W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Majkel pisze:
P.S. ktos ze znajomych stworzyl ciekawa strone i az domene specjalnie dla niej kupil - warto przeczytac... tak tez w temacie troche idiotycznych zachowan: www.manka.info [osoby niepelnoletnie - nie czytać!]
Weszłam na tą stronę. Już po pierwszym przekleństwie miałam ochotę wyjść, ale doczytałam dzielnie do końca.
Ten ktoś zrobił na mnie bardzo niekorzystne wrażenie.
Zaprezentował dość niski poziom kultury.
Poza tym napisał "Miodek" z małej litery.
To ja już zdecydowanie bardziej wolę pisać z sympatycznymi dyslektykami, albo z ludźmi używającymi CapsLocka.
Mniejszy grzech.
MJowitek pisze:Weszłam na tą stronę. Już po pierwszym przekleństwie miałam ochotę wyjść, ale doczytałam dzielnie do końca.
Ten ktoś zrobił na mnie bardzo niekorzystne wrażenie.
Zaprezentował dość niski poziom kultury.
Poza tym napisał "Miodek" z małej litery.
ja w sumie napisalbym to samo, tyle, ze moze stosujac mniej przeklenstw, choc same sie cisna, jak sie enty raz dostaje ten sam lancuszek szczescia, czy inna pierdole, jak ludzie potrafia dzialac na nerwy piszac samymi duzymi literami, nieumiejetnoscia czytania itp... i tak by mozna bylo mnozyc... ignorancja wszelkich zasad i tego, ze nie jest sie jedynym i najwazniejszym potrafi doprowadzac do szalu... i tego goscia pewnie iles razy wkurzylo tak, az wzial i napisal pare slow... mial racje. Popieram ten tekst w 90% - te 10%, ktorych nie popieram to przeklenstwa.
Ja tylko w kwestii CAPSa .... moj tata zawsze pisze takimi literami.Dzieciakiem raczej nie jest i kompleksow tez u niego nie zauwazam.Fakt jest taki,ze ma bardzo slaby wzrok i nie widzi malej czcionki.Takze -moze nie wszyscy robia to do konca celowo z czystej fantazji.
thewiz pisze:Ja tylko w kwestii CAPSa .... moj tata zawsze pisze takimi literami.Dzieciakiem raczej nie jest i kompleksow tez u niego nie zauwazam.Fakt jest taki,ze ma bardzo slaby wzrok i nie widzi malej czcionki.Takze -moze nie wszyscy robia to do konca celowo z czystej fantazji.
Tyle
masz racje... z tym moge sie zgodzic... sam tez prowadze kursy z ludzmi starszymi... w windowsie mozna ustawic cos takiego jak we wlasciwosiach Pulpitu w zaawansowanych ozmiar wszystkiego w Windowsie co by lepiej widziec, rozmiar czcionki takze, ale nie wazne, to tak przy opkazji, zeby powiedziec, z enie trzeba pisac duzymi literami.
Po prostu mysle, ze akurat kolega nie ma tak slabego wzroku, bo nie powiedzial, ze "przepraszam, ale bede pisac duzymi literkami, bo niedowidze"... gdyby tak powiedzial - cieszylbym sie, ze sam swietny wzrok i nic bym mu nie powiedzial NA PEWNO.
thewiz pisze:Ja tylko w kwestii CAPSa .... moj tata zawsze pisze takimi literami.Dzieciakiem raczej nie jest i kompleksow tez u niego nie zauwazam.Fakt jest taki,ze ma bardzo slaby wzrok i nie widzi malej czcionki.Takze -moze nie wszyscy robia to do konca celowo z czystej fantazji.
Tyle
masz racje... z tym moge sie zgodzic... sam tez prowadze kursy z ludzmi starszymi... w windowsie mozna ustawic cos takiego jak we wlasciwosiach Pulpitu w zaawansowanych ozmiar wszystkiego w Windowsie co by lepiej widziec, rozmiar czcionki takze, ale nie wazne, to tak przy opkazji, zeby powiedziec, z enie trzeba pisac duzymi literami.
Po prostu mysle, ze akurat kolega nie ma tak slabego wzroku, bo nie powiedzial, ze "przepraszam, ale bede pisac duzymi literkami, bo niedowidze"... gdyby tak powiedzial - cieszylbym sie, ze sam swietny wzrok i nic bym mu nie powiedzial NA PEWNO.
Wiem,ze mozna wszystko ladnie posutawiac,ale co z tego...kiedy ponoc male litery i tak mu sie zlewaja w jedno.Taka jest smutna prawda,a najgorsze ze mnie tez to czeka
thewiz pisze:Wiem,ze mozna wszystko ladnie posutawiac,ale co z tego...kiedy ponoc male litery i tak mu sie zlewaja w jedno.Taka jest smutna prawda,a najgorsze ze mnie tez to czeka
Nie zazdroszcze... ale nadal sie bede upieral, ze kolega bynajmniej tak tego nie uzasadnil, a zwlaszcza mozna to wyuwnioskowac po tych 30 wykrzyknikach, ktore postawil w samym juz temacie, a ktore usunalem, bo matko jedyna jak to wyglada... zapraszam przy okazji na strone z mojego podpisu: www.bykom-stop.avx.pl bo wszyscy uwazaja, ze ja gadam jakies herezje niewiadomo skad wziete... Ni0m I j3sT F4jN0 :\
MAM PROPOZYCJĘ:
JEŚLI JESTEŚ ZA ZMIANĄ MODERATORA "MAJKELA"
TO WYŚLIJ TAKI EMITIKON:
PS MAJKELU NIE ZREZYGNUJĘ ANI Z WYKRZYKNIKÓW ANI Z CAPS LOCKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JESTEM KRÓTKOWIDZEM(STĄD CAPS LOCK) I NIESŁYSZĘ ZBYT DOBRZE(STĄD WYKRZYKNIKI)
GORĄCOPOZDRAWIAM JACKO17
jacko17 pisze:MAM PROPOZYCJĘ:
TO WYŚLIJ TAKI EMITIKON:
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
jacko17 pisze:MAM PROPOZYCJĘ:
TO WYŚLIJ TAKI EMITIKON:
PS MAJKELU NIE ZREZYGNUJĘ ANI Z WYKRZYKNIKÓW ANI Z CAPS LOCKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GORĄCOPOZDRAWIAM JACKO17
To chyba my, forumowicze, sobie raczej z Tobą nie pogadamy
SUNrise pisze: BAW SIĘ TU DOBRZE I NIE PRZEJMUJ SIĘ KRYTYKĄ ZE STRONY STARSZYCH (STAŻEM) USERÓW (GDYBY CI SIĘ TAKOWA PRZYTRAFIŁA) .
Normalnie jestem jasnowidzem :)
a ja czuję jakby kolega jacko17 był podstawiony w celu "udowodnienia" mojego "tyraństwa"...
jacko17 pisze:PS MAJKELU NIE ZREZYGNUJĘ ANI Z WYKRZYKNIKÓW ANI Z CAPS LOCKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zwlaszcza co do pogrubionego tekstu - chyba nikt poza SunRise nie ma watpliwosci co do ulomnosci kolegi, ale bynajmniej nie sluchu czy wzroku, a raczej czystej zlosliwosci.
a co do moderatora... czytac tez srednio umiesz... jakbys nie zauwazyl jest napisane SiteAdmin... wiec wylecic kolego drogi to Ty stad mozesz, a nie ja.
teraz to mnie juz zdenerwowales. Za ten tekst z "obaleniem" mnie i słuchem, ostrzegam - albo w te albo we wte... jak się nie chcesz dostosować zapraszam na sąsiednie forum, bo ja chamstwa tolerować nie będę. Zapraszam na sąsiednie forum, może okaże się bardziej tolerancyjne - nie musisz się ze mną męczyć: http://free4web.pl/3/?72880