Pozdrawiam wszystkich fanów MJ

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
Robert

Pozdrawiam wszystkich fanów MJ

Post autor: Robert »

CZEŚĆ!

Mam na imię Robert mam 17 lat.Mieszkam w małym miasteczku na śląsku Lublińcu w pobliżu Częstochowy.Fanem Michaela Jacksona jestem od czasów przedszkola kiedy to po raz pierwszy spotkałem sie z jego twórczością(znalazłem stare nagrania koncertów mojej mamy).Niestety nie spotkałem żadnej osoby w moim otoczeniu równie zainteresowanej muzyką MJ więc postanowiłem skorzystać z tego forum.Jak widzicie jestem tutaj już zarejestrowany bardzo długo.Do tej pory jednak nie znalazłem czasu ani ochoty aby napisać coś od siebie.Za to regularnie przeglądam główne wątki i czytam prawie wszystkie nowe posty

Mam nadzieję, że będzie sie nam przyjemnie rozmawiało.Jestem osobą, która raczej nie mówi zbyt dużo i odpowiada często lakonicznie, wiec teraz będę już kończył.Postaram sie w przyszłości bardziej udzielać

Jeszcze raz pozdrawiam wszystkich użytkowników forum i serdecznie dziękuję tym, którzy pisząc wiele ciekawostek i rzetelnych informacji pomogli mi poszerzyć swoja wiedzę o Michaelu.
Awatar użytkownika
Basia1992

Post autor: Basia1992 »

Witam Cię serdecznie :mj: Miłej zabawy, pozdrawiam ;-)

P.S. Mam podobną sytuację: w moim otoczeniu nie ma nikogo, kto słuchałby lub chociaż miałby dobre zdanie o Michaelu, więc także postanowiłam skorzystać z tego forum i muszę przyznać, że coraz lepiej się tu czuję ;-)
Awatar użytkownika
zu

Post autor: zu »

:) Miło Cię poznać. A przez Lubliniec zawsze jadę do Babci za Toruń (trasa Strzelce Opolskie - Lubliniec - Częstochowa), więc znam przynajmniej główną ulicę w Twoim mieście ;)

I, jak zwykle - jak to możliwe, że nikt nie zna nikogo ze swojego otoczenia, który by słuchał MJ, a jak przyjdzie co do czego, to płyty się sprzedają jak świeże bułeczki (np. 30 płyt z Empiku w ciągu tygodnia). Powtarzam - ukryci fani są wśród nas.
Awatar użytkownika
Amadeusz Jean

Post autor: Amadeusz Jean »

Witam Cię na forum. A co do tego, że ludzie się źle wypowiadają o Michaelu to nie do końca prawda. Chodzę do Liceum i nie kryje się z tym, że słucham Michaela nawet chce pokazac innym, że są jeszcze ludzie, którzy go słuchają. Moja cała klasa mnie podziwia, że go słucham i mnie tolerują i zachowują się super w stosunku do mnie. Kiedyś na dyskotece leciały 3 kawałki Michaela(dyskoteka szkolna) i razem z kolegą wymiataliśmy z ruchami Michaela i robiliśmy coś w stylu moonwalka. Inni chcieli się od nas uczyc i strasznie im się podobało Bill Jean.
Obrazek
Awatar użytkownika
Mistiness

Post autor: Mistiness »

W moim otoczeniu też nie ma osób, z którymi mogłabym porozmawiać na temat MJ, posłuchać Go, czy takie tam ;d Jednak jestem na dobrej drodze do 'zMajkelizowania' paru osób. (:

witamy ciepło, kolejnego fana.

.
Awatar użytkownika
okussa

Post autor: okussa »

Robert pisze:Mam na imię Robert mam 17 lat
witam rówieśnika:)
Awatar użytkownika
MichaelX

Post autor: MichaelX »

witam(y)nową osobkę
Na zawsze z Michaelem....

"Kiedy ciało jest smutne, serce powoli umiera."
Albert Camus
Awatar użytkownika
Kasiaaa

Post autor: Kasiaaa »

Witam :)
We can fly, you know. We just don’t know how to think the right thoughts and levitate ourselves off the ground.
Michael Jackson.

loveMJPT
Awatar użytkownika
hubertous

Post autor: hubertous »

Siemanko ;-) Czuj się tutaj jak u siebie w domu, postuj ile tylko wlezie nenene ;-)
Obrazek
Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
Agnes

Post autor: Agnes »

Cześć :)
Awatar użytkownika
viva201

Post autor: viva201 »

witam cię
Obrazek
Awatar użytkownika
Michalina J. xD

Post autor: Michalina J. xD »

A witam, witam na forum :-) Odrazu życzę wesołych świąt :-)
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Natka

Post autor: Natka »

Witaj :-)
[*]
MJ <33
ODPOWIEDZ