nie znamy się, zatem aloha all!
no słuchajcie rewelacja!
poza faktem, iż marzę, by się wreszcie na jakiś zlot etc. udać, pomysł by tam szukać popleczników do organizacji wydaje się być już totalnie wystrzałowy!
nie potrzebuję naprawdę wiele, i myślę o wszystkim poważnie;
zależałoby mi na możliwości obgadania tego z ludźmi 'znającymi' środowisko - wiadomo mają szerszy zakres 'głoszenia nowiny' hehe, no i musiałabym ustalić, który region PL wchodziłby najchętniej w grę (co jest ściśle uzależnione od listy zainteresowanych), dlatego bez Waszej pomocy nie popchnę tego sama jako nowicjuszka - tym bardziej więc serdeczne dzięki za odzew!
nie chcę zostawiać niczego na ostatnią chwilę ani robić na 'odwal się' dlatego ten rok odpuszczam, i na pewno popieram iż przyszłorocznej bieganiny w listopadzie wolałabym w miarę możliwości uniknąć.
Bardzo logicznie brzmi rozkład czynności względem cyklicznych jak mniemam spotkań - jako osoba mało zorientowana (jeszcze heh) potrzebuję więcej tego typu info, co na kiedy musiałabym sprawdzić czy przygotować oraz w jakich terminach coś uzgadniać.
I jeszcze apel do osób uzdolnionych plastycznie itp - z kreatywnym i pomysłowym wystrojem sali (jaka by miała nie być) sama sobie na pewno nie poradzę
P.S. mam nadzieję, że to małe zainteresowanie jest tylko 'chwilowe' i spowodowane faktem, iż po drodze najpierw jest tegoroczny sylwek hehhe ;]