..::MJOWISKO 2008::..

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
thewiz

Post autor: thewiz »

Kinga, na stronie w newsach drugi dzien zlotu jest oznaczony jako 20 sierpnia.
Super strona i swietna perspektywa. W tym roku mam ogromna nadzieje na pojawienie sie w Łodzi. Jeszcze raz- swietna robota ;-)
Awatar użytkownika
siadeh_
V.I.P.

Post autor: siadeh_ »

Dziekuje bardzo... i za pochwały i za wylapywanie błedow. Ja juz literówek nie widze, bo znam tę strone niemal na pamięć... ech...

jeszcze raz dzieki!

...pzdr
s_
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"

* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
Buszmen

Post autor: Buszmen »

Zgłoszenia beda przyjmowane od 1.03.2008
Naprawde do marca będziesz zbierać fanów i tę "tradycyjną" 30, 40 czy inną minimalną liczbę chętnych? Ja to nie wiem co ja tego 1.03.2008 bede robić, co dopiero w wakacje ;-)
Awatar użytkownika
Majkel
Site Admin

Post autor: Majkel »

Buszmen pisze:Naprawde do marca będziesz zbierać fanów i tę "tradycyjną" 30, 40 czy inną minimalną liczbę chętnych?
"Minimalna ilość osób potrzebna do tego, by zlot odbył się to 80 osób!"

Od 1 marca, a nie "do marca" jak rozumiem.
...
Buszmen

Sorry, muszę sobie kupić lepsze okulary ;-)
Awatar użytkownika
Erna Shorter
Lokalizacja: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a

Post autor: Erna Shorter »

Muszę pogratulować stronki,naprawdę świetna robota. ;-)
Ciekawa oprawa graficzna,a wszystkie informacje przedstawione w bardzo przejrzysty sposób.
Podoba mi się pomysł ze zdjęciami z poprzednich zlotów. Taki przegląd to świetna sprawa, bo może zachęcić do spotkania. ;-)
Dziękujemy mamusiu. ;-)
Buszmen pisze:Ja to nie wiem co ja tego 1.03.2008 bede robić, co dopiero w wakacje
Wiesz Busz, gdybym ja miała o wszystkim myśleć w ten sposób, wielu rzeczy bym nie załatwiła.:knuje:
Wiem, że MUSZĘ pojechać do Łodzi w tym i w tym dniu, i zrobię to!
No chyba, że np. w przeddzień imprezy złamie mi się jeden paznokieć(wtedy "oczywistym" jest, że nie mogę się w takim stanie pokazać :nerwy:) albo Paris Hilton wyda kolejną płytę, wtedy będę w żałobie i nie będę miała głowy do imprezy. :surrender:

No to ja myślę,że zgłoszenie wyślę hmm... 01.03.2008. :dance:

Busz nie zawiedź mnie i zaplanuj już sobie te dni w sierpniu. :-) hihi

Ayee! Jak to mawia Maro. ;-)

p.s.
"Minimalna ilość osób potrzebna do tego, by zlot odbył się to 80 osób!"
Ludziska,nie zawiedźcie. :nerwy:

Obrazek

PLEASE!!!
Obrazek
Awatar użytkownika
siadeh_
V.I.P.

Kochani,
tegoroczna impreza jest bardzo wazna, bardzo rozbudowana. własnie dlatego dalam Wam szansę zapisywania się wczesniej byście mogli juz sobie zaplanowac koniec wakacji, byście mogli odlozyc odpowiednia ilośc pieniedzy etc.
Buszmen. Nikt Ci nie każe zapisywac sie w marcu ;-) mozesz to zrobic nawet w ostatecznym terminie. Tylko, że robiac to wczesniej oszczędasz. To jest zjawisko wystepujace przy wszytskich duzych imprezach (np. koncerty).

Minimalna ilośc osob jest duza. Wiem. Jednak jest niezbedna by utrzymac taki koszt imprezy przy takim planie.
Ja wierze w MJówki. Mysle, ze kazdego roku robie wszytsko byście byli zadowoleni i tym razem tez nie bedziecie sie czuli zawiedzeni. Jesli jednak nie bedzie odpowiedniego zainteresowania - no cóż. MJowisko to nie jest przymus - to jest impreza dla Was. To wy zdecydujecie czy chcecie spedzic fajne dwa dni w Łodzi czy nie, a moje ryzyko to to, ze poświęce swój czas na organizacje czegoś, co nie wzbudzi minimalnego zainteresowania. Ja je podejmuję. Reszta zalezy od Was.

Pozdrawiam serdecznie,
Kinga "siadeh_" Zaborowska

* * *
Buszmen

Kurdeeeee......powtarzam jeszcze raz, że zamiast "OD" przeczytałem "DO" :smiech:
Ale w tym roku tak czy siak nie bede jednym z pierwszych, ponieważ kończę studia, muszę obronić się w czerwcu i bardzo ciężko jest mi przewidzieć co tak naprawdę bede robił pod koniec sierpnia. :-/
Awatar użytkownika
SILENTIUM

Post autor: SILENTIUM »

W tym roku nie bedzie żadnego pokazu w kinie jak na poprzednim zlocie?
Awatar użytkownika
siadeh_
V.I.P.

Nie, w tym roku nie będzie pokazu w kinie.

...pzdr
s_

* * *
Awatar użytkownika
zu

Post autor: zu »

Ojej! A ja tak na to liczyłam, widziałam programy poprzednich MJowisk i to [kino] mi się baaardzo podobało. A to MJowisko będzie moje pierwsze :(
Awatar użytkownika
Tiger Lilly

Post autor: Tiger Lilly »

Zeszłoroczny pokaz w kinie był świetny, ciasteczka i mleczko od siadeh wyczarowały fajną atmosferę Michaelową :mj:

Ale w tym roku chyba nie bardzo było gdzie wcisnąć kino, bo program jest przebogaty i myślę, że inne atrakcje wynagrodzą nam brak filmu ;-)
When everything starts to fall
So fast that it terrifies you
When will you hit the wall?
Are you gonna learn to fly?
Awatar użytkownika
zu

Post autor: zu »

Tiger Lilly pisze:Zeszłoroczny pokaz w kinie był świetny, ciasteczka i mleczko od siadeh wyczarowały fajną atmosferę Michaelową :mj:

Ale w tym roku chyba nie bardzo było gdzie wcisnąć kino
Gdzie ja byłam, gdzie ja byłam, gdzie ja byłam.... :surrender:

Ha! już wiem! Chciałam jechać, ale nikogo nie znałam i stwierdziłam, że będę się dziwnie czuć :wariat: . Jaki to człowiek głuuuupi czasem....
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Hmmm....jesli mnie nic nie zatrzyma to mam nadzieję dotrzeć na tę imprezkę.Super że już tyle osób wyraziło swoje poparcie i chęc udziału ;-)
Obrazek

Post autor: calineczka »

Już dziś zaczynam męczyć rodziców, w końcu jestem młoda, będą wakacje, to czas żeby się wyszaleć ;) Trzymajcie kciuki :P
[*] Forever, Michael

25 czerwca

Słowik podleciał w górę, na lipie zaśpiewał,
zdjął motyla z powietrza,
zniknął ze zdobyczą...
Drzewo szumi, w powietrzu poszukuje zbiega
i zapachem powtarza
melodię słowiczą.

Maria Pawlikowska-Jasnorzewska
ODPOWIEDZ