Luth pisze:Jeśli się powtórzę, to wybaczcie, wstyd przyznać, ale rzadko kiedy zaglądam w linki które dajecie, ale...
słyszał ktoś kiedyś Smooth Criminal na skrzypcach? ;)
niektóre jego wczesniejsze spoty to naprawde super sprawa,
szczególnie polecam ten http://www.youtube.com/watch?v=m_i0CVoR1A0 Ale on jest dość znany więc nie ździwie się jako go już widzieliście.
whatever_ pisze:Ale on jest dość znany więc nie ździwie się jako go już widzieliście.
dzieki,że to dałaś nigdy nie widziałam tych video naprawdę świetne wykonanie, nie wiem czemu ale nie dość że miałam gęsią skórkę to łzy w niektórych momentach napływają do oczu, dzięki ci bardzo za to,że oświeciłaś mnie
viva201 pisze:dzieki,że to dałaś nigdy nie widziałam tych video naprawdę świetne wykonanie, nie wiem czemu ale nie dość że miałam gęsią skórkę to łzy w niektórych momentach napływają do oczu, dzięki ci bardzo za to,że oświeciłaś mnie
spoko Polecam wejście w jego profil, jest tam ich dużo więcej. Zawsze czekam aż doda coś nowego
Ten filmik jest GENIALNY! Dzięki, whatever_ Kurczę...jeszcze jak zobaczyłam urywki z "Give in to me"... Mogłabym takie coś cały czas oglądać Aż sobie linka zapiszę
"Mieszanka pasji, wizji, ekscentryzmu doprowadza do szału i obłędu..."