Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
no wiec wymyslajac moj nick postanowilam ze ma byc orginalny. zakladajac konto na wp.pl gralam w gre, gdzie malowalo sie dziewczyne(kiedy to bylo) - byla to japonka, wiec jestem japonka . a 7? nie wiem, dlaczego....
prawie na kazdej stronce, gdy pojawiam sie jako japonka7 odpowiadam na pytanko, czu jestem skośnooka. wiec ogłaszam wszem i wobec(tak to sie pisze?) : NIE, NIE JESTEM SKOSNOOKA :)
ale ogginalny nick jeste, nie?
Pracowałam w gazecie, krótkie teksty podpisywaliśmy 4-6 literami, bez nazwisk. A, że na imie mam Dagmara... Tak wyszło. :] I od czterech lat, jeśli pojawiam się na jakimś forum to właśnie pod takim nikiem.
Na lekcji języka polskiego mi i mojej kumpeli zaczęło, że tak to nazwę kolokwialnie "odwalać" Tematem naszej dziwnej rozmowy była Cesaria Evora.... Ja zaczęłam na moją kumpelę mówić Cesaria, a ona na mnie Evora.
Cesaria się nie przyjeła, ale z tego względu, że mam na imię Ewa, "Evora" pasowała do mnie jak ulał . Ksywka trochę ewoluowała... ;) Początkowo była Evora, później spolszczyłyśmy ją na "Eworę". Na sam koniec dodałyśmy "rr" no i wyszło Eworrra...
Hey Joe, where you goin' with that gun in your hand?
Hey Joe, I said where you goin' with that gun in your hand?
I'm goin' down to shoot my old lady
You know I caught her messin' 'round with another man.
Huh! And that ain't too cool.
Mistiness? {z ang. mgła ;p} Nawet już nie pamiętam, skąd to się wzięło. Chyba wymyśliłam ten nick, na potrzeby jakiegoś bloga, czy innego forum. I tak już się przyjęło. Niektórzy skracają sobie 'Misti' 'Mistek' 'Mist' 'Ness' :)
Hmmm... Michalina - no od imienia :D W szkole zaczęli na mnie wołać Michalina Jackson, więc od "Jackson" wzięłam sobie "J." ,a "xD" - unowocześniony uśmiech