najniespokojniejsze pisze:jestem pewien, że z Katowic będzie jechała pokaaaaaźna ekypa pociągowa ; D
No ba!
majkelzawszespoko pisze:bo ten. uwaga uwaga. wybieram się ; )
Trzymam Cię za słowo!
Jo tyż jada!
Kasiaaa pisze:Ogólnie rzecz biorąc to moji znajomi nienawidzą MJ...
Kasiu nie przejmuj sie znajomymi, nie wiedzą, co tracą. Niech oni sie śmieją, a Ty rób swoje!
Pamiętaj złośliwa opinia innych nie zmieni Twoich przekonań, najważniejsze,żebyś się tego trzymała i nie dała się!
Ach ale wam dobrze, muszę się sprężyć i pomaltretować mamę ! Mam nadzieje ze sie zgodzi i pojedzie, bo siostra napewno nei wyrazi ochoty;/
Może Babcia !
Ale też chyba raczej nie !
wiem poprosze psiapsiółę [ też fanka, wielka] z jej tatą pojedziemy ! napewno chętny bedzie, chciaz ma ostatnio bzika na punkcie Depeszów !
Ostatnio zmieniony śr, 16 sty 2008, 22:04 przez Jacksomanka, łącznie zmieniany 1 raz.
Living in a rhythm where the minutes working overtime.
No no no zapowiada się super mega hiper fajowo !!! I na pewno tak będzie. Zjawiam się na 99 %. Zawsze przecież może się wydarzyć coś nieprzewidzianego. Tym razem moze przemoge sie i wezme udział w konkursie wokalnym. W tanecznym to ja szans nie mam. Takie gwiazdy w tym roku były że hoho. Ale chocby po to pojade żeby na parkiecie poszaleć z Panią organizatorką, a na boku udać się na ploty z Klarą. Może i Nika znów będzie to poćwicze swój nieźle podupadły już angielski. Mazi z Willym dotrzymają mi kroku w piciu mojego paliwa czyli piwa. Z Jowitą udamy się na romantyczny spacer połączony z dawką najświeższych wieści z Mjówkolandii. Nie no będzie pewnie ciekawie.
ps- i może Pani organizatorka przekona mnie tymi podchodami do swojego miasta. Bo póki co to nadal mysle o Łodzi jak o mieście zostawionym po wojnie w takim stanie w jakim była. Nie no może przesadzam ale faktem jest ,że Łódź mnie przytłoczyła Ostatnio.
Pozdrawiam i prosze natychmiast zapisac mnie na listę. Oczywiście razem z Marcinem(Pani organizatorka )
Ja też nie jadę... a mam taką chrapke bo nieźle sie tam bawicie
No ale cóż... juz oklepywałam ten temat w te lato w tym roku i bedzie podobnie w przyszłym roku : /. A tak wielu z Was bym chciala poznać...
siadeh_ pisze:
Od 01.01.2008 uruchomiona będzie strona internetowa, na której znajdą się wszystkie informacje dotyczące imprezy, a także formularze zgłoszeniowe do pobrania.
siadeh_ pisze:
Od 01.01.2008 uruchomiona będzie strona internetowa, na której znajdą się wszystkie informacje dotyczące imprezy, a także formularze zgłoszeniowe do pobrania.
I co z tą stroną??
Z tego, co mi wiadomo, dziś właśnie Kinia nad nią pracuję.
Cierpliwości
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Mam nadzieję, że znajdziecie na niej wszystkie informacje potrzebne do tego, by bez żadnego stresu zaplanować sierpniowy pobyt w Łodzi.
Zachęcam Was do obejrzenia gelerii, w ktorej znajdziecie fotografie ze wszystkich poprzednich zlotów, do zapoznania się z poszczególnymi działami, dokładnego przyjrzenia się danym kontaktowym Organizatora, które uległy zmianie od czasu ostatniego zlotu, a także do pozostawienia śladu swego pobytu na stronie w księdze gości.
Jeszcze raz serdecznie zapraszam!
Kinga "siadeh_" Zaborowska
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"
Kiniu :)) Jesteś Wielka :). Aaaa są zdjęcia ze zlotów :)) extra :)):)):)) Jejuś jest i moje na pierwszym zlocie alem ja był dzieciak wtedy lol :D. Swietna stronka moje gratulacje ;) trzeba to rozesłac na rózne fora :D moze nawet i zagraniczne hehe :D pozdrawiam :) i od razu prosze o formularz zgłoszeniowy ;] przybywam do Łodzi, choćby wiatr, burza czy gradobicie 29 sierpnia w Łodzi mnie zobaczycie :)!!!