W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
CZesc wam wszystkim ja w takim razie tez sie przedstawie i zdradze ze mam 16 lat....od wczoraj idzie powoli 17....:( szkoda. ze tak czas szybko leci. szczerze to zachorowałam na Jacko niedawno....jakies poł roku temu...mimo przez ten czas zdarzyłam wiele sie o nim dowiedziec..:))) i sie w nim zakochac równiez...najbardziej mi smutno z tego powodu ze nie pewnie nie bede miała okazji juz nigdy go zobaczyc iz nie daje on juz zadnych koncertów...wkoncu niedługo mu styknie 50! chłopaczyna sam powiedział ze nie bedzie sie przepracowywał...chciałabym zeby kiedys dal mnie zaspiewał,...
Cześć! Nie martw się. Może go kiedyś jednak zobaczysz... Michael niedługo wydaje płytę. Przeczytałam w Internecie, że planuje trasę koncertową. Ale to niestety nieoficjalna informacja... :-( Pozdrawiam!
ja to bym bardzo chciala sie z Michaelem Jacksonem zobaczyc!!!!! MY DREAM ach... jak by tylko sie spelnilo- nic wiecej nie chce tylko z Michaelem sie zobaczyc i porozmawiac!
Pozdrawiam
Gone Too Soon... We see again but not yet, not yet.... in the sky on the better side... I love You My King! Forever:*
I believe that we can change the world... this begun Michael The King Of Pop... help him...