Witajcie;-*
Witajcie;-*
Witajcie;-*
Wczoraj zarejestrowałam się na forum i chciałabym napisać tu coś z sensem, jednak...pisanie o sobie nie jest moja najmocniejszą stroną...
Ale...
Jestem Anka, mieszkam w Będzinie k. Katowic, uczę sę w 2 klasie LO i... i... i... no w sumie to tyle;-)
Interesuję się muzyką-pewnie to oklepane,ale coż...tak to juz ze m ną jest i nie będę się silić na jakieś bardziej górnolotne stwierdzenia. Jak nie trudno się domyślić - uwielbiam Michaela...co poza tym? Kocham teatr (gł.musicale), Republike , Janusza Radka
i..jeszcze coś może by sie znalazło;-)
Postanowiłam zarejestrować sie na forum, bo po prostu uważam,że fajnie byłoby poznać
i jakoś tam "zintegrować" się z innymi fanami Michaela, niezależnie od tego czy są młodsi czy też starsi ode mnie.
Od razu napiszę,że mam wielką ochotę na MJowisko 2008. Czy to,że będzie mi braowalo paru dni do połnoletności, lub to,że jestem nowa jest jakąś przeszkodą w moim uczestnictwie?:)
Ajć...to się rozpisałam;-)
POzdrawiam Was wszystkich gorąco i mam nadzieję,że będziemy się wspólnie dobrze bawić;-)
Wczoraj zarejestrowałam się na forum i chciałabym napisać tu coś z sensem, jednak...pisanie o sobie nie jest moja najmocniejszą stroną...
Ale...
Jestem Anka, mieszkam w Będzinie k. Katowic, uczę sę w 2 klasie LO i... i... i... no w sumie to tyle;-)
Interesuję się muzyką-pewnie to oklepane,ale coż...tak to juz ze m ną jest i nie będę się silić na jakieś bardziej górnolotne stwierdzenia. Jak nie trudno się domyślić - uwielbiam Michaela...co poza tym? Kocham teatr (gł.musicale), Republike , Janusza Radka
i..jeszcze coś może by sie znalazło;-)
Postanowiłam zarejestrować sie na forum, bo po prostu uważam,że fajnie byłoby poznać
i jakoś tam "zintegrować" się z innymi fanami Michaela, niezależnie od tego czy są młodsi czy też starsi ode mnie.
Od razu napiszę,że mam wielką ochotę na MJowisko 2008. Czy to,że będzie mi braowalo paru dni do połnoletności, lub to,że jestem nowa jest jakąś przeszkodą w moim uczestnictwie?:)
Ajć...to się rozpisałam;-)
POzdrawiam Was wszystkich gorąco i mam nadzieję,że będziemy się wspólnie dobrze bawić;-)
"Just put your trust in my heart..."
Eee tam koło Katowic,koło Dąbrowy Górniczej tudzież stolicy Zagłębia Sosnowcu,witam Zagłębianke.Ja jestem z DG a tymczasowo w Szkocji siedzęanuśka pisze:Będzinie k. Katowic

Ostatnio zmieniony śr, 02 sty 2008, 22:15 przez Maro, łącznie zmieniany 1 raz.
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Moją to ani pisanie ani mówienie chyba nie jest ;]anuśka pisze:pisanie o sobie nie jest moja najmocniejszą stroną...
W każdej wypowiedzi zawsze te trzy kropki interesują mnie najbardziej... :))anuśka pisze:Jestem Anka, mieszkam w Będzinie k. Katowic, uczę sę w 2 klasie LO i... i... i... no w sumie to tyle;-)
Witaj !
Ostatnio zmieniony śr, 02 sty 2008, 22:16 przez Smooth_b, łącznie zmieniany 2 razy.
- Jacksomanka
Ja osobiscie przeszkód nie widzeanuśka pisze:Od razu napiszę,że mam wielką ochotę na MJowisko 2008. Czy to,że będzie mi braowalo paru dni do połnoletności, lub to,że jestem nowa jest jakąś przeszkodą w moim uczestnictwie?:)

...a btw... Witaj na forum!

...pzdr
siadeh_MJówka_głównodowodząca_
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"
* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
are you sure that I'm wrong?"
* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
- dirty_susie
- Michalina J. xD