Wywiad z M.Dż.*
Wywiad z M.Dż.*
To ja tak w skrócie.
Jak niektórzy wiedzą, a inni nie, nasz Majkel Dżekson* udzielał dziś wywiadu dla Super Express, którego nie lubi, ale podobno poszło dobrze.
Babka zadzwoniła dziś, i wywiad też chciała dziś.
Kobieta sympatyczna i wydawała się być szczera, zobaczymy.
To ma być dodatek do artykułu na temat wyroku.
Koniec wiadomości.
:)
Jak niektórzy wiedzą, a inni nie, nasz Majkel Dżekson* udzielał dziś wywiadu dla Super Express, którego nie lubi, ale podobno poszło dobrze.
Babka zadzwoniła dziś, i wywiad też chciała dziś.
Kobieta sympatyczna i wydawała się być szczera, zobaczymy.
To ma być dodatek do artykułu na temat wyroku.
Koniec wiadomości.
:)
Re: Wywiad z M.Dż.*
Mogą przekręcić - ha! :P
M.Dż.*, jesteś wielka! :)
Ostatnio zmieniony pt, 03 cze 2005, 23:27 przez Pank, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Wywiad z M.Dż.*
M.Dż.* jest Wielka, to fakt...Pank pisze:Mogą przekręcić - ha! :P
Ale wywiadu nie przekręcą, bo jest autoryzowany i nagrywany, jakby co.
sesese

- ..::PIoTReK::..
Własnie o to chodziło, zeby mieć jakaśtam kontrole nad tym co napisza... i tak by COŚ, albo raczej COKOLWIEK napisali. Tym razem mozemy ich nieco "wyprostowac", a jesli sie im zachce puścić wiodze fantazji to mamy piekny punkt zaczepienia i mamy czym walczyć- w końcu wywiad nagrywany i z autoryzacja. W takim wypadku walka nie bedzie z góry przegrana, bo jestesmy tylko fanami ze swoim fanatyzmem w kieszeni,ale zdrowo myslacymi ludżmi, ktorzy dysponuja faktami...
Ja sama namawiałam Kasię do tego wywiadu. To SuperExpress sie do niej zgłosił- nie ona do nich- pomyslcie co by było, gdyby Kasia odmówiła? Mielibysmy "wspaniały" artykuł o tym, ze juz nawet fani nie chca bronić MJa...
...pzdr
siadeh_zdenerwowana_
Ja sama namawiałam Kasię do tego wywiadu. To SuperExpress sie do niej zgłosił- nie ona do nich- pomyslcie co by było, gdyby Kasia odmówiła? Mielibysmy "wspaniały" artykuł o tym, ze juz nawet fani nie chca bronić MJa...
...pzdr
siadeh_zdenerwowana_
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"
* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
are you sure that I'm wrong?"
* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
Hmmm... może będzie. Ale nie o to mi chodzi. Ja w ogóle jestem przeciwna jakimkolwiek współpracom z tego typu prasą, która jednego dnia cię wychwala a drugiego depcze i traktuje jak największego śmiecia, która nie ma żadnych zasad moralnych ani niczego. Jak to MJ często powtarza współpracować z nimi, kupować i czytać tego typu prasę to znaczy - ŻYWIĆ TO. Więc dlatego jestem na NIE...::PIoTReK::.. pisze:Może to będzie jedyny w naszym kraju wiarygodny artykuł na temat procesu...

To jest bardzo przekonywujący argumentsiadeh_ pisze:

Tu się zgadzam, jakby Kasia odmówiła wywiadu to bez wątpienia prasa wykorzystała by to w odpowiedni sposób! Czyli jest szansa na bardzo pozytywny artykuł? Super, cieszę się bardzo, jak cos przekręcą to będą mieć z nami do czynienia

Nie przypominam sobie czy ja kiedykolwiek kupiłam tą gazetę, jak nie to pierwszy raz może wkrótce będzie

Willy pisze:Nie no, jest szansa na odrobinę prawdy w tym szmatławcu. A jak coś poprzekręcają i odwrócą kota ogonem to są dowody i.....będziemy się pasjonować kolejnym procesem - M.Dż* vs Super Express. Już widze te tłumy MJówek wyczekujących codziennie przed sądem i wspierających M.Dż* w walce o prawdę.
Mjowi kamizelki już nie będą potrzebne

będzie mógł pożyczać

“Please, sir you would not understand,
What’s going on
Is magical, can’t you see
That some of us do more than dream”
„If Jesus Christ is going to save us from ourselves
How come peace, love and Michael are dead?”
What’s going on
Is magical, can’t you see
That some of us do more than dream”
„If Jesus Christ is going to save us from ourselves
How come peace, love and Michael are dead?”
To, ja sobie chyba kupie Super Express, albo ktos da mi linka za jakiś czas do tego wywiadu, badź ktoś to zeskanuje, fajnie by było przecztać co tam napiszą, i czy napewno niczego nie przekręcą, bo jesli nie przekrecą to Ludzie czytający to będą w szoku jakie są nasze przekonania do prady i jaka jest prada.... Już widze te twarze zdziwione..
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson

http://www.youtube.com/user/ktossomeone

http://www.youtube.com/user/ktossomeone
....i jedyny, który mnie przekonaldzina pisze:To jest bardzo przekonywujący argument

NIE! Niech nikt z Was tego nie kupuje!dzina pisze:Nie przypominam sobie czy ja kiedykolwiek kupiłam tą gazetę, jak nie to pierwszy raz może wkrótce będzie![]()

Proponuję, że my kupimy 1 egzemplarz (slownie- sztuki jeden) i wrzucimy skan. Nie potrzeba kupować więcej

"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight