Fly_Away :)

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
Fly_Away

Fly_Away :)

Post autor: Fly_Away »

Witam wszystkich :-) mam na imię Ola, jestem tu na forum już od jakiegoś czasu,ale dopiero teraz sie rejestruje i mam nadzieję, że zostanę na długo ;-)
Słucham Michaela właściwie od niedawna, bo od 3 miesięcy, ale po tym okresie już mogę stwierdzić, że uwielbiam wszystko co "michaelowe";)
Nawet nie potrafię dokładnie powiedzieć, w którym momencie to sie zaczęło. Po prostu obejrzałam chyba jakiś występ, a po nim następne i następne.. i w końcu prawie zamieszkałam na youtube i stronach związanych z MJ oglądając wszystko, co się da;-) Sama się dziwiłam, że aż tak bardzo mnie wciągnęło, ale teraz nie wyobrażam sobie dnia bez muzyki i głosu Michaela. To po prostu jak uzależnienie, z którego chyba nigdy się nie wyleczę ;-)
Mam nick Fly_Away, bo ostatnio nie mogę się oderwać od tej piosenki i strasznie ją polubiłam :-)

Pozdrowienia dla wszystkich, a szczególnie dla Okussy, ktora mnie namowila, zeby w koncu sie zarejestrowac :-)
Awatar użytkownika
okussa

Post autor: okussa »

jeee zarejestrowalas sie :happy:
bardzo Cie serdecznie witam
Fly_Away pisze:Pozdrowienia dla wszystkich, a szczególnie dla Okussy, ktora mnie namowila, zeby w koncu sie zarejestrowac
thx za pozdrowionka, mam nadzieje ze Ci sie tu spodoba
Awatar użytkownika
Spearmint

Post autor: Spearmint »

Witaj,Fly_Away. ;-)
Fly_Away pisze:Sama się dziwiłam, że aż tak bardzo mnie wciągnęło, ale teraz nie wyobrażam sobie dnia bez muzyki i głosu Michaela.
Stare forumowe powiedzenie:"Michael robi to wszystkim". :happy: glupija
Baw się dobrze na forum. :dance:
"I ona , to sztuka
przywróci nam zdolność
i lotu , i mocy , i mocy..."
Awatar użytkownika
Basia1992

Post autor: Basia1992 »

Oj nie tylko Ty się "uzależniłaś" ;-) Ja także każdą wolną chwilę spędzam na stronkach i YouTube z Michaelem glupija A tak poza tym to witam serdecznie :mj:
Obrazek

"Mieszanka pasji, wizji, ekscentryzmu doprowadza do szału i obłędu..."
Awatar użytkownika
Natka

Post autor: Natka »

Spearmint pisze:"Michael robi to wszystkim"
Nie ma zmiłuj :knuje: heh
Witamy Cię serdecznie :happy:
[*]
MJ <33
Awatar użytkownika
Fly_Away

Post autor: Fly_Away »

okussa pisze:mam nadzieje ze Ci sie tu spodoba
juz mi sie podoba :-) jakżeby inaczej;P
Michael robi to wszystkim? a ja juz zaczelam sie zastanawiac czy do konca normalna jestem, ze w kolko jedno i to samo do upadlego ;-) :dance: heh widocznie tak to jest;) patrząc na okres fanowania wiekszosci z Was to widze, ze tak szybko sie z tego nie wyplatam :nerwy: ;-) :-) pozdrawiam :mj: <--- fajne to:P
Awatar użytkownika
viva201

Post autor: viva201 »

ja też, ja też! WITAM CIE BARRRRDZO CIEPLUSIO
Obrazek
Awatar użytkownika
Karolina

Post autor: Karolina »

Cześć. ;-)
Agnes

Post autor: Agnes »

Witam serdecznie.
Buszmen

Post autor: Buszmen »

Witamy Częstochowiankę :happy: :happy: :happy:
Awatar użytkownika
Anitka

Post autor: Anitka »

A witamy, witamy :happy: :happy:
'Dance for yourself, if someone understands good. If not then no matter, go right on doing what you love.'

* Louis Horst
ODPOWIEDZ