prison break pisze:Moon_Walk_Er<-- pewna osoba cie za ten link pojedzie uwierz mi..bo tak tu niestety jest ze nie wolno podawać nic co ośmiesza króla MJ
Oj, Prison...
Nie jest tak źle :)
Moderatorów tego forum znam troszkę dłużej niż Ty i może nie miałem szansy ich osobiście poznać, to jednak pewne ich zachowania i reakcje jestem w stanie przewidzieć.
I uwierz mi, gdybym ja był na tym forum jednym z moderatorów, byłoby wtedy duuuuużo gorzej xD
Niektóre filmiki i teksty pisane przez naszych użytkowników są naprawdę zdecydowanie nie na miejscu wg mnie.
Wcale się nie dziwię, że M.Dż.* czy każdy z pozostał mod'ów je usuwa.
Bo sprawę filmików i żartów dzielimy na dwie części - tę śmieszną rzeczywiście i tę żenującą...
I czasem, po prostu wiesz, Tobie może coś wyda się śmieszne, a np. mi czy Kasi wyda się żenujące. Ot, każdy ma inne poczucie humoru i zupełnie różne granice w tym miejscu.
Jesteś starszy, więc nie myśl, że Cię pouczam :)
Nie lubię bardzo jak u nas wypływają takie fermenty i to stosunkowo z błahych rzeczy...
Nie chciałbym, byś się kłócił i obrzucał błotem z M.Dż.*, gdyż bardzo Ją lubię.
Proszę Was, nie walczcie o takie banały.
prison break pisze:jedni z MJ beda sie smiac a drudzy kochac i fanatycznie go bronic.:)
Ja na tym forum uchodzę za fanatyka ;)
I co Ty na to?
:]
Po prostu kiedy ktoś obraża Michaela, to aż mi się nóż w kieszeni otwiera.
[O kutfa, ale rym

]
Ale kiedy wyśmiewa się coś, co jest prawdą i nie próbuje nic naginać, to jest właśnie śmieszne. Tak jak w tym filmiku.
Po prostu wszystkie ploty istniejące na temat Michaela, w tym zostały wsadzone w jego usta.
Ot co.
PEACE! :)