Witam ^^

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
Lone star

Post autor: Lone star »

Witam ponownie.
Dzięki za wszystkie powitania i rady.
Jacksomanko, próbowałem bo to mnie NIGDY nie kręciło, ale nic z tego. Może za parę miesięcy zrozumieją że mam dość. W ogóle to zgadzam się z zu, mogę jeszcze wszystko. I jeszcze co do pływania to może uda mi się z niego wydostać tak jak w tamtym roku z Karate. I wierze w to że uda mi się robić to co naprawdę lubię. Ponieważ chcę połączyć taniec, śpiew i aktorstwo i w przyszłości dostać się do jakiegoś teatru muzycznego.
Pozdro ;)
Awatar użytkownika
Diana_95

Post autor: Diana_95 »

a ja ci radze olej zdanie rodzicow! ;-) moja mama tez uwaza Michaela (:*) za starego pedofila ktory wstydzil sie byc czarnym :-/ zal, zal, zal!! ostatnio powiedziala zebym sobie lepszy gust muzyczny wyrobila! juz sie do tego przyzwyczailam bo kilkoro moich znajomych popiera calkowicie moja matke..... a Jacksomanka ma racje ;) przekonaj rodzicow ze plywanie nie jest dla ciebie i ze chcialbys sie sprawdzic w tancu :mj: moze sie zgodza ;)

witamy wsrod fanow! :-)

EDIT eh moja wiadomosc miala byc przed twoja Lone Star ;) ;-)

Prosze pamietac o edycji postow => siadeh_
Come on baby, take a chance with us.
Come on baby take a chance with us.
And meet me on the back of the Blue Bus,
Doin' a blue rock.
Awatar użytkownika
Michalinka

Post autor: Michalinka »

Szerdecznie witam! I myślę, że jak już skończysz 12 czy 13 lat to powinieneś sam zadecydować, że chcesz chodzić do szkoły tańca, przynajmniej na jakieś warsztaty...Samemu możesz od dziś uczyć się z przeróżnych programów o tańcu i nagrań z internetu... Ja np. doszkalam się w ten sposób w stylu hip-hop i coś w pograniczu electric boogie i poppingiem... I "coś" mi z tego wychodzi. Od przyszłego miesiąca chę codzić na zajęcia z hip-hopu.
W taki sam sposób możesz zacząć, jeśli rodzice zauważą, że Ci się to spodoba, ale tak na serio, serio, to z pewnościa powinni Cię gdzie zapisać na zajęcia taneczne... Pozdrowienia...
Obrazek
Who's bad?
Karolina Zielińska

Post autor: Karolina Zielińska »

Cześć! Moja rodzina za MJ-em też nie przepada... Pozdrawiam!
Awatar użytkownika
MichaelX

Post autor: MichaelX »

cześc ale proszę was abyście przeczytali to!:
MichaelX pisze:witam witam ale proszę tak jak admin Majkel o to:
Majkel pisze:Ostatnio zagościłem na pewnym forum [pozdrowienia dla scream_in_silence ] i tam panuje miły a jakże praktyczny zwyczaj, że każda osoba jak się przedstawia w odpowiednim ku temu dziale to daje temat wiadomości taki jak ma nick, a przynajmniej umieszcza go na początku tematu. Nie jest to kategoryczny wymóg, ale byloby miło, a nie każdy temat w stylu "Witajcie" Smile
EDIT:

Moja rodzina nie uważa MJ za wiecie kogo nenene nenene.Mój wujek jest jego wielkim fanem i będzie mnie uczył jego wszystkich ruchów moonwalk itp.

acha jeszcze jedno ja chodze na taniec towarzyski i jest w miare fajnie :happy: :happy: :happy:

Edycji postów można uzywać bez limitów ; ) => siadeh_
Na zawsze z Michaelem....

"Kiedy ciało jest smutne, serce powoli umiera."
Albert Camus
>>aGa<<

Post autor: >>aGa<< »

MichaelX pisze:cześc ale proszę was abyście przeczytali to!:
MichaelX nie jesteś moderatorem...
A Admin tylko podsunął taki pomysł co nie jest konieczne...
P.S. po co witać osoby które są tu już jakiś czas? :-/
maryska17

Post autor: maryska17 »

hej ;-)
ja choc mam 17 lat nie moge wybrac sie na kurs tanca (po pierwsze: wszyscy to robia, po drugie: jak juz tanczyc to tylko jak Michael :mj: bo inaczej nie chce, po trzecie: nie mam gdzie sie nauczyc).
Chcialabym robic cos odmiennego- cos zeby oderwac sie od szarej rzeczywistosci! ale co? nie wiem- ja tylko Michaela Jacksona kocham i jestem jego fanka i nic poza nim mnie nie interesuje.

A rodzina roznie: Tata w miare lubi bo cytat 'fajne piosenki'
Mama tu cytat: 'stary gosc'
Brat tu cutat: 'gwalciciel'
ja sie tym nie przejmuje i caly dzien na okraglo slucham Michaela
Gone Too Soon... We see again but not yet, not yet.... in the sky on the better side... I love You My King! Forever:*

I believe that we can change the world... this begun Michael The King Of Pop... help him...

FOREVER! Thank You My King!
ODPOWIEDZ