Warszawa zaprasza na lokalne zloty
- Jacksomanka
- Jacksomanka
Mam czas więc pisze.
Wszyscy ludzie zaczeli sie zbierać i zbierać, aż tu wychodzi Pawelec i mówi że za 3 kwadranse Diana będzie gotowa. No to wszyscy : uuuu...
odpowiedział : Żartuje, za 5 min.
Chwila przerwy.
No i Diana Tańczyła i wszyscy klaskali i dopingowali. Potem kilka pytań od Pawelca do Diany i zaczęli wybierać 6 osób które miały zatańczyć w konkursie. M.in Kasię .
No i tańczyli, podzieleni na 2 grupy. Potem była dogrywka 2 osób do Thriller'a. Kasia i jakas dziewczyna tańczyły. No i nagrody oczywiście.
Następnei wszyscy się rozeszli. Widziałam ze Diana i Kasia udzielały mini wywiadów. No i to na tyle, chyba że reszta uzupełni ew. braki w moim pieknym streszczeniu ...
Niestety nei spotkałam sie z MJówkami, bo głupio mi było podejść, tak jak już wcześneij pisałam.
Maro : W sumei nie dużo ... Ale w miarę.
Nie było dzikiego tłumu.
Wszyscy ludzie zaczeli sie zbierać i zbierać, aż tu wychodzi Pawelec i mówi że za 3 kwadranse Diana będzie gotowa. No to wszyscy : uuuu...
odpowiedział : Żartuje, za 5 min.
Chwila przerwy.
No i Diana Tańczyła i wszyscy klaskali i dopingowali. Potem kilka pytań od Pawelca do Diany i zaczęli wybierać 6 osób które miały zatańczyć w konkursie. M.in Kasię .
No i tańczyli, podzieleni na 2 grupy. Potem była dogrywka 2 osób do Thriller'a. Kasia i jakas dziewczyna tańczyły. No i nagrody oczywiście.
Następnei wszyscy się rozeszli. Widziałam ze Diana i Kasia udzielały mini wywiadów. No i to na tyle, chyba że reszta uzupełni ew. braki w moim pieknym streszczeniu ...

Niestety nei spotkałam sie z MJówkami, bo głupio mi było podejść, tak jak już wcześneij pisałam.

Maro : W sumei nie dużo ... Ale w miarę.

Ostatnio zmieniony sob, 09 lut 2008, 20:30 przez Jacksomanka, łącznie zmieniany 2 razy.
Living in a rhythm where the minutes working overtime.
- Speed Demon
Co do imprezy w Empiku: ludzi było dość sporo, najpierw zatańczyła Diana - swoją drogą dla mnie, który nigdy wcześniej jej nie widział, była super, zatańczyła własną choreografię do "Beat it". Potem konkurs, w którym wygrała Kasia M.Dż, robiąc na mnie (i chyba na reszcie) też gigantyczne wrażenie, a jej moonwalk wymiatał. W empiku byłem od 14 i przez cały czas puszczano legendarne dziewięć utworów z "Thrillera".
A co do spotkania forumowiczów: to ja niestety jestem do tyłu ze wszelkimi znajomościami i chyba byłem jedynym, który spotkał wszystkich po raz pierwszy, więc ani nie czułem się najlepiej, ani specjalnie nie pogadałem, mało kto zresztą miał ochotę się przedstawić i podać rękę, no ale na pewno ja ze swojej strony najlepiej się nie zaprezentowałem (jeśli w ogóle się zaprezentowałem i ktoś mnie pamięta). Ale dla samego konkursu tańca - warto było!
A co do spotkania forumowiczów: to ja niestety jestem do tyłu ze wszelkimi znajomościami i chyba byłem jedynym, który spotkał wszystkich po raz pierwszy, więc ani nie czułem się najlepiej, ani specjalnie nie pogadałem, mało kto zresztą miał ochotę się przedstawić i podać rękę, no ale na pewno ja ze swojej strony najlepiej się nie zaprezentowałem (jeśli w ogóle się zaprezentowałem i ktoś mnie pamięta). Ale dla samego konkursu tańca - warto było!
Generalnie bylo naprawde sporo ludzi. Normalnie na takich imprezach w Empiku ktos stoi na scenie, a cala reszta go zlewa. Dzis bylo duzo osob, przekroj wieku generalnie ogromny. Najlepsza byla babcia w wieku okolo last 70ciu, ktora okazala sie pierwsza fanka naszej Kasi. Pani byla normalnie bezbledna, absolutnie wymiatala. Duzo bylo tez tych najmlodszych, osob w wieku od 12 do 15stu lat. To mnie osobiscie cieszylo, ze Mike przyciaga do siebie mloda publicznosc. Czesc generalnie zostala przyciagnieta przez Diane, za co dla niej szacuneczek.
Wiadomo, Diana zatanczyla w swoim stylu. Konkurs byl przeprowadzony co najmniej dziwnie, ale co tam - Kasia zgarnela co sie jej nalezalo
Najbardziej rozwalal udzial niejakiego Rolanda, ale na ten fakt chyba lepiej spuscic zaslone milczenia. Generalnie to, ze do konkursu typowano osoby z widowni, ktore sie zglosily, bylo
Fakt faktem, ze siary nie bylo i kazdy pobujal sie fajnie do muzy, a Kasia po prostu zablysnela. Jedyne co mnie irytowalo, to ten caly prowadzacy z Eski, facet co najmniej dziwny... albo jego poczucie humoru. Generalnie konferansjerka w jego wykonaniu byla slaba. Co tam jednak, impreze trzeba zaliczyc do udanych. Promocja reedycji albumu w sumie naprawde fajna. Bylo sporo TV, dziewczyny udzielaly wywiadow - pewnie bedzie to mozna gdzies zobaczyc. Pytanie tylko gdzie....
Fajnie bylo sie ze wszystkimi spotkac, bo ja generalnie juz od bardzo dawna nie mialam ( procz kilku osob z W-wy) ku temu sposobnosci. Znow nie bylo zbyt wiele czasu, by pogadac i generalnie strasznie zimno bylo.... ale zawsze to mila odskocznia od rzeczywistosci.
PS. Zalozylam, ze nie kupie tej plyty i dotrzymalam dzis sobie danego wlasnego slowa. Jestem dumna jaki opor udalo mi sie postawic
Wiadomo, Diana zatanczyla w swoim stylu. Konkurs byl przeprowadzony co najmniej dziwnie, ale co tam - Kasia zgarnela co sie jej nalezalo

Fajnie bylo sie ze wszystkimi spotkac, bo ja generalnie juz od bardzo dawna nie mialam ( procz kilku osob z W-wy) ku temu sposobnosci. Znow nie bylo zbyt wiele czasu, by pogadac i generalnie strasznie zimno bylo.... ale zawsze to mila odskocznia od rzeczywistosci.
PS. Zalozylam, ze nie kupie tej plyty i dotrzymalam dzis sobie danego wlasnego slowa. Jestem dumna jaki opor udalo mi sie postawic

Ja może nie na temat łączenia fanów z Warszawy, ale właśnie muszę się podepnąć pod tym fragmentem....Boże...jak ja dziś i wczoraj się mocowałam z własnymi myślami...wyskoczę po płytę...nie wyskoczę...wyskoczę....nie wyskoczę...no i stawiłam sobie skuteczny opór...a Twoje jawne przyznanie się do tej walki jeszcze mi w tym bardziej dopomoże...cieszę się, że nie jestem osamotniona w tej wewnętrznej walce. Już nawet myślałam, że tylko ja tak dziwnie mam...że to takie nienormalne 'bić się' ze sobą o kupno tej płytki...thewiz pisze:Zalozylam, ze nie kupie tej plyty i dotrzymalam dzis sobie danego wlasnego slowa. Jestem dumna jaki opor udalo mi sie postawic

Koniec OT z mojej strony.
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
E. Bodo To nie ty...
Yo!Maro pisze:Kasia M.Dź.* wygrała iPoda??

Strasznie się cieszę, bo nie ma nic cenniejszego niż coś, czego kupić się na da (a przynajmniej na razie

Piękne dzięki za fantastyczny doping- wiecie, że to Wasze brawa rozstrzygnęły dogrywkę

Co do samej imprezy, tak jak napisała Jacksonmanka cała promocja dość krótka. W zasadzie miała dwa punkty- występ Diany i konkurs.
Diana... no, jak zwykle- jej chwlić nie trzeba

Dziewczyna ma niesamowitą szybkość, co w połączeniu z fantastyczną techniką po prostu nie może nie zrobić wrażenia.
Wiek fanów, na początku mnie zasmucił, bo sugerował, że ci z "naszej" półki wiekowej (trzydziestki), gdzieś się wykruszyły, ale z czasem coraz więcej i "czterdziestek" i nawet "siedemdziesiątek" było widać

Wspomniana przez thewiz babcia- absolutnie nieziemska

A ja oczywiście, znów o bożym świecie zapomniałam i gdzieś odleciałam, gaworząc jedynie ze znanymi sobie twarzami.
Kto był kto? Przyznać się

Speed Demon, nie ukrywam, że miałam szczególną nadzieję Cię poznać, ale w końcu nie wiem, czy nam się to udało

Który to Ty?

Bardzo się cieszę, że znów była okazja do spotkania się z wieloma MJówkami i że nie była to okazja typu proces, czy inne równie niechlubne, lecz promocja PŁYTY (a fakt że ma ona już 25 lat, przemilczmy po prostu

I fajnie, że Sony zauważyło, iż na Michael'u nadal może sporo zarobić- to może wyjść na dobre również naszemu Idolowi.
Cieszę się- tak po prostu

"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
- Speed Demon
A widzisz, miałem nadzieję Cię poznać na początku, jednak specjalnej ochoty na to żadna ze stron nie przedstawiała, więc kto miał w końcu wyjść z inicjatywą?:) W bluzie HIStory to ja.M.Dż.* pisze: Speed Demon, nie ukrywam, że miałam szczególną nadzieję Cię poznać, ale w końcu nie wiem, czy nam się to udało![]()
Który to Ty?![]()
No....Speed Demon pisze:A widzisz, miałem nadzieję Cię poznać na początku, jednak specjalnej ochoty na to żadna ze stron nie przedstawiała, więc kto miał w końcu wyjść z inicjatywą?:) W bluzie HIStory to ja.M.Dż.* pisze: Speed Demon, nie ukrywam, że miałam szczególną nadzieję Cię poznać, ale w końcu nie wiem, czy nam się to udało![]()
Który to Ty?![]()
Więcej szczegółów poproszę

Bluza HIStory mi mrygnęła- to fakt, ale ja mam pewną.... ekhm... ułomność, że nie pamietam twarzy, że błądzę wzrokiem po podłodzę, że nie potrafię zestawić dołu z górą i takie tam

"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
- Speed Demon
Aaaaaaaaa.....Speed Demon pisze:Więcej szczegółów, hmm...:) gdy pojawiłaś się z koleżanką Kingą, ja stałem już z Erwinem i z Mike'iem;)
To wiem już!

I żeś nie powiedział, że Ty to Ty, no....

Sporo materiału zebrał kolega Jacek i jego ekipa (Ci sami, którzy robili mój "colage"), więc jak ich pomęczymy to może czymś się pochwalą.....Speed Demon pisze:A zdjęcia na pewno będą, ponieważ co najmniej dwie osoby miały aparaty. A z tego co pamiętam Erwin 777 ma też filmiki z konkursu tanecznego i występu Diany.
Idę zacząć wydeptywać ścieżki

"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me