Priviet :)

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
William

Post autor: William »

I'm prince William from United Kingdom.

:happy:

Żartuję.

No więc - jestem Kamil, 4 lipca (dlatego u Amerykanów jest święto) skończę 18 lat (i będę mógł sobie kupić Malibu), mam piękne oczęta, których barwy nikt nie potrafi określić (ja nazywam ten kolor turkusowo-szaro-niebiesko-zielonym glupija ). Mieszkam w Zabrzu (taka metropolia na Śląsku, W-wa to przy nas wiocha :dance: ), uczę się w drugiej klasie liceum (profil z rozszerzoną historią i językami). W szkole bywam raczej "w kratkę" - z racji tego, iż poza szkołą udzielam się (bynajmniej nie w klubach nocnych) pisząc scenariusze do różnych projektów, teksty piosenek, komponując. Generalnie mógłbym się z tego utrzymać i rzucić szkołę, ale po co być polską Paris Hilton ;)

Niektórzy mówią, że mam "duszę artysty" - nie mnie to oceniać. Na pewno nie jestem zupełnie zdrowy psychiczne - zakręcone akcje, nibylandia, wstręt do matematyki to ja.

Nie lubię dwulicowych ludzi... z resztą wisi mi to, szkoda mi życia przejmować się jakimś kreaturami, a gdybym już na prawdę nie miał po co żyć, to będę właśnie żył na złość im nenene

Słucham różnorodnej muzyki - uważam, że szufladkowanie jej na gatunki zabija prawdziwe piękno muzyki. Ostatnio do grona moich ulubionych artystów należą Arctic Monkeys, Coldplay, Mika, George Michael, Tomasz Stańko, Hey, Slipknot, Adrienne Frantz, Bjork, Queen, Myslovitz, Snow Patrol, Coma.

Jeśli mam ochotę to, np. przy sobotnim sprzątaniu pokoju, odpalam nowy krążek Britnij Spirs, więc jak widać wchłaniam wszystko (może prawie, bo dostaję czasem epilepsji, gdy słyszę "Dżagę"...).

Michael J. to dla mnie król popu bez wątpliwości, środowisko, w którym się wychowałem tak uważa(ło), pewnie dlatego. Szczerze mówiąc nie znam za bardzo jego twórczości, oprócz największych przebojów. Od kilku dni często słucham "You rock my world", "Thriller" i nutę, którą wykonał kiedyś z Barbie Spears.
Ale teraz chcę jak najszybciej nadrobić zaległości w dyskografii Jacksona.

To by było chyba na tyle... na razie
;-)

A! Kocham Penelope Cruz, Julię z t.A.T.u. i marzę o trójkącie Ja-Victoria Posh-David Beckham lub Ja-Angelina Jolie-Brad Pitt :smiech:

Kończę, bo poszła mi dzisiaj szybka ekranu w laptopie i nie widzę co piszę w tym wersie.

ROOM.

P.S. Moja "Stara" nie klaszcze u Rubika.
P.S. 2. Nie lubię określeń "Stara".
P.S. 3. Czy nie pisałem już, że jestem "trochę nienormalny"? POzytywnie.
Ostatnio zmieniony śr, 02 sty 2008, 20:34 przez William, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Mistiness

Post autor: Mistiness »

Łał, wreszcie obfite przedstawienie postaci. ; )
No i Björk, moja Björk!

Witam więc gorąco, rozgość się chłopie. ;D
Ostatnio zmieniony śr, 02 sty 2008, 20:45 przez Mistiness, łącznie zmieniany 1 raz.

.
Awatar użytkownika
hubertous

Post autor: hubertous »

Witaj ;-)
Obrazek
Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
Awatar użytkownika
Basia1992

Post autor: Basia1992 »

Witam :mj:
William pisze:Ale teraz chcę jak najszybciej nadrobić zaległości w dyskografii Jacksona.
Nadrabiaj, nadrabiaj, bo warto ;-)
Obrazek

"Mieszanka pasji, wizji, ekscentryzmu doprowadza do szału i obłędu..."
Awatar użytkownika
Jacksomanka

Post autor: Jacksomanka »

Hello ! I'm Linsday Lohan !
Sorry :)

Witaj ! ;-)
Living in a rhythm where the minutes working overtime.
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

Siema..
Ostatnio zmieniony śr, 02 sty 2008, 21:25 przez Maro, łącznie zmieniany 1 raz.
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
Michalina J. xD

Post autor: Michalina J. xD »

Hey :-) Miło poznać :dance:
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Kaarolcia

Post autor: Kaarolcia »

William pisze:Niektórzy mówią, że mam "duszę artysty"
po przeczytaniu Twojego przedstawienia się, zgodzę się z tym =D

William pisze:P.S. 3. Czy nie pisałem już, że jestem "trochę nienormalny"? POzytywnie.
Z tym też =)

Witam :mj:
Obrazek
Awatar użytkownika
Agaa

Post autor: Agaa »

A! Kocham Penelope Cruz, Julię z t.A.T.u. i marzę o trójkącie Ja-Victoria Posh-David Beckham lub Ja-Angelina Jolie-Brad Pitt
brzyyyydale i same paskudy

W szkole bywam raczej "w kratkę" - z racji tego, iż poza szkołą udzielam się (bynajmniej nie w klubach nocnych) pisząc scenariusze do różnych projektów, teksty piosenek, komponując. Generalnie mógłbym się z tego utrzymać i rzucić szkołę, ale po co być polską Paris Hilton ;)
that's hot!

P.S. Moja "Stara" nie klaszcze u Rubika.
P.S. 2. Nie lubię określeń "Stara".
Nie wiesz co tracisz ;-)

pozdro i nareszcie ktos normalny ;-) :knuje:
♥ MJ
Obrazek
Awatar użytkownika
zu

Post autor: zu »

No żeś chopie pojechał... :)

Miło poznać, witamy. Michael to jest studnia bez dna, mamy nadzieję, że wiesz i masz świadomość, że im lepiej go poznajesz, tym bardziej wpadasz po uszy w uwielbienie :mj:

Do roboty! :) Takie cuda jak nieprzyzwoite "superfly sister" (jak skończysz 18 lat, to Ci nawet tekst przetłumaczony możemy przesłać, o ile nie znasz znakomicie slangu angielskiego) czy magiczne "someone in the dark" - MUSISZ poznać! [zakładam, być może błędnie, że nie znasz tych kawałków...]
Awatar użytkownika
Moon_Walk_Er

Post autor: Moon_Walk_Er »

Jak Ty pięknie piszesz :love:

Więcej takich Privietów :love:
ObrazekObrazek
Agnes

Post autor: Agnes »

Witam serdecznie :) :mj:
Awatar użytkownika
Smooth_b

Post autor: Smooth_b »

William pisze: :happy:
William pisze: :dance:
William pisze: ;-)
Ja się też cieszę że dołączyłeś ;)
Awatar użytkownika
viva201

Post autor: viva201 »

witam cię
Obrazek
Awatar użytkownika
Kingoosia

Post autor: Kingoosia »

William pisze:No więc - jestem Kamil, 4 lipca (dlatego u Amerykanów jest święto) skończę 18 lat
:smiech: No widzisz, a ja 11 listopada skończę 17, dlatego mi flagi wywieszają w urodziny.
William pisze:(i będę mógł sobie kupić Malibu)
Ja planuję kupić jakąś wyspę egzotyczną na Pacyfiku ;-) .
William pisze:nibylandia
:love: Kocham Piotrusia Pana.
William pisze:wstręt do matematyki
O taaak
William pisze:Ale teraz chcę jak najszybciej nadrobić zaległości w dyskografii Jacksona.
Zagłębianie się w tą Muzykę to nieziemska przyjemność.
To, co jest w nas, będzie i wokół nas.
: )
ODPOWIEDZ