Do YCD zapraszamy

Zgadzam się z kolegą trzeba być wszechstronny i mieć pojęcie:)baniakwls pisze:Jak dla mnie sam taniec Jacksona to do you can dance chyba za mało,trzeba byc chyba barzdiej uniwersalnym i pokazac cos wiecej niz tylko Michaela.pozdrawiam
nie wiem czy oglądałeś YCD,ale z pewnością zauważyłeś,że większość ludzi uczyła sie różnych rodzajów tańca,na początku w pierwszych odcinkach jeden zajmował się tylko hip-hopem inny rzucał sie jak ryba na lądzie i jakoś się nauczyli,Rufi np. po jednym z tańców powiedział,że nigdy nie myślał,że nauczy się takiego tańca,a co szkodzi spróbować? przecież za to sie nie płaci ,jedynie można zyskać,Michael może zyskać kolejnych fanów,a kolega może zyskać nowe doświadczenie,nowych znajomych i świetną zabawę,dlaczego nie moze spróbować?baniakwls pisze:Jak dla mnie sam taniec Jacksona to do you can dance chyba za mało,
niestety mam video tylko z próby ;/ kolega który miał kamere wyjechał kilka dni pozniej i nie było czym kręcic a w tamtych czasach nie było komórek ani aparatów cyfrowych w "każdej kieszeni" szarego człowiekaTancerz swietny filmik,i jak poszło na apelu?masz video?
Zgadzam się nigdy bym sie nie osmielił nazwac tancerzem wszechstronnym dlatego mój nick na forum jest z małej litery ;) nie zasługuje( jeszcze) na nazwaniem sie Tancerzem jestem tylko tancerzem ;)baniakwls pisze:Jak dla mnie sam taniec Jacksona to do you can dance chyba za mało
Jaka decyzja czy ktos tu mówił że JA CHCĘ gdziekolwiek wystąpićbaniakwls pisze:a tancerz jak chce to niech sobie startuje,jego sprawa i jego decyzja