W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Wita Was Violinistka, wielce zapracowana skrzypaczka z Krakowa, który "niestety" dzięki starszym braciom wychowała się na MJ'u, a nie na Britney Spears, jak "przystało". Toteż zapałałam miłością do tego wspaniałego artysty i szczerze dziękuję Bogu, że miałam tylko kasety Michaela ;)
Mam 15 lat, jestem zakręcona, uwielbiam chodzić po górach i kocham życie.
Jednym słowem - cześć
"I was wandering in the rain, mask of life, feelin' insane."
'Stranger in Moscow' | 'Billie Jean' | 'Ghosts' | 'Earth Song' | 'Butterflies' | 'Smooth Criminal' | 'You are not alone'
Dziękuję za miłe przyjęcie ;)
Na imię mam Agata.
No co więcej powiedzieć.... Gram na skrzypcach od dziecka (można powiedzieć, że "wyczynowo"), do tego kocham chodzić po Tatrach i już zbieram pieniądze na koncert Michaela w 2008/09 roku, bo mam nadzieję, że się odbędzie
"I was wandering in the rain, mask of life, feelin' insane."
'Stranger in Moscow' | 'Billie Jean' | 'Ghosts' | 'Earth Song' | 'Butterflies' | 'Smooth Criminal' | 'You are not alone'