Jeśli tak - wszyscy chętni muszą poczekać na inną okazję. Niech Diana zbiera siły i organizuje nową ekipę / trzeba wyszkolić sobie "następców" do kolejnych edycji programu YCD

Jeśli ktoś Cię zlinczuje,to tylko te osoby, które tak naprawdę nie mają nic konkretnego do powiedzenia.Banan pisze: PS. Zaraz mnie zlinczują...
Luty luty LUTY!Lika pisze:Skoro zaczęły się 11 stycznia i trwają 4 dni, to już w zasadzie po... / Chyba, że wkradł się błąd i nie o styczeń chodzi... Kasiu? /
Jasne,nie odbieraj mnie źle._Mania_ pisze:A jeśli chodzi o to czy Diana jest wszechstronna czy nie to mam akurat swoje zdanie :)
Zgadzam się. Natalia od początku była moją faworytką. Dziwię się, że tak szybko odpadła... Wiadomo, największym sentymentem darzyłam Dianę - i tak właśnie powinno wyglądać "starcie gigantów" w finale: Natalia kontra Diana i... obojętnie kto z tych doskonałych tancerzy byłby trzeci. Wygrał Gleba - uważam, że jak najbardziej zasłużenie i życzę mu powodzenia! Nie ma się co oszukiwać, do końca dotrwali najlepsi. Żeby dostać się do programu YCD i w czystej sportowej rywalizacji utrzymać, musieli wycisnąć z siebie mnóstwo talentu, ale przede wszystkim ciężkiej pracy. Należy o tym pamiętać, zanim się kogokolwiek skrytykuje. Ci ludzie - wszyscy bez wyjątku osiągnęli sukces. Już z samego zwycięstwa w castingach mogą być dumni! Jakby na to nie spojrzeć są NAJLEPSZYMI tancerzami w tym krajuErna Shorter pisze:Jeśli ktoś Cię zlinczuje,to tylko te osoby, które tak naprawdę nie mają nic konkretnego do powiedzenia.Banan pisze: PS. Zaraz mnie zlinczują...
(...) niestety,mimo talentu nie była tak wszechstronna,jak np. Natalia.
My fani postrzegaliśmy ją w troszkę inny sposób niż reszta ludzi, także popatrzcie na to po tym kątem.![]()
Tak właśnie myślałamM.Dż.* pisze:Luty luty LUTY!Lika pisze:Skoro zaczęły się 11 stycznia i trwają 4 dni, to już w zasadzie po... / Chyba, że wkradł się błąd i nie o styczeń chodzi... Kasiu? /
Oczywiście, że o luty chodzi
Te warsztaty zaczynają się 18.M.Dż.* pisze:Jeśli te warsztaty zaczynają się 11 stycznia i trwają 4 dni to zapewne te, które prowadzić ma DianaDooDoo pisze:W Warszawie są warsztaty...
i jest Jackson's style...
chyba jadę...
mam jechać?![]()
Myslę, że warto pojechać
Nie do końcaDooDoo pisze:Te warsztaty zaczynają się 18.
Bo były dwie tury.
Te o których mówisz były z Bosakiem i Roofim.
A te 18... to są z Dianą, Glebą.
poprostutancz.com.pl
Ale ja wiem ;pM.Dż.* pisze:Nie do końcaDooDoo pisze:Te warsztaty zaczynają się 18.
Bo były dwie tury.
Te o których mówisz były z Bosakiem i Roofim.
A te 18... to są z Dianą, Glebą.
poprostutancz.com.pl![]()
Piszesz o warsztatach zorganizowanych z ramienia "You Can Dance", ale Diana prowadzi bardzo duzo warsztatów w ciągu roku (i prowadziła zanim dostała się do programu).
11 lutego, w Warszawie, będą jedne z nich![]()
Nie wiem niestety, kto je organizuje.