THRILLER pisze:Można głosować kilka razy na jednego wykonawcę. Do osoby do której oni dzwonią doskonale wiedzą ile ona razy głosowała. Dowód – kilka dni temu prowadzący zapytał się jednej laski dlaczego zagłosowała na wszystkich „przecież to bezsensu” drugi raz powiedział że „widzę ze lubisz tego wykonawcę skoro oddałaś na niego aż 8 głosów”
siadeh_ pisze:Mozna głosowac na więcej niz jednego artyste i kazdy glos sie liczy wobec tego głosowanie na tego samego artyste kilkakrotnie także sie liczy...
a nie pomyślał nikt, że głosy moga być moderowane przez jakiegoś typa?
że stanowi on swoistą barierę nie do przejścia i blokuje po kilku oddanych głosach możliwość oddawania kolejnych?
przerażacie mnie z tym głosowaniem.
jaki poważny i świadomy człowiek dostaje wkrętki w głosowanie, na stronie eski, na remix Jacksona TYSIĄCE RAZY?!
no w głowie mi się to nie mieści.
jeszcze piszą Wam, że to chyba jednak nie działa bo utwór spada, to marnujecie znowu czas na kolejne tyciące.
gdyby dało się głosować wielokrotnie przez tego samego użytkownika, to byłoby to wręcz niespotykane i głupie ze strony autorów głosowania.
musi być jakiś umiar.
ale to działa jak reakcja łańcuchowa:
ktoś pisze tak -
zu pisze:Aha, komp mi się dzisiaj wiesza i nie mogę głosować! Zagłosowałam tylko 63 razy, więcej nie dało rady! No to ja mam prośbę: niech każdy z Was zagłosuje też za mnie, jakąś taką przyzwoitą ilość :D
no to inni się podjarają zabawą i:
Mistiness pisze:Nie no, wstyd, że Wy się tak produkujecie, a ja siedzę z założonymi rękami.
Zaraz się zarejestruje, a po powrocie ze szkoły- zaczynam działać. ;D
że też Wam nie szkoda czasu...