czesc eMDżeje
czesc eMDżeje
Jak nakazuje tradycja piszę ładne przywitanko. Mimo, iż obecna muzyka MJ nie za bardzo mi odpowiada (wolę starsze albumki: Thriller, Bad, Dangerous), to uważam, że pojechali z MJ jak z psem. Ten dzieciak powinien iść siedzieć za te głupoty, co gada. MJ powinien mu wytoczyć proces o zniesławienie. Sam jestem ciekaw jak to się wszystko skończy, dla mnie sprawa jest grubymi nićmi szyta.
Re: czesc eMDżeje
gilbert3 pisze: Sam jestem ciekaw jak to się wszystko skończy, dla mnie sprawa jest grubymi nićmi szyta.
Gilbercie3, ta sprawa jest grubymi nićmi szyta w opinii większości myślących mieszkańców naszej przeuroczej planety.
WITAMY ŚLICZNIE NA FORUM

Re: czesc eMDżeje
Witamy w Tworkach :)
Ciekawe, co zrobi nasz Gavinek po procesie... jeszcze dzieci będą mu dokuczać :>
I miejmy nadzieję, że ten post Twoim ostatnim nie będzie... pisz, pisz... nie zważaj na krytykę takich bezczelnych ludzi jak ja :>
Moja wielka trójca :]Mimo, iż obecna muzyka MJ nie za bardzo mi odpowiada (wolę starsze albumki: Thriller, Bad, Dangerous)
Niech się MJ zajmie tymi projektami, co nam naobiecywał, bo jak będzie się procesować o zniesławienia z sądem, rodziną Arvizów, a do tego Eminemem, to nie dożyje rozpoczęcia tych projektów, nawet jak ma żyć nie-wiadomo-ile-lat :]to uważam, że pojechali z MJ jak z psem. Ten dzieciak powinien iść siedzieć za te głupoty, co gada. MJ powinien mu wytoczyć proces o zniesławienie.
Ciekawe, co zrobi nasz Gavinek po procesie... jeszcze dzieci będą mu dokuczać :>
I miejmy nadzieję, że ten post Twoim ostatnim nie będzie... pisz, pisz... nie zważaj na krytykę takich bezczelnych ludzi jak ja :>
- girlfriend
- LittleDevil
- Site Admin