charity

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
charity

charity

Post autor: charity »

Dzień dobry ^^
Tremuje się xD

Mam na imię Ola, lat 15 i... mam nadzieję, że choć trochę mnie polubicie :nerwy:
Jakoś nie wiem co o sobie napisać... w każdym razie wszystko wyjdzie w praniu :)
Co do Majkela to wszystko zaczęło się od mojej mamy, ale to długa historia i nie będę Was zagłębiać w moje jakże fascynujące życie rodzinne xP
W każdym razie w moich okolicach jestem chyba jedyną osobą, która żyć bez Niego nie umie. Na początku było nie za wesoło, ale już się przyzwyczaiłam i nie zwracam na to uwagi.

Ogólnie rzecz biorąc cieszę się, że tu jestem :mj:
Ostatnio zmieniony czw, 20 gru 2007, 21:07 przez charity, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Mistiness

Post autor: Mistiness »

nie tremuj się, tutaj nie gryzą ;d
też mam piętnaście, a nawet i połowę.

witaj, baw się dobrze. :mj:

.
Awatar użytkownika
Basia1992

Post autor: Basia1992 »

Witam serdecznie ;-) Domyślam się, że jesteś fanką Michaela ;-) Napisz coś więcej o sobie, jeśli takową jesteś ;-)
Obrazek

"Mieszanka pasji, wizji, ekscentryzmu doprowadza do szału i obłędu..."
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

Siemka:)

a skąd dokładnie jesteś?

Pozdrawiam
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
jolene_

Post autor: jolene_ »

Witam Cię serdecznie.
a skąd dokładnie jesteś?
Przyłączam się do pytania kolegi :-) .
Obrazek
i can't stop now, i won't stop now
Awatar użytkownika
Natka

Post autor: Natka »

Witaj :-)
[*]
MJ <33
Awatar użytkownika
viva201

Post autor: viva201 »

rozumiemy i witamy
Obrazek
Agnes

Post autor: Agnes »

Witam serdecznie. :mj:
Awatar użytkownika
charity

Z Tenczynka ^^

Ale pewnie i tak nikt z Was nie kojarzy gdzie to, więc już tłumaczę, że jest to mała miejscowość koło trochę większego miasteczka - Krzeszowice, które z kolei leży pod Krakowem :-)
Awatar użytkownika
zu

Post autor: zu »

charity, właśnie wszyscy mamy ten sam problem - niby ludzie nie lubią MJ i niemal nikt z naszych znajomych oficjalnie nie słucha (mówię ogólnie, jak ktoś przypadkiem poznał innego fana to to są wyjątki), a jednak jakoś tysiąc ludzi na Forum jest! I jakoś te płytki się sprzedają.

(Wczoraj poszłam do Empiku sprawdzić, czy jest jeszcze Dangerous SE, z ciekawości bo cenę zapodali nieziemską: 59,99zł, a tu okazało się, że w tydzień wymiotło nie tylko Dangerous, ale CAŁĄ płytotekę MJ, a mieli chyba z 30 płyt). Szczena mi opadła.

No więc ludzie chyba się ukrywają, nie wiem. Potajemni fani. My tu jesteśmy całkiem jawni. I całkiem mili :D

Fajnie, że dołączyłaś.
Opowiedz, opowiedz, jak to było z Twoją mamą, co Cię zaraziła MJ :)
(Mamę też zaproś na Forum)

Pozdrowienia :)
Awatar użytkownika
viva201

Post autor: viva201 »

zu pisze:No więc ludzie chyba się ukrywają, nie wiem. Potajemni fani. My tu jesteśmy całkiem jawni. I całkiem mili :D
chyba boją sie usłyszec prosto w twarz,że są nie ten tego tamtego...słuchając Miśka,wola sie ukrywać i na codzień byc "normalnymi" ludźmi,bo przecież MY fani do normalnych nie należymy... :smiech: glupija
Obrazek
Awatar użytkownika
charity

Jakieś trzy lata temu zrobiłam sobie imprezę na urodziny. Rodzice specjalnie na ta okazję przenieśli komputer z pokoju mojego brata do mnie, żebym miała z czego puścić muzykę. Goście się zaczęli schodzić, więc poszłam włączyć muzykę. I ku mojemu przerażeniu na komputerze nie było nic innego jak tylko i wyłącznie Metallica ;O A nie oszukujmy się to nie jest za odpowiednia muzyka do tańca xP
I tak przerażona pobiegłam do mamy z błaganiem o pomoc, która poszła po magnetofon i z zagraconej szafy wyjęła kasetę, z jak się pewnie domyślacie największymi hitami Majkela ;-)
Moje koleżanki nie były zachwycone, bo to jednak nie ich klimaty, ale ja się zakochałam :mj:
Obrazek
Awatar użytkownika
zu

Post autor: zu »

Fajna historia, taki urodzinowy prezent :) Romantycznie, rzekłabym :D
Awatar użytkownika
Amadeusz Jean

Post autor: Amadeusz Jean »

Super, że mamy na forum coraz to więcej fanów naszego Króla. Bardzo miło mi, że następna osoba do nas dołączyła

:mj:
Obrazek
Awatar użytkownika
charity

I od tego czasu ludzie zaczęli mnie przezywać 'operacja plastyczna' xDD

Zupełnie nie wiem czemu... xDD glupija
Obrazek
ODPOWIEDZ