Własnie obejrzałem teledysk do "Gimme More" na youtube. Po pierwsze nie rozumiem dlaczego trzeba sie zalogowac aby ujrzec ten teledysk ponieważ sceny nie sa wcale tylko dla powyżej 18 lat... wiele innych obscenicznych videoklipów leci w TV w czasie dobranocki nawet, po drugie niektóre teledyski do discopolo były lepiej nakręcone...Kilka paszkwili na czele Britney rusza sie jak mucha w rosole przy rurze

to niesmaczne, nawet teledysk MJ "Cry" , myślałem ze jest takim zwykłym przepychaczem na płyte do promocji "aby tylko cos było w tv na ekranie"ale w porównaniu do tego co Britney nakręciła to "Cry" jest majstersztykiem teledysk MJ z przesłaniem bez MJ ciekawszy niz teledysk Britney bez przesłania z Britney, fuuuuj zresztą nigdy nie miała fajnych teledysków nie lubią na nią patrzeć nie jest w moim typie

.
Jednym słowem Porażka przez duże P. Heh pamiętam ankiete na onecie bodajrze

"Jaki nowy album odniesie większy sukces Britney czy Michaela".

Dziwne zestawienie ale i tak widac co z tego wyszło. MJ nie ma szans na taką porażke nigdy w życiu.. jedynie moga napisac znowu ze
"niestety" sprzedano jedynie 10 milionów płyt jak na Króla Popu to mało

. Jesli to są porażki w stylu Mj życze mu takich jak najwięcej.
P.S. Britney byłas gwiazdeczką sezonu daj juz sobie spokój Twe fanki wyrosły i mają inne zainteresowania.
Oczywiście ktos może powiedziec do mnie leave Britney Spears alone
http://pl.youtube.com/watch?v=kHmvkRoEowc ale ja swego zdania nie zmienię

.