W skrócie Według Messereau'a cały proces był wielkim cyrkiem . Był to najdroższy Proces w Ameryce oskarżający jednego człowieka. Sądzi iż Shedon wpakował w oskarzenie i opłacenie ludzi którzy szukali przez rok dokumentów stwierdzającyh że MJ jest winny ok . 10-20 MLN$, a jednak mimo takiego wkładu i ludzi nie znalazł ani jednego dowodu przeciw Michaelowi ;).
Maro pisze:Pod koniec jak ziomek w czerwonej koszulce zrobił salto i zgarnął kapelusz ziemi to wymiękłem...
To jest jedyny moment warty podziwu, reszta to jakieś beznadziejne podskoki, wymachy nóg i bardziej to wygląda jakby oni się nabijali i przedrzeźniali styl tańca MJ-a, niż jego promowali i zwyczajnie lubili...
Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
Maro pisze:Pod koniec jak ziomek w czerwonej koszulce zrobił salto i zgarnął kapelusz ziemi to wymiękłem...
To jest jedyny moment warty podziwu, reszta to jakieś beznadziejne podskoki, wymachy nóg i bardziej to wygląda jakby oni się nabijali i przedrzeźniali styl tańca MJ-a, niż jego promowali i zwyczajnie lubili...
ale wez tez pod uwage,ze to napewno bylo na spontanie nagrywane, bo to jest impreza break dansowa a nie jakies pokazy tańca MJ . Dlatego mi sie to podobało, juz nie chodzi o to jak oni sie ruszali i co robili, ale wazne ze sie dobrze bawili:D