W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Fly_Away pisze:Witamy, witamy Calineczke :)
Cieszę się, że kolejna fanka z Częstochowy i mam nadzieję, że spotkamy się predzej czy pozniej na jakimś zlocie
Oby prędzej :P :)
Mistiness : Oprócz Michaela słucham jeszcze Elvisa , Franka Sinatrę, Chucka Berry'ego, Bee Gees, Whitney Houston, Celine Dion, Smokie, Roberta Johnsona, Louisa Armstronga, ZZ Top, Iron Maiden a to tylko część :P
witam Cię calineczka
ładnie tu tak posłuchać o innych gwiazdach- lubię stare przeboje w takim wykonaniu jak wymieniłaś niektórych wyżej,a szczególnie zwracam uwagę na Bee Gees i Whitney Houston.
Pozdrawiam
Gone Too Soon... We see again but not yet, not yet.... in the sky on the better side... I love You My King! Forever:*
I believe that we can change the world... this begun Michael The King Of Pop... help him...
Niestety chyba nie będę mogła być w Katowicach, już w grudniu zaprosiłam kilka osób z klasy na 23 lutego na noc do mnie, ehh... gdybym wcześniej wiedziała wymyśliła bym inną datę:P Ale może następnym razem :)
[*] Forever, Michael
25 czerwca
Słowik podleciał w górę, na lipie zaśpiewał,
zdjął motyla z powietrza,
zniknął ze zdobyczą...
Drzewo szumi, w powietrzu poszukuje zbiega
i zapachem powtarza
melodię słowiczą.