You.
Mandey

Post autor: Mandey »

speechless26 pisze:Przepraszam, ale czy ten fragment: "Michael miał kiedys nosa..." to jakas nieprzyjemna aluzja?
no tak kiedyś miał nosa...
teraz ma nosek :smiech:
Szukasz mnie? Znajdziesz mnie tutaj albo tutaj ;)
Awatar użytkownika
speechless26

Post autor: speechless26 »

brzmi to trochę paradoksalnie :)

z jednej strony zamierzają złożyć Michaelowi hołd, a z drugiej naśmiewają sie z jego nosa.

wzruszające.

czy ktoś ma chusteczkę?
I'm so proud to say- I love You.
Gosix

Post autor: Gosix »

Chcą się wypromować.
Nie no moje "marzenie"- Michael Jackson i zespół Video :wariat:.
Nosa to on nie pierwszy i nie ostatni się czepia :-/ niestety.
ODPOWIEDZ