Gra Moonwalker

Tu zamieszczamy i prosimy o materiały graficzne, audio i wideo. Zakaz udostępniania plików wydanych oficjalnie - szczegóły w regulaminie.
Awatar użytkownika
MichaelX

Post autor: MichaelX »

>>aGa<<http://video.google.pl/videoplay?docid= ... &plindex=3 tu masz jak przejś całą gre
Na zawsze z Michaelem....

"Kiedy ciało jest smutne, serce powoli umiera."
Albert Camus
>>aGa<<

Post autor: >>aGa<< »

Dziękuje bobasie :calus: , link jest jak dla mnie bardzo przydatny, dziekuje jeszcze raz.
Awatar użytkownika
Jacksonfanka

Post autor: Jacksonfanka »

a jak przeskoczyć przez ten stół?
Mandey

Post autor: Mandey »

ciśniesz na SHIFT i do tego strzałka by wybrać kierunek skoku ;-)
Szukasz mnie? Znajdziesz mnie tutaj albo tutaj ;)
Awatar użytkownika
alek_m92

Post autor: alek_m92 »

jak trzeba zabic tych zielonych kolesi z bronia. w budynku jestem czy co to. strzela we mnie działo. juz po tym to jeest co malpa mi wskazala. jest trzech zielonych ludzi i skacza na mnie. sprobowalem tanca. nigdy wczesniej nie robilem tego podczas tej czesci rundy ale teraz tak i nic nie pomoglo. prosze o pomoc nenene taka gra stara a kazdy gra (ze mna wlacznie) tylko ta gierka z platformowych jest fajna. przylaczam sie do:
Michael co żeś uczynił!
nenene
Awatar użytkownika
Mj F-Anka

Post autor: Mj F-Anka »

Hej. Dawno nie gralam w ta gierke, ale ja przeszlam cala bez solucji, na 2 playery z moim malym bratankiem:D. Byl taki myk, ze jakims skrotem mozna bylo sobie dodawac zycia (czyli kredyty), tylko nie pamietam czym, chyba jakis F9 lub cos podobnego:) Na pewno na 2 playery jest latwiej i szybciej, choc pamietam ze mielismy klopoty w niektorych momentach. Chyba sciagne ta gierce i pogram z chlopem:P
Awatar użytkownika
Satine

Post autor: Satine »

Przed chwilą zagrałam pierwszy raz w życiu, na razie tylko na pierwszym poziomie i stwierdzam, że to chyba najdziwniejsza gra jaka kiedykolwiek trafiła w moje ręce o.O.
MJ, rycerz w białej zbroi, poskramiający wrogów zabójczym obrotem z kapeluszem-bumerangiem, ratuje płaczące sklonowane dziewczynki chowające się w oknach (mniej kreatywne chowają się za drzwiami). Zawsze może liczyć na pomoc małpiego mentora, który zeskakuje mu z sufitu (?) na głowę, by poprowadzić go do zwycięstwa w ostatecznej rozgrywce, podczas której Michael i jego przeciwnicy jednoczą się we współnym tańcu, po czym przegrani (zazwyczaj ci źli, no chyba, że komuś się ciągle mylą klawisze jak mi) padają na ziemię. Juhu!
Awatar użytkownika
Final Cloud

Post autor: Final Cloud »

Dziś dostałem linka od kolegi z recenzją Moonwalkera na Gametrailers.com- uśmiałem się jak nigdy, genialne xD. Polecam:
http://www.gametrailers.com/player/44106.html?type=flv
Zaczyna się od 1:10
Awatar użytkownika
dangerous_girl

Post autor: dangerous_girl »

wszystko mi dobrze szło do pewnego momentu kiedy pojawił się problem:

jak przejść tę rundę na ulicy gdzie na końcu atakuje stado tych czarnych psów i wśród nich jest jeden taki biały, czy najpierw trzeba jego załatwić? nawet jeśli próbuje to zrobić to nie daje rady bo te psy ze wszystkich stron skaczą i cały czas mnie zabijają....macie jakiś dobry, sprawdzony sposób na to? ;-)

ale ogólnie gierka super, fajne są te wszystkie "bronie" Michaela :-)
Ostatnio zmieniony sob, 04 kwie 2009, 13:47 przez dangerous_girl, łącznie zmieniany 1 raz.
Mandey

Post autor: Mandey »

dangerous_girl pisze:jak przejść tę rundę na ulicy gdzie na końcu atakuje stado tych czarnych psów i wśród nich jest jeden taki biały, czy najpierw trzeba jego załatwić? nawet jeśli próbuje to zrobić to nie daje rady bo te psy ze wszystkich stron skaczą i cały czas mnie zabijają....macie jakiś dobry, sprawdzony sposób na to?
To jest to z Beat It. Syn mi kiedyś radził żeby na początek wejść na ten mur po lewej stronie i tam czekać aż wszystkie podlatywać będą i rzucać kapeluszem. Pod koniec zeskoczyć na samochód i dokończyć wybijanie psiorów okręcając się ile da.
Szukasz mnie? Znajdziesz mnie tutaj albo tutaj ;)
Awatar użytkownika
dangerous_girl

Post autor: dangerous_girl »

ale rzucanie kapeluszem strasznie męczy....dodać do tego jeszcze ataki psów i mamy rundę nie do przejścia bo od razu padasz...
no ale dobra, spróbuję to przejść tym razem twoim sposobem, ciekawe co z tego wyniknie... :-)

dzięki ;-)
Awatar użytkownika
anula__1994

Post autor: anula__1994 »

A ja ponawiam czyjeś pytanie...
Co zrobić żeby pod koniec rundy tańczyć z przeciwnikami? ;]
'Wszyscy chcą zmieniać świat, ale nikt nie chce zmienić siebie.'
Lew Tołstoj

I'm gonna make a change.
Awatar użytkownika
alek_m92

Post autor: alek_m92 »

trzymac dlugo przycisk rzucania kapelusza
Awatar użytkownika
Damianos60

Post autor: Damianos60 »

jest moze wersja na telefon?Fajnie by bylo sobie pograc;p
M.J.J

Post autor: M.J.J »

Jak pokonać tego gościa w szarym????????????
Bo ja jakos nie moge;] :mj:
ODPOWIEDZ