Sesja i wywiad dla "EBONY" (11.2007) [koment.]

O Michaelu rozmowy luźne.
Awatar użytkownika
Mike

Post autor: Mike »

A ja z tego, co sie dowiedziaęłm, to koszt gazetki to 3,50$:)
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
Obrazek
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
Maverick

Post autor: Maverick »

Właśnie patrzę na to samo na mjno (BJ :hug: )i nie wiem co się dzieje za bardzo...

"Ebony" się już ukazało... :surrender:

Speeed Demon czy co... :wariat:

Fakty są takie: kilka osób z mjno już gazetę posiada. Nie wszystkie zakupiły ją w US. Jedna z dziewczyn na przykład w Helsinkach. Więc "Ebony" gdzieś jest...
Awatar użytkownika
dzina

Post autor: dzina »

Maverick pisze: Fakty są takie: kilka osób z mjno już gazetę posiada. Nie wszystkie zakupiły ją w US. Jedna z dziewczyn na przykład w Helsinkach. Więc "Ebony" gdzieś jest...
Pierwotnie zdjęć gazety umieściła fanka z Nowego Jorku na KOP Discussion. Przejrzałam KOP, dziewczyna twierdzi, że w jej okolicy w każdym kiosku można dostać Ebony i w gazecie jest jeszcze więcej zdjęć. :-)
Ostatnio zmieniony sob, 03 lis 2007, 3:55 przez dzina, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
tancerz

Post autor: tancerz »

ZATKAŁO MNIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NO NORMALNIE ZATKAŁO SZOK DZIEKI DZINA :-)!!!!!!!!!!!!!!!
Maverick pisze: Ale już się cieszę na widok Waszych min rano :happy: Bawcie sie dobrze!!!
Obrazek

Wykapany Willy Wonka :dance: Lepiej od Deppa wyszedł.To Nasz Michael powinien zagrac w tym filmie<foch> co Ty na to Erna :diabel2: wypowiedz się na ten temat sesese! BTW jak sie dzis wstawało :D?

P.S.Michael zaczyna Promocję swego wizerunku i nowego Albumu :-) Jest on w tym świetny wiemy o tym zaczyna robic wokół siebie szum :D. 2008 rok Należy do Niego w świecie muzycznym!!!
Ostatnio zmieniony sob, 03 lis 2007, 14:23 przez tancerz, łącznie zmieniany 1 raz.
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Awatar użytkownika
Erna Shorter
Lokalizacja: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a

Post autor: Erna Shorter »

To jest nasz Majki? Czy to na pewno on? Wygląda nieziemsko!

Aż przyjemnie popatrzeć. :love:

Taka rewelacja z samego rana, to się nazywa dobry początek dnia. ;-)

Mam nadzieję, że Majki nagra wreszcie ten długo oczekiwany album i wystąpi w jakimś porządnym videoclipie. :mj:

Qrcze im starszy,tym lepiej wygląda. Obrazek
Tancerz pisze:Wykapany Willy Wonka Lepiej od Deppa wyszedł.To Nasz Michael powinien zagrac w tym filmie<foch> co Ty na to Erna wypowiedz się na ten temat sesese!
Faktycznie Majki wygląda świetnie w tym cylindrze i to wypisz wymaluj Willy Wonka. Ja jednak mimo uwielbienia do naszego króla, jestem też wielką fanką Johnnego Depp’a.
Wyglądają podobnie i można powiedzieć, że mam teraz 2 w 1 hihihi, jednak, dla mnie Johnny, będzie Johnnym i wolę jego w „Charliem i fabryce czekolady”. Uważam, że nikt nie potrafi lepiej wykreować tej postaci niż Depp. Sorry Tancerz. :-P:cool:

Moim zdaniem powinna powstać jeszcze jedna, trzecia już wersja tego filmu, tym razem musical, z naszym Majkim w roli głównej. To byłoby coś! :-)
Tancerz pisze:2008 rok Należy do Niego w świecie muzycznym!!!
A jak... :cool:
dzina pisze:Tak nawiasem, ciekawe co na to Tim Burton i Johnny Depp?
Oni się już kiedyś na ten temat wypowiadali i stanowczo zaprzeczali wszelkim spekulacjom,że "CiFC" to film,który opowiada o człowieku podobnym do Wonki tj. o Jacksonie. Teraz chyba nie będą mieli wątpliwości, bo Majki nie tylko z charaktetu przypomnia Williego,ale nawet wygląda jak on.

Fragment wypowiedzi SUNrise z tematu o Timie Burtonie :
SUNrise pisze:po filmie, kiedy niektórzy zaczęli doszukiwać się podobieństw granej przez niego postaci do MJ, Depp zapytany, czy przeszkadza mu fakt, że stworzono takie porównanie odpowiedział:
"Nie przeszkadza, bo każdy może sobie myśleć co chce, nawet jeśli jest w wielkim błędzie. Niesamowite, bo nigdy nie przeszło mi przez myśl, że w Wonce mogłoby być jakiekolwiek podobieństwo do Michaela Jacksona. Naprawdę nigdy nie przeszło mi to przez myśl i wciąż zupełnie tego nie rozumiem skąd takie porównanie. Sądzę, że może być to spowodowane w jakimś stopniu przez makijaż, dzieci i krainę fantazy. Ale wydaje mi się to dziwne. Jeśli już jest ktoś, z kim można by porównać Wonkę to jest to Howard Hughes. Odludek z obsesją na punkcie czystości, genialny wynalazca, pragnący zapewnić przetrwanie swojej fabryce."

W innym wywiadzie w pyt. na temat rzekomego podobieństwa do MJ odpowiedział podobnie: "Nigdy nawet nie przyszło mi to do głowy, bo przecież Michael Jackson uwielbia dzieci, a Willy Wonka przeciwnie".

Część z tego co tu zacytowałam, pochodzi z konferencji prasowej z Johnnym z 13 lipca 2005. Transkrypt można przeczytać http://movies.ign.com/articles/633/633236p1.html
Dzięki wielkie za umieszczenie fotek Dzina! Jesteś wielka!!!:hug:
Aooow!
Obrazek
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

Na lekkim kacu załączam forum MJPT rano,wchodzę w temat ebony i co widzę?przez pewną chwilkę nic bo spadłem z łóżka po dojżeniu jednego kawałka zdjęcia co Dzina ( :hug: ) zapodała.

Sesja jwst profesjonalniej sza od tej z Vouga,czekam na wszystkie zdjęcia i artykuły włączając w to wywiad.

O za kupie mogę pomażyć,bo mi się tu nawet Luomo nie udało zdobyć:)

ps.przeczytałem że kolejna sesja MJa ma się odbyć do Paryskiego magazyny,w grudniu:)
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Maverick

Post autor: Maverick »

Jest taka plotka, że w grudniu dla "Match" (tak wogóle to "Ebony" jest grudniowe, nie listopadowe chyba), ale nie ma potwierdzenia, więc ciiii ;-)

To ósma okładka Michaela dla "Ebony", ostatnią miał w 1994 roku.
Ostatnio zmieniony sob, 03 lis 2007, 11:21 przez Maverick, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Maro

To kiedy będzie jakaś foto sesja do polskich magazynów? :knuje:
A tak na poważnie to MJ zaczął już na dobre swoją promocję,swój powrót,swój nowy album.

Teraz to by się przydała Oficjalna Strona Internetowa!
Awatar użytkownika
Maro

Ciekawe jak teraz pan Roger Fuckman ;-) się czuje,wypuścił plotkę o Jackosnie że umiera,a tu widać że mJ jak by się odrodził od nowa :dance:
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
Moon_Walk_Er

Post autor: Moon_Walk_Er »

Tak więc pora na mnie...

Wielki Brat jest pod wrażeniem normalnie :wariat:

Nie narzekajcie na sesję dla Vogue'a, bo ona jest po prostu troszkę inna, ma inny charakter.
Z tego co widzę, to ta jest bardziej bajerancka, ale w sumie to fajnie...
Michael takiej sesji potrzebował i potrzebuje z pewnością :)
Strasznie się cieszę, że Michael jest w takiej formie.
I love HIM! :love:

Obiektywnie mogę stwierdzić, że Michael na tych zdjęciach wygląda jak nigdy...
Taki... ach, męski, przystojny...
Wygląda świetnie!

Jak ktoś się dowie jak to można kupić, to niech da znać!
Ploooooooszem japrosic
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Kingoosia

Post autor: Kingoosia »

Nie chcę nic mówić ale pierwsza myśl jaka mi się nasunęła to Willy Wonka.
Tak a propos...

Obrazek
To, co jest w nas, będzie i wokół nas.
: )
Awatar użytkownika
Smooth_b

Post autor: Smooth_b »

Maverick pisze:Ale już się cieszę na widok Waszych min rano Bawcie sie dobrze!!!
Już południe, a mina jeszcze nie zeszła ;-)
Jeśli sesja do paryskiego magazynu bedzie też tak cudowna, to serduszka mogą nam nie wytrzymać. Facet nas normalnie wykończy :happy:
:mj:
Awatar użytkownika
Mike

Post autor: Mike »

A sobie poszedłem poszuakć, "Ebony" i aniw A.B. nie ma i twierdzi, że mieć nie bedzie (a to przecież amerykańska gazetka), zamówić, PONOĆ, nie można u nich nnic, a jakoś wszystko inne można (chyba trafiłem na złego sprzedawcę, i chyba nic nie wiedział w tym temacie) a Empik, także "Ebony" nie posiada, ale nie pytałem o zamówienie, bo może jeszcze czas, za to mają 5 egz. "Vouge":). Tak więc, w Warszawie G na razie jest. Myslę, że sobie zamówe tą gazetkę w jakiś firmie przesyłkowej i tyle.
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
Obrazek
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
Awatar użytkownika
tancerz

Post autor: tancerz »

Michael Ma iPhone'a :szepcze: :happy: ja też chcem <foch> :smiech: czekam na następną część może powie o planach na przyszłośc (czyt. nowy album) W wywiadzie Ebony przypominają kim jest MJ młodszej generacji ;-) jest on poprostu Królem Popu <foch>. I należy go znac :).
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

ja mam tylko pytanie czy ta gazeta to numer listopadowy czy grudniowy?U mnie w Empiku trzy razy twierdzili ze gazety Luomo nie mają i miec nie będą-troszkę ich pomęczyłam i gazetę mam.I myślę że tak samo będzie w przypadku Ebony.Wystarczy że dorwę osobę zamawiającą prasę i z samego serca USA dostanę tę gazetkę.Jakie to piękne glupija
Mam nadzieję że prawdziwe. ;-)
Obrazek