Ech i byłem potem w "lokalu" nawet...;) co poradzić, to moje pierwsze spotkanie z fanami MJa w ilości większej niż 1 i to do tego z forum, szczerze przyznam, że byłem bardzo stremowany i zestresowanyM.Dż.* pisze: Aaaaaaaaa.....
To wiem już!
I stałeś z nami jeszcze sporo czasu?
![]()
I żeś nie powiedział, że Ty to Ty, no....![]()
Warszawa zaprasza na lokalne zloty
- Speed Demon
- dirty_susie
- Michalina J. xD
Ooooo.....Speed Demon pisze:Ech i byłem potem w "lokalu" nawet...;) co poradzić, to moje pierwsze spotkanie z fanami MJa w ilości większej niż 1 i to do tego z forum, szczerze przyznam, że byłem bardzo stremowany i zestresowany

No nie potrzebnie- widziałeś przecież, że my.... eeeee... tacy... yyyy.... nie koniecznie sztywni jesteśmy

Następnym razem chyba sobie tabliczki z nickami poprzypinamy

"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
- Speed Demon
Towarzystwo fajne i sympatyczne, z tymi nickami to dobry pomysł;)M.Dż.* pisze: Ooooo.....![]()
No nie potrzebnie- widziałeś przecież, że my.... eeeee... tacy... yyyy.... nie koniecznie sztywni jesteśmy![]()
Następnym razem chyba sobie tabliczki z nickami poprzypinamy
Pozdrawiam wszystkich obecnych
Speed Demon
Ps. zapraszam na www.pl.wikipedia.org/wiki/Off_the_Wall --> spotkanie z fanami i ten majkelowy klimat zmusiły mnie do wytężonej pracy!
- Robert Werner
Maro pisze:Żadnych zdjęć?żadnych filmików?
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewtopic.php?t=4398
Gratuluję wygranej!
Mnie niestety nie było. Ale kolega EPMUSIC udostępnił cały materiał z aparatu. Trochę nie obrobiony bo w sumie ponad 886 MB
Ale czekamy również na inne zdjęcia, może jakieś profesjonalne.
- lama_louie
jolene_ pisze:Kasiu... Już piszesz w domu, z samochodem?:)

Z samochodem, z samochodem

Cieszę się, że Chłopaki się Tobą godnie zajęli- widzisz, że MJówki to porządne ludzie som

Speed Demon, z tą Wikipedią to naprawdę kawał SOLIDNEJ roboty

Mam wrażenie, że czasowo trafiłeś idealnie w modę, bo teraz, kiedy zaczyna być o Michael'u głośno, ludzie poszukują o nim informacji, a chyba najłatwiej dostępne i najbardziej oczywiste źródło to właśnie Wikipedia.
No, kolejny majkelizator wśród nas

Robert Werner, dziękuję za gratulacje

"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Podpisuję się pod słowami kolegi Speed'a...Speed Demon pisze:Ech i byłem potem w "lokalu" nawet...;) co poradzić, to moje pierwsze spotkanie z fanami MJa w ilości większej niż 1 i to do tego z forum, szczerze przyznam, że byłem bardzo stremowany i zestresowany
Naprawdę nie łatwo się 'wcisnąć' do rozmowy podczas gdy wszyscy się znają...
Ogólnie było jednak bardzo sympatycznie.
Wyszedłem pierwszy, a więc może ktoś mnie poinformuje czy długo jeszcze siedzieliście?

Mam nadzieję, że w najbliższym czasie, również będziemy mieli okazję, do ponownego spotkania w tak zacnym gronie.
Postaram się umieścić krótki filmik (oj, bardzo krótki!) z występu Kasi w najbliższym czasie (byłaś naprawdę świetna!!!).
Aparat mam od niedawna więc zdjęcia wyszły w fatalnej jakości. Mimo wszystko kilka również postaram się umieścić.