Witajcie!
Nazywam się Olka, Mam 14 lat. Jestem uparta, stanowcza, bywam irytująca, nie mniej jednak są takie osoby, którym udaje się ze mną kooperować.

Interesuję się tańcem

(balet ^^, electro, poppin', hip-hop, bollywood dance i taniec indyjski-narazie biernie), bardzo lubię rysować. Do tego dochodzi zamiłowanie do wszelakich elementów stylu gotyckiego (czyt. tilue, koronki, falbanki, gorsety i tym podobne), również od niedawna Oriental Goth. Fascynuje mnie kultura Indii, stąd też Nandini. Oprócz tego filmy indyjskie - Bollywoody oraz niezastąpione piosenki z tychże filmów. Nie mogę nie wspomnieć o ukochanej muzyce, bez której moje życie z pewnością wyglądało by zupełnie inaczej : Metal, Rock Gotycki, Independent, Electro, Rock (Marilyn Manson, KoRn, Metallica, Slipknot) etc. etc.
Ta "ukochana muzyka" to także Michael.

"ZaMichaelowałam" się całkiem niedawno. A wszystko za sprawą Jenny [
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewtopic.php?t=3409 ], która najpierw z nienacka wciągnęła mnie "w" indie, po czym z premedytacją zaraziła Michaelem, a co do tego dochodzi - pokazała Forum MJ Polish Team

[Ja zaś w ramach rekompensaty pokazałam jej Marilyna Mansona]. Ale przyznam, że było to najprzyjemniejsze zarażenie z jakim miałam dotychczas doczynienia. Od tej pory właśnie, moje życie zaczęło się zmieniać, przyznam, że stanowczo na lepsze. Jego muzyka ma w sobie coś przedziwnego

[dodam tylko, że aktualnie przechodzę przez etap "Szalonego Kupowania Wszystkiego Co Michaelowe" oraz "Silnego Zakręcenia Na Punkcie Jego Osoby"

]
Michaela cenię za oryginalność, styl bycia, wspaniałą twórczość (Taniec, Taniec i jeszcze raz Taniec - jako osoba tańcząca, jestem zachwycona rzeczowo sprawę ujmując), własne zdanie, no i za te przecudne oczy oczywiście

Jest wspaniałym, utalentowanym muzykiem. Myślę, że drugi równy mu się nie znajdzie.
Tymczasem, rozpisawszy się nadmiernie (!!!), pozdrawiam cieplutko wszystkich ZaMichaelowanych !!! ^^