Poszukiwany Program Do...

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
>>aGa<<

Post autor: >>aGa<< »

Nie wiem czy to przez moją jakąś nie umiejętność instalowania programów ale po zainstalowaniu Twojego programu usuneło mi wszystko z mojego folderu...
Awatar użytkownika
Klarison

Podłączenie cyfry + do komputera

Post autor: Klarison »

Wie ktos może jak podłączyc takie ustrojstwo do komputera, żeby można było oglądać spokojnie telewizje??
Obrazek
Awatar użytkownika
editt

Post autor: editt »

Tak zapytam przy okazji Cyfry +... Czy odbierają na niej takie kanały (mam dekoder polsatu i na nich ich nie odbieram)jak: CNN, FOX, ABC, Planete, National Geographic, Discovery, HBO, Canal +, BBC?
Awatar użytkownika
Pank

Post autor: Pank »

Nie kojarzę, żebym miał u siebie FOX i ABC. Reszta jest, przynajmniej w pakiecie który posiadam.

Reszta pytań - odsyłam do pewnej popularnej strony w sieci. Odpowiedzi na niemal każde tego typu pytania.
Awatar użytkownika
Faza17

Potrzebuje pilnie pomocy

Post autor: Faza17 »

Mam na piatek zadana taka prace:zrób krotka fizjonomie wybranego miasta na świecie(nie w Polsce).Na 1 strone A4.Czy ktos juz takie cos pisal??Moze ktos ma na kompie matrialy,lub zna linka do strony ktora by posiadala takowa fizjonomi.Prosze o pomoc...Juro musze to napisac. :surrender:
Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
yukiko

Post autor: yukiko »

ja mam to samo pytanie, niby sciągnęłam napisy wypakowałam je z pliku RAR i jest tylko dokument w notatniku z napisami, cały film .. co zrobić by było je widać na obrazie O_O ?
Obrazek
Awatar użytkownika
Kaskon

zdjęcie The Beatles

Post autor: Kaskon »

ma ktoś może takie czarno-biale zdjęcie Beatles'ów, na którym widać tylko ich twarze, cztery obok siebie w kolejności: George, Paul, Ringo, John i na tym zdjeciu Ringo ma taką dziwną minę, takie jakby 'wyłupiaste' oczy? Bardzo potrzebuję tego zdjęcia... Liczę na Was ;]
Obrazek
Awatar użytkownika
Karolina

Post autor: Karolina »

Obrazek

O to chodzi?

Edit: po co Ci? Tak z ciekawości pytam. ;-)
Awatar użytkownika
Kaskon

Post autor: Kaskon »

Dzieki, dokladnie o to :)
Potrzebne mi jest bo sobie robie taki zbiorowy plakat z ulubionymi zdjeciami ulubionych wykonawcow... a to jest jedno z tych ulubionych, ale mam je tylko w ksiazce i nie chcialam wycinac... :)
Obrazek
Awatar użytkownika
Kingoosia

Post autor: Kingoosia »

Majkel pisze:Wstawić napisy czy odczytać przy oglądaniu filmu?

Jeśli to drugie to użyj "AllPlayer" lub "Vplayer".
Albo SubEdit.
To, co jest w nas, będzie i wokół nas.
: )
Awatar użytkownika
Kara1992

Pytanie o program

Post autor: Kara1992 »

Znacie może jakiś program w którym można zrobić do jakiegoś filmu nagrywanego na płytę menu ? Chodzi o takie menu jak było np. w Making Of Thriller. japrosic
Z góry dzięki ;-)
[*]

Obrazek
Awatar użytkownika
Speed Demon

Post autor: Speed Demon »

Pogoogleuj lub poszukaj na forum, jak się robi video dvd
Awatar użytkownika
hubertous

Post autor: hubertous »

Menu do DVD można nawet fajne zrobić przy użycie Windowsowego DVD Makera, ale jeżeli szukasz czegoś lepszego, to poszukaj na www.dobreprogramy.pl lub www.instalki.pl
Obrazek
Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
Awatar użytkownika
LoveMichaelJackson

POMOCY!!

Post autor: LoveMichaelJackson »

Mam problem musze zmienić rozdzielczość filmu i potrzebny mi jest jakis dobry program aby tego dokonac mam juz VirtualDub ale on zmniejsza mi tylko malutki fragment calego filmu moze ktoś z was poleci mi jakis program abym mogla to zrobic?

p.s z góry dziekuje
GIVE IN TO ME :*
Obrazek
Awatar użytkownika
Malwina24

Post autor: Malwina24 »

ale czy chodzi ci o zmiane np aby było można ogladac na telefonie czy ipodzie ???
He rocks my world since 1990 !!! Till forever ...

Obrazek
ODPOWIEDZ