W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Napiszę jeszcze jak to się stało, że zostałem fanem Michael'a. Jakieś dwa lata temu o takiej porze roku jaką mamy teraz, siedziałem sobie wieczorem w domu oglądając TV. Oglądanie sprowadzało sie do przełączania kolejnych kanałów i w ten sposób doszedłem do Vivy(bodajże) i tam emitowali jakiś program gdzie pokazywali teledyski MJ. Włączyłem już końcówkę bo zdążyłem obejrzeć tylko Billie Jean i Smooth Criminal. Po programie zacząłem szperać po necie i szukać kolejnych piosenek. I tak powoli zacząłem poznawać Michael'a. Oczywiście wcześniej wiedziałem że jest ktoś taki jak MJ ale jakoś specjalnie mnie to nie interesowało. Potem kupiłem pierwszą płytę w moim przypadku była to "Bad". A dalej to każdy wie... Teraz to nie mogę już sobie wyobrazić życia bez jego muzyki