A Może By Tak Jakies Spotkanie w Szczecinie? :)
A Może By Tak Jakies Spotkanie w Szczecinie? :)
jestem nowa akurat na tej stronce :) wiekszosc czasu spedzam sluchajac radia Mjtunes:) ale postanowilam wejsc i widze ze zgrana paczke tworzycie wszyscy:) pogratulowac :)

:)
hahah no dokladnie kolezanko:P ale coz to sie zdarza :P :) a w ten weekend to wracam niestety do domu do pily:P pospiewac na karaoke Jacko:p haha niedlugo mnie z tamtad wywala chyba:P ale nastepny weekend czemu nie:P
ale nie stawiam:P biedna studentka jestem:P
bardzo prosze o edytowanie postów :) -->siadeh_
ale nie stawiam:P biedna studentka jestem:P
bardzo prosze o edytowanie postów :) -->siadeh_

Tak sie akurat składa ze ostatnio potrzebuje noclegu naweekendy szkołe w S-cinie ;) .
Przepraszam za wpadkę z identyfikacja nicka :) zwalam na swoje ciamajdostwo i pośpiechem na mecz.
Będziemy w kontakcie mozesz podac też nr gg np ... na pewno cos wymyślimy
Przepraszam za wpadkę z identyfikacja nicka :) zwalam na swoje ciamajdostwo i pośpiechem na mecz.
Będziemy w kontakcie mozesz podac też nr gg np ... na pewno cos wymyślimy
...:::But They Told Me A Man Should Be Faithful And Walk When Not Able And Fight Till The End:::..
- Michalina J. xD
-
Mnie to zbytnio nie przeszkadza...;) jako już prawie pedagog/nauczyciel ;) tym bardziej ;). kwetsia czy Tobie nie będzie przeszkadzać towarzystwo dziadków, których jednak w samym Szczecinie i okolicach jest bardzo mało.Michalina J. xD pisze:Hey! Ja bym chętnie... ale chyba nie będzieci chcieli spotkać się z taką małotalą jak ja
Dorotka =>....nie zgubiła byś się ...
Willy => też się już trochę czasu nie widzieliśmy a runda jesienna niemal zakończona więc temat do debaty by pewnie był :)
No i dwoje jeszcze nie znajomych(osobiście) ... a chętnie do poznania
=> Morfi00 => Gemini
=> pewnie przyjaciel wszytskich MJówek => Slawio też chętnie by .. przechylił z nami nie jedno Tyskie ;)
Jak będe w Szczecinie a te miasto jest najpewniejszym miejscem mego pobytu na 14-16.XII. 2007, możemy coś wymyśleć. 'Biblioteka piwna" bardzo fajne schludne miejsce przyjazne muzyce MJ'a jak sie kiedys dowiedziałem od DJ'a ...:)
...:::But They Told Me A Man Should Be Faithful And Walk When Not Able And Fight Till The End:::..
-
:)
jak cos to ja do swiat tu jestem :P hahaha mam troche zajec wiec sie z ta nie ruszam:) a co do towarzystwa to spokojnie nie przeszkadza mi zaden wiek:) hehehe:) i tez chcetnie poznalabym ludzi MAJKIEGO:) pozdrawiam :)

Hahaha schludne miejsce które moim zdaniem jest ulubionym miejscem spotkań anonimowych uczonych alkoholików którzy próbując kryc swój alkoholizm,nie pokazują siew spelunach tylko mają do tego doskonałe miejsce. Już kedys romyżślałem na temat tej biblioteki bo myślę że chodiz nam o te samą. Obok hotelu Ibis ??Mazi pisze:'Biblioteka piwna" bardzo fajne schludne miejsce przyjazne muzyce MJ'a jak sie kiedys dowiedziałem od DJ'a ...:)
ps- oczywiscie nie myśle że to jest złe miejsce na spotkanie tylko jakos tak nawiazałem do cichych aa.
Nie będe z Tobą na ten temat dyskutował bo nie mam podstaw ku temu. Przyznam, że byłem tam tylko 1 raz na 2wuch piwkach bardzo mile zaskoczony z tąd moje miłe doświadczenie. Może masz racje tak to ta sama. Szczecin niestety to nie Katowice... u nas nie ma tyle przystepnych lokali do spotkania ... ale jak nie to msc to inne pewnie by sie znalazło np sa takei dwa w pobliżu IKF na Piastów :) pozdrawiamXscape pisze:Hahaha schludne miejsce które moim zdaniem jest ulubionym miejscem spotkań anonimowych uczonych alkoholików którzy próbując kryc swój alkoholizm,nie pokazują siew spelunach tylko mają do tego doskonałe miejsce. Już kedys romyżślałem na temat tej biblioteki bo myślę że chodiz nam o te samą. Obok hotelu Ibis ??Mazi pisze:'Biblioteka piwna" bardzo fajne schludne miejsce przyjazne muzyce MJ'a jak sie kiedys dowiedziałem od DJ'a ...:)
ps- oczywiscie nie myśle że to jest złe miejsce na spotkanie tylko jakos tak nawiazałem do cichych aa.