Poszukiwany Program Do...
Podłączenie cyfry + do komputera
Wie ktos może jak podłączyc takie ustrojstwo do komputera, żeby można było oglądać spokojnie telewizje??

- editt
Nie kojarzę, żebym miał u siebie FOX i ABC. Reszta jest, przynajmniej w pakiecie który posiadam.
Reszta pytań - odsyłam do pewnej popularnej strony w sieci. Odpowiedzi na niemal każde tego typu pytania.
Reszta pytań - odsyłam do pewnej popularnej strony w sieci. Odpowiedzi na niemal każde tego typu pytania.
Potrzebuje pilnie pomocy
Mam na piatek zadana taka prace:zrób krotka fizjonomie wybranego miasta na świecie(nie w Polsce).Na 1 strone A4.Czy ktos juz takie cos pisal??Moze ktos ma na kompie matrialy,lub zna linka do strony ktora by posiadala takowa fizjonomi.Prosze o pomoc...Juro musze to napisac. 

zdjęcie The Beatles
ma ktoś może takie czarno-biale zdjęcie Beatles'ów, na którym widać tylko ich twarze, cztery obok siebie w kolejności: George, Paul, Ringo, John i na tym zdjeciu Ringo ma taką dziwną minę, takie jakby 'wyłupiaste' oczy? Bardzo potrzebuję tego zdjęcia... Liczę na Was ;]

Pytanie o program
Znacie może jakiś program w którym można zrobić do jakiegoś filmu nagrywanego na płytę menu ? Chodzi o takie menu jak było np. w Making Of Thriller.
Z góry dzięki

Z góry dzięki

[*]

- Speed Demon
Menu do DVD można nawet fajne zrobić przy użycie Windowsowego DVD Makera, ale jeżeli szukasz czegoś lepszego, to poszukaj na www.dobreprogramy.pl lub www.instalki.pl

Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
- LoveMichaelJackson
POMOCY!!
Mam problem musze zmienić rozdzielczość filmu i potrzebny mi jest jakis dobry program aby tego dokonac mam juz VirtualDub ale on zmniejsza mi tylko malutki fragment calego filmu moze ktoś z was poleci mi jakis program abym mogla to zrobic?
p.s z góry dziekuje
p.s z góry dziekuje
GIVE IN TO ME :*