Witam ^^
Witam ponownie.
Dzięki za wszystkie powitania i rady.
Jacksomanko, próbowałem bo to mnie NIGDY nie kręciło, ale nic z tego. Może za parę miesięcy zrozumieją że mam dość. W ogóle to zgadzam się z zu, mogę jeszcze wszystko. I jeszcze co do pływania to może uda mi się z niego wydostać tak jak w tamtym roku z Karate. I wierze w to że uda mi się robić to co naprawdę lubię. Ponieważ chcę połączyć taniec, śpiew i aktorstwo i w przyszłości dostać się do jakiegoś teatru muzycznego.
Pozdro ;)
Dzięki za wszystkie powitania i rady.
Jacksomanko, próbowałem bo to mnie NIGDY nie kręciło, ale nic z tego. Może za parę miesięcy zrozumieją że mam dość. W ogóle to zgadzam się z zu, mogę jeszcze wszystko. I jeszcze co do pływania to może uda mi się z niego wydostać tak jak w tamtym roku z Karate. I wierze w to że uda mi się robić to co naprawdę lubię. Ponieważ chcę połączyć taniec, śpiew i aktorstwo i w przyszłości dostać się do jakiegoś teatru muzycznego.
Pozdro ;)
a ja ci radze olej zdanie rodzicow!
moja mama tez uwaza Michaela (:*) za starego pedofila ktory wstydzil sie byc czarnym
zal, zal, zal!! ostatnio powiedziala zebym sobie lepszy gust muzyczny wyrobila! juz sie do tego przyzwyczailam bo kilkoro moich znajomych popiera calkowicie moja matke..... a Jacksomanka ma racje ;) przekonaj rodzicow ze plywanie nie jest dla ciebie i ze chcialbys sie sprawdzic w tancu
moze sie zgodza ;)
witamy wsrod fanow!
EDIT eh moja wiadomosc miala byc przed twoja Lone Star ;)
Prosze pamietac o edycji postow => siadeh_

witamy wsrod fanow!

EDIT eh moja wiadomosc miala byc przed twoja Lone Star ;)

Prosze pamietac o edycji postow => siadeh_
Come on baby, take a chance with us.
Come on baby take a chance with us.
And meet me on the back of the Blue Bus,
Doin' a blue rock.
Come on baby take a chance with us.
And meet me on the back of the Blue Bus,
Doin' a blue rock.
- Michalinka
Szerdecznie witam! I myślę, że jak już skończysz 12 czy 13 lat to powinieneś sam zadecydować, że chcesz chodzić do szkoły tańca, przynajmniej na jakieś warsztaty...Samemu możesz od dziś uczyć się z przeróżnych programów o tańcu i nagrań z internetu... Ja np. doszkalam się w ten sposób w stylu hip-hop i coś w pograniczu electric boogie i poppingiem... I "coś" mi z tego wychodzi. Od przyszłego miesiąca chę codzić na zajęcia z hip-hopu.
W taki sam sposób możesz zacząć, jeśli rodzice zauważą, że Ci się to spodoba, ale tak na serio, serio, to z pewnościa powinni Cię gdzie zapisać na zajęcia taneczne... Pozdrowienia...
W taki sam sposób możesz zacząć, jeśli rodzice zauważą, że Ci się to spodoba, ale tak na serio, serio, to z pewnościa powinni Cię gdzie zapisać na zajęcia taneczne... Pozdrowienia...

Who's bad?
-
cześc ale proszę was abyście przeczytali to!:
Moja rodzina nie uważa MJ za wiecie kogo
.Mój wujek jest jego wielkim fanem i będzie mnie uczył jego wszystkich ruchów moonwalk itp.
acha jeszcze jedno ja chodze na taniec towarzyski i jest w miare fajnie

Edycji postów można uzywać bez limitów ; ) => siadeh_
EDIT:MichaelX pisze:witam witam ale proszę tak jak admin Majkel o to:
Majkel pisze:Ostatnio zagościłem na pewnym forum [pozdrowienia dla scream_in_silence ] i tam panuje miły a jakże praktyczny zwyczaj, że każda osoba jak się przedstawia w odpowiednim ku temu dziale to daje temat wiadomości taki jak ma nick, a przynajmniej umieszcza go na początku tematu. Nie jest to kategoryczny wymóg, ale byloby miło, a nie każdy temat w stylu "Witajcie" Smile
Moja rodzina nie uważa MJ za wiecie kogo

acha jeszcze jedno ja chodze na taniec towarzyski i jest w miare fajnie

Edycji postów można uzywać bez limitów ; ) => siadeh_
Na zawsze z Michaelem....
"Kiedy ciało jest smutne, serce powoli umiera."
Albert Camus
"Kiedy ciało jest smutne, serce powoli umiera."
Albert Camus
hej
ja choc mam 17 lat nie moge wybrac sie na kurs tanca (po pierwsze: wszyscy to robia, po drugie: jak juz tanczyc to tylko jak Michael
bo inaczej nie chce, po trzecie: nie mam gdzie sie nauczyc).
Chcialabym robic cos odmiennego- cos zeby oderwac sie od szarej rzeczywistosci! ale co? nie wiem- ja tylko Michaela Jacksona kocham i jestem jego fanka i nic poza nim mnie nie interesuje.
A rodzina roznie: Tata w miare lubi bo cytat 'fajne piosenki'
Mama tu cytat: 'stary gosc'
Brat tu cutat: 'gwalciciel'
ja sie tym nie przejmuje i caly dzien na okraglo slucham Michaela

ja choc mam 17 lat nie moge wybrac sie na kurs tanca (po pierwsze: wszyscy to robia, po drugie: jak juz tanczyc to tylko jak Michael

Chcialabym robic cos odmiennego- cos zeby oderwac sie od szarej rzeczywistosci! ale co? nie wiem- ja tylko Michaela Jacksona kocham i jestem jego fanka i nic poza nim mnie nie interesuje.
A rodzina roznie: Tata w miare lubi bo cytat 'fajne piosenki'
Mama tu cytat: 'stary gosc'
Brat tu cutat: 'gwalciciel'
ja sie tym nie przejmuje i caly dzien na okraglo slucham Michaela
Gone Too Soon... We see again but not yet, not yet.... in the sky on the better side... I love You My King! Forever:*
I believe that we can change the world... this begun Michael The King Of Pop... help him...
FOREVER! Thank You My King!
I believe that we can change the world... this begun Michael The King Of Pop... help him...
FOREVER! Thank You My King!