W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Haa, nareszcie !
Marysia, dla niektórych z czatu znana !
Moja przyjaciółka, z ławki, która mnei zMajkelowała
Witaj Witaj !
Następny osobnik z mojej klasy
Living in a rhythm where the minutes working overtime.
Dzięki za miłe powitanie!
EDIT: Wiecie zaglądałam już na to forum od ułu....... chyba roku, ale było tak, że trzeba było mieć powyżej lat 13. A ja w związku że nie posiadam fax [trzeba było podpisać zgodę] nie miałam możliwości zalogowania ale widzę że się to zmieniło
samo stwierdzenie 'emo' jak dla mnie jest smieszne, a mieszanka rozofffiuutkich czaszeczek, cwiekow, placzu i udawanego dolka psychicznego jest juz kompromitacja na calej lini.. ale coz trzeba to wybaczyc, taki wiek, wplywy bravo girl i innych tokio hoteli czy jak im tam.
ale nie oceniam Ciebie z gory, mowie o samym zjawisku. tak wiec, witam.
He was always such a nice boy
The quiet one
With good intentions
Respectful to his mother
His life was stole
Now we'll never know
Ja jestem radosna i w ogóle nie mam żadnych dołków no może jak każdy czasem samemu fajnie jest posiedzieć.
Nick sobie taki wymyśliłam i sie podobnie ubieram emo nie jestem nawet znajomi mi mówią że tylko sie tak ubieram itp.
Więc jestem normalną osoba mającą swój własny nie powtarzający styl
Edit: Sorry,że to powiem,ale nie znacie mnie .
Ostatnio zmieniony pt, 18 sty 2008, 15:40 przez n-EMO, łącznie zmieniany 1 raz.
Chciałam powiedzieć że Marysia nie jest Emo itp. Znam ją najlepiej [ moze nei jak rodzina] Jest moją przyjaciółką i jest zawsze uśmiechnięta, wpada w głupwakę razem ze mną, a pare czaszek nei zaszkodzi, chociaż nie ubieram się i i nie czuje sie jak Emo, to i tak pare czaszek gdzieś się znajdzie, neistety teraz uniknąć się tego nie da, ponieważ w każdym sklepie jest coś z czachą.
Takie małe wyprostowanie
Oraz opinia.
Living in a rhythm where the minutes working overtime.