Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Wyczesane w kosmos są te sygnaturki. Buszmen mógłbyś mi zrobić sygnaturke? Taką gdzie głównym tematem byłby teledysk "Dirty Diana"? plus mój nick. A za avatarek w komplecie też bym się nie obraził :P
No to ja również sie zglaszam:) Najbardziej bym chciała coś z usmiechnietym Michaelem z okresu Bad albo Dangerous;) (moze klasztor sobie darujmy na razie:P) Zdam się na Ciebie. Po tym, co tu widzę na pewno wyjdzie Ci cos fajnego:D Dziekuje z gory
No więc, bardzo mi sie podoba sygnaturka Erny Shorter i chcialabym podobną lecz nie taką samą... Chce Mike'a własnie z tamtej ery i z tamtych sesji i aby w tle byly neutralne kolory, może beż wpadający w krem ( jakies takie jasne kolorki) no i jeśli można to avatar proszę. Busz postaraj się... Liczę na Ciebie, Twoją wyobraźnie i na dobry pomysl!
Niedługo rocznica mojego fanowania i czy mógłbym poprosić o nowy zestaw?
Michael Jackson w tej swojej pozycji początkowej Billie Jean ;>
Z góry dziękuję
Skoro Buszmen nie mógł zrobić dla mnie zestawu, postanowiłem sam się zabrać do pracy!
Brałem przykład z zestawu Nancy bo bardzo mi się jej zestaw podoba i wyszło mi coś takiego: