Willy's download corner

Tu zamieszczamy i prosimy o materiały graficzne, audio i wideo. Zakaz udostępniania plików wydanych oficjalnie - szczegóły w regulaminie.
Gość

Post autor: Gość »

Jeśli Willy nie ma nic przeciwko to ja mogę zuploadować ten koncert "HIStory World Tour LIVE From Copenhagen '97".
Awatar użytkownika
MJJ

Post autor: MJJ »

Banan pisze:Jeśli Willy nie ma nic przeciwko to ja mogę zuploadować ten koncert "HIStory World Tour LIVE From Copenhagen '97".
Nie jestem Willy, ale dawaj śmiało - najlepiej poprzez momupload.com
Obrazek
Gość

Ostatnio zmieniony pt, 28 mar 2008, 10:26 przez Gość, łącznie zmieniany 26 razy.
Awatar użytkownika
Willy

Post autor: Willy »

MJJ pisze:
Banan pisze:Jeśli Willy nie ma nic przeciwko to ja mogę zuploadować ten koncert "HIStory World Tour LIVE From Copenhagen '97".
Nie jestem Willy, ale dawaj śmiało - najlepiej poprzez momupload.com
Jeśli tylko ci się chce to śmiało wrzucaj. Zaoszczędzi mi to roboty. Jak całość będzie gotowa zedytuję odnośnik na pierwszej stronie.
Awatar użytkownika
malina19

Post autor: malina19 »

nie wiem co sie dzieje z 3 częścia do captaina eo juz drugi dzien probuje to sciagnac ale pisze ze odsylacz nieprawidlowy myslalam ze to chwilowe wiec poczekalam jakis czas ale dzis znowu wyswietla mi sie ze ossylacz nieprawidlowy Willy mozesz to sprawdzic i w razie czego poprawic ta czesc z gory dziekuje:)
Obrazek
Awatar użytkownika
Willy

malina19 pisze:nie wiem co sie dzieje z 3 częścia do captaina eo juz drugi dzien probuje to sciagnac ale pisze ze odsylacz nieprawidlowy myslalam ze to chwilowe wiec poczekalam jakis czas ale dzis znowu wyswietla mi sie ze ossylacz nieprawidlowy Willy mozesz to sprawdzic i w razie czego poprawic ta czesc z gory dziekuje:)
Faktycznie, link był niepełny i nie działał. Teraz już jest ok.
Dorotka_'_

Post autor: Dorotka_'_ »

A mógłby ktoś zapodać Bad Munich 92' na jakiś inny serwer? Najlepiej plikus.pl lub na mediafire.com . Byłabym wdzięczna :)

Dangerous Tour Special Argentina 1993

I to ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
MJJ

malina19 pisze:nie wiem co sie dzieje z 3 częścia do captaina eo juz drugi dzien probuje to sciagnac
To i tak masz szczęście, że ściągnąłeś pozostałe części. Ja chociaż sprawdzam prawie codziennie o różnych porach to jakoś nie mogę wstrzelić w możliwość ściągnięcia m.in. tego pliku z megaupload.
Obrazek
Awatar użytkownika
Willy

MJJ pisze:Ja chociaż sprawdzam prawie codziennie o różnych porach to jakoś nie mogę wstrzelić w możliwość ściągnięcia m.in. tego pliku z megaupload.
Ale w czym jest problem? Kiedyś, jeszcze jakiś miesiąc temu megaupload to faktycznie było utrapienie. Działał praktycznie tylko w nocy i pozwalał w tym czasie pobrać jeden, dwa pliki. Teraz jest naprawdę znośnie. Działa cały czas, w sensie że nie ma limitu slotów dla użytkowników z danego kraju. Następny plik pobierać można 15 minut po skończeniu poprzedniego a sam serwis jest stabilny i długo trzyma pliki na serwerze. Warunkiem opisanego działania jest oczywiście instalacja ichnego toolbara. Chyba, że to stanowi problem.
Awatar użytkownika
MJJ

Banan pisze: Thriller, Beat It, BOTDF, Dangerous, Black or White, Earth Song, Heal The World & HIStory:
Part I:Thriller__Beat_It.part1.rar
Part II:Thriller__Beat_It.part2.rar
Part III:Thriller__Beat_It.part3.rar
Part IV:Thriller__Beat_It.part4.rar
Part V:Thriller__Beat_It.part5.rar
Part VI:Thriller__Beat_It.part6.rar
Part VII:Thriller__Beat_It.part7.rar
Czy to są już wszystkie pliki z tej części ?
Bo u mnie po ściągnięciu i rozpakowaniu odtwarza się video ale bez dźwięku.

Willy: A ja się chciałbym zapytać czy to jest ta sama wersja koncertu którą ja tu kiedyś wrzucałem? Bo widzę, że twoje pliki mają po kilka piosenek a moje były osobno. Połączyłeś je czy może tylko w ten sposób spakowałeś archiwa? A może to zupełnie inna wersja? Dodałem screeny i nie chciałbym by były mylące.
Obrazek
Dorotka_'_

Post autor: Dorotka_'_ »

Czemu American Music Awards 4 częsc sciągnęła mi się bez obrazu?
Czy to coś z plikeim czy ja mam coś z kompem?
Obrazek
Awatar użytkownika
malina19

MJJ pisze:
malina19 pisze:nie wiem co sie dzieje z 3 częścia do captaina eo juz drugi dzien probuje to sciagnac
To i tak masz szczęście, że ściągnął pozostałe części. Ja chociaż sprawdzam prawie codziennie o różnych porach to jakoś nie mogę wstrzelić w możliwość ściągnięcia m.in. tego pliku z megaupload.
po pierwsze to jestem dziewczyna:) a po drugie mi sie wszystko sciaga bez zarzutu:) i przyznaje racje Williemu wczesniej bylo o wiele gorzej z tym sciaganiem z tego serwera a teraz mozna powiedziec jest bajeczka dla osob ktore sciagaja za darmo aha i pamietaj o zainstalowaniu toolbara wtedy powinno byc dobrze:)
Obrazek
Gość

To ta sama wersja, powinny działać normalnie, jeśli intro i WBSS działają ok to i to powinno, sprawdzałem przed wrzucaniem, może kodeki albo spróbuj innym programem, nie wiem może VLC Media Player
Awatar użytkownika
malina19

mam takie pytanko sciagnelam captaina eo i obejrzalam monentami zacina mi obraz czy ten kto sciagnął tez tak ma prosze o odpowiedz:)
Obrazek
Awatar użytkownika
MJJ

malina19 pisze: po pierwsze to jestem dziewczyna:)
Upss. Przepraszam, nie zwróciłem uwagi na znaczek.
Banan pisze:To ta sama wersja, powinny działać normalnie, jeśli intro i WBSS działają ok to i to powinno, sprawdzałem przed wrzucaniem, może kodeki albo spróbuj innym programem, nie wiem może VLC Media Player
No właśnie pozostałe części są ok - jest i video i dźwięk.
Natomiast w tej ostatniej tylko samo video bez dźwięku - sprawdzałem na różnych playerach.
Ostatnio zmieniony czw, 31 sty 2008, 23:29 przez MJJ, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
ODPOWIEDZ