Zloty Fanów Na Śląsku (Katowice & Okolice) ;o)

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Natka

Post autor: Natka »

lukas_art_no1 pisze:Lis
Nie nenene
Pod empikiem o 17.00 :-)
O 17.30 to okussa bedzie na nas czekac w silesi :-)
[*]
MJ <33
Awatar użytkownika
Basilla

Post autor: Basilla »

okussa pisze:no dobra to bedziemy o 17.30
w takim razie ja bym lepiej przyszła od razu do silesii...
Okkusa, mozemy się spotkać na tym placu zimowym o 17:30?
bardzo by było fajnie odpowiedz prosze:)
Basilla.
Pierwsza MJówka, która wrzuciła kulę do kręgli na sąsiedni tor:D

http://youtube.com/watch?v=JUa6thTqIiY Soran, soran! Check it out:)
Awatar użytkownika
Erna Shorter
Lokalizacja: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a

Post autor: Erna Shorter »

:cool: Ja też... przylecę...

Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
lukas_art_no1

Post autor: lukas_art_no1 »

No niezle to sie nam mały sabat szykuje :P moze jeszcze przyprowadze kogos... sie zobaczy ...
Awatar użytkownika
Natka

Post autor: Natka »

lukas_art_no1 pisze:No niezle to sie nam mały sabat szykuje :P
Mafia :diabel:

N:A moja siostra - Madlen znowu coś wymyśliła..:-)chce po kręglach zabrać nas na karaoke do "Boba"...Co wy na to ?
Tylko nie jest jeszcze na 100% pewne czy niepełnoletni będą mogli się tam dostac... :-/ Hmmm.. W każdym bądź razie możemy jeszcze to przedyskutować od razu na kręglach :-)

M: Ja sie jeszcze dopytama o to ,czy niepelnoletni beda mogli wejść. Bylam tam ostatnio i bylo naprawde super, mają spory wybór piosenek;]
W tym Michaela oczywiście :-)

Wiec jak ?;> Przemyślcie to :-) W końcu jest okazja na śpiewanie..;-)
[*]
MJ <33
Awatar użytkownika
okussa

Post autor: okussa »

Basilla pisze:w takim razie ja bym lepiej przyszła od razu do silesii...
Okkusa, mozemy się spotkać na tym placu zimowym o 17:30?
bardzo by było fajnie odpowiedz prosze:)
no jasne. mozemy sie spotkac od razu tam. tylko jak ja Cie poznam :knuje:
Awatar użytkownika
Lika

Post autor: Lika »

Laura1 pisze:Laura
Laura szczęściaro (!) działasz na dwa fronty. Takiej to dobrze :cool:
Czujesz się bardziej MJówką Katowicką, czy Wrocławską ;) ?
Pozdrawiam :hug:

Mam nadzieję, że spotkanie się odbyło i że się świetnie bawiliście. Katowice prężnie działają :)
"Słodki ptaku, moja duszo, twoje milczenie jest tak cenne.
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"

- Michael Jackson
Awatar użytkownika
prison break

Post autor: prison break »

Spotkanie jest dzis czyli w sobote:)
Ludziska do zobaczenia o 17;00 pod empikiem :mj: :mj:
Awatar użytkownika
tancerz

Post autor: tancerz »

Bardzo chętnie byśmy sie z Wami spotkali Ja i Fanka MJ ale niestety nie tym razem moze za tydzien moze za 3 ;-)? Karaoke i kręgle <wobłokach> to cos co Uwielbiam ( choc na karaoke nigdy nie byłem LOL a na kręglach raz w życiu :P ) ;-).Póki co życzymy Wam udanej zabawy i czekamy na sprawozdanie z imprezy;-).
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Awatar użytkownika
Laura1

Post autor: Laura1 »

Lika pisze:
Laura1 pisze:Laura
Laura szczęściaro (!) działasz na dwa fronty. Takiej to dobrze :cool:
Pozdrawiam :hug:

Mam nadzieję, że spotkanie się odbyło i że się świetnie bawiliście. Katowice prężnie działają :)
hmmm chyba tak pół na pół, jak prawie we wszystkim, jestem rozdwojona.........i to nie do konca jest takie fajne. Pozdrawiam:-)
Michael Jackson is the King of Pop
Awatar użytkownika
Erna Shorter

Drodzy Bracia i drogie Siostry!

Zebraliśmy się dnia 13go października 2007 roku na kolejnym, dziewiątym już miniZLOCIE śląskich fanów Michael Jacksona, w Katowicach.

Na początku, może wytłumaczę, skąd „bracia i siostry”.
Otóż jakby nie było, my fani mamy wspólnego "ojca" – Michaela i wspólną "mamę" MJówkę - siadeh_, czyli jesteśmy jedną wielką RODZINĄ!:hahaha: hehehe

A więc, moje kochane rodzeństwo:

Mieliśmy się spotkać o godz. 17 pod Empikiem. W pośpiechu biegłam w wyznaczone miejsce, jednak, kiedy dotarłam, nikogo jeszcze nie było. Nagle na horyzoncie pojawił się Buszmen. "Przywitulaliśmy" się i czekaliśmy dalej. Nic, nikogo nie ma… Natka,Madlen,Okussa,Basilla i Karolina są już w Silesii, a do nas mieli dołączyć prison break 1, prison break 2 i Laura. Jednak jak się okazało oni też jadą prosto do Silesii. Więc bez chwili namysłu wsiedliśmy w srebrny pojazd Buszmena (za chiny nie przypomnę sobie marki – ach te baby! glupija ) i pojechaliśmy w kierunku SCC. Po drodze zaliczyliśmy korek, 20 minut szukaliśmy miejsca do parkowania :nerwy: ,ale kiedy spotkaliśmy się z grupą było już ok.

Poszliśmy do kręgielni, a tam trzeba było zrobić zrzutkę na grę i ubrać dość ciekawie wyglądające buty…:wariat:

Obrazek

Przykładowy model tzw. „Szczewika do kryngli”
Brakowało tylko czerwonego nosa i kolorowej peruki.
:banan:

Dodam, że pani, która nas obsługiwała udzielała tylko jednej, dwuwyrazowej odpowiedzi na każde pytanie,było to"nie wiem”, a pan, który z nią pracował nic nie słyszał, także było ciekawie.:zgon:

I zaczęło się!

Cóż to była za gra! :jachce:

Obrazek

Kula za kulą… kręgiel o kręgiel… rzut… przerzut… poślizg… skok… aaoowww! :mj:

Cóż za emocje! :glupi:

Obrazek

Śmiech… łzy… niepewność… nadzieja… krzyk…aaaaaa!

Prison – widać, że znasz się na rzeczy, doświadczony gracz.

Obrazek

Dwa rzuty wykonał Lincoln Burrows (prison break 2):

Obrazek

Busz – no nieźle, nieźle chłopie! „Buszmenos genialnos rzutnikos”

Obrazek

Natka – jak na początkującą, to nieźle. Pierwszy rzut i…. pełna! No rewelacja!

Obrazek

Madlen – trochę praktyki i będzie git!

Obrazek

Ja – nie ma to jak dużo siły i zero taktyki! Same zera! :smiech:

Obrazek

Schmiciu – jak na pierwszy raz super! Zresztą wygrałeś, co tu dużo mówić! :dance:

Obrazek

Laura – pamiętaj w grze masz być… drapieżna :diabel2:

Obrazek

Okussa – potrenujemy i będzie super!

Obrazek

Basilla – dziewczyno,dałaś czaduuu! Muszę się nauczyć Twojej techniki – rzucania kuli na tor obok. Yeah! Obrazek

Obrazek

Karolina – trening czyni mistrza!

Obrazek

Najlepsze pozycje :hahaha: :

Obrazek

Basilla po rzucie na drugi tor!

ObrazekObrazekObrazek

ObrazekObrazek

Obrazek

Schmittko gra z... duszą…

Po jakże emocjonującej grze poszliśmy„zdemolować” McDonald’s hehe. Tam niestety musieliśmy pożegnać się z częścią grupy. Było po 20, Okussa,Karolina, Basilla i Schmittko nam uciekli.
Ech… następnym razem zostańcie troszkę dłużej. ;-)

ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek Obrazek

Chwilę później „prisony” wraz z obstawą :cool:, w składzie „ja” tj Mocna,Boska Erna Shorter i Drapieżna Laura, udali się na przystanek autobusowy, bo niestety też nas musieli wcześnie opuścić.

ObrazekObrazek

Imprezkę przenieśliśmy do „Bob’a”. Niespodziewanie okazało się, że ma być więcej osób niż przypuszczaliśmy. Z naszej piąteczki zrobiło się aż 15 osób. Nie jestem w stanie przypomnieć sobie, kto tak naprawdę z nami siedział hehe. Klub ciekawy, niestety tego dnia odbywał się jakiś mecz ,było tłoczno i duszno. Źle się poczułam i postanowiliśmy przenieść się gdzie indziej.

ObrazekObrazek

Madlen i Natka zostały, a nasza trójca (tj. Laura, Busz i ja) poszliśmy w standardowe miejsce spotkań fanów– do McDonald’s na Stawowej. Udało nam się niepostrzeżenie wbiec na nieczynne piętro i zaszyć się w loży.

ObrazekObrazek

Obrazek

Długa frytka Laury, która...

Obrazek

...się złamała.

Obrazek

Moja,długa frytka.

Obrazek

Grosiki dla Buszmena – równe 2 zł

Obrazek

Czekaliśmy na Schmittka, który obiecał, że później dołączy do nas i tak też się stało. Niestety, kiedy Schmitek się zjawił Laura musiała uciekać do domu…

Obrazek

...i tym oto sposobem, zostałam sam na sam z dwoma mężczyznami, w dodatku z dwoma Piotrami. :diabel:
Tak sobie siedzieliśmy i… rozmawialiśmy…

Obrazek

Jest za… Jest fajnie!

Obrazek

Obrazek

Schmiciu: Rączki mam tutaj! Erna: Schmiciu, nie udawaj takiego aniołka! :diabel:

Kiedy delikatnie dano nam do zrozumienia, że musimy opuścić ”pięterko”, przenieśliśmy się na parter. Niestety Schmiciu tez długo z nami nie zabawił. Ja i Busz postanowiliśmy zostać jeszcze trochę, ale kiedy zaczęto gasić światła i telewizory w restauracji doszliśmy do wniosku, że wypadałoby zbierać się do domu.

Obrazek

Oto, co zrobiłam z moim kubkiem po shake’u. Wg psychoanalizy Buszmena oznacza to, że mam poważny problem i trzymam go głęboko w sobie, dlatego „wyżywam" się na kubku.

Obrazek

A to moja NOKIA i SONY ERICSSON Buszmena – mają się ku sobie. (pozdro dla kumatych)

Chciałam wszystkim bardzo gorąco podziękować za wszystko i niecierpliwie oczekuję na kolejne spotkanie.

Schmittko – mam nadzieję, że lepiej się czujesz. Z nas są takie dwa boroki (pozdro dla kumatych hihihi). Dzięki za pomoc w grze i w ogóle za to, że się zjawiłeś. :hug:
Buszmen – dzięki za miłą pogawędkę i za podrzucenie mnie do domu. :hug: Powodzenia, wiesz w czym... ;-) 3mam kciuki!
Prison break – też się cieszę, że się spotkaliśmy. Dzięki za wszystko! :hug:
Lincoln Burrows tj.prison break 2hehe – miło było Cię poznać. Dzięki, że byłeś naszym fotoreporterem tego wieczoru, mimo tego, że jesteś „amatorem” idzie Ci świetnie hihihi. Fotki super! :-)
Madlen – just smile!! ;-) Thx za spotkanko! :hug:
Natka – cieszę się, że wpadłaś na pomysł zorganizowania tego zlotu, prawda, że to wciąga? ;-)
Laura – jak już mówiłam tworzymy zgrany duet! Do następnego! :knuje:
Okussa – miło było Cię poznać, pomysl z kręglami był rewelacyjny. Mam nadzieję, że na kolejnym spotkaniu, będę miała okazję lepiej Cię poznać. ;-)
Basilla – tak jak myślałam, gdzieś Cię już widziałam.Na MJowisku nie maiłyśmy okazji się poznać, za to na miniZLOCIE nam się udało. Ma nadzieję,że następnym razem wiecej porozmawiamy. ;-)
Karolina – też się cieszę, że Cie poznałam. Witamy w naszym gronie świeżo upieczona fankę i zapraszamy na forum!!!!!!!!!! :happy:

Na końcu, jak zawsze chciałabym podziękować naszemu królowi. Bez niego nie byłoby NAS!

We love you Mike!

Obrazek

Mała sesja zdjęciowa:

ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek

ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Obrazek
Busz, uważaj, bo dostaniesz zeza!
ObrazekObrazekObrazek

Pozdrowieńska

Naczelna "reporterka" śląskich fanów

Erna Shorter
Ostatnio zmieniony pn, 15 paź 2007, 19:24 przez Erna Shorter, łącznie zmieniany 4 razy.
Obrazek
Awatar użytkownika
okussa

Post autor: okussa »

No wiec..co ja moge dodac. byl to moj pierwszy minizlot i musze powiedziec ze bylam mile zaskoczona atmosfera, ludzmi i przyjeciem nas. bawilam sie super, mam nadzieje ze nastepny raz bede mogla zostac na dluzej.;-)
Erna Shorter pisze:Okussa po rzucie na drugi tor!
masz pecha bo to nie ja rzucila na drugi tor, tylko Basilla :P popraw sie Erna :-)
Bylo fajnie, smiesznie i co moge jeszcze dodac...do nastepnego razu:)
Awatar użytkownika
Basilla

Po bowlingu;)

Post autor: Basilla »

No, ten mój rzut na drugi tor był boski xD Teraz już wiem, że muszę brać dwunastki, a nie ósemki!
Niestety nie dowiedzieliśmy się kto wygrał, ja myślę, że Busz, ale on znowu uważa, że według mnie wygrał każdy pokolei:)

Ja miałam dodatkowe nieprzyjemności z panem na automatach, który miał mi rozmienić stówę i był albo bardzo nieinteligentny, albo bardzo niezorientowany, albo chwilę wcześniej porwali go kosmici, bo w cholerę nie wiedział, co ma zrobic z momi pieniędzmi. W efekcie zrobił focha, oddał mi kasę i powiedział "dowidzenia", a ja przeklinałam go w myślach.

ale ogólnie to było świetnie;)
Chciałabym jeszcze tak przez internet walnąć Prisona I, bo w moim szejku napewno jeszcze cos zostało i wcale nie jestem wredna:P
I dowiedzieć sie od Buszmena, czy jest w końcu proude of me bo już nie jestem śpiącą królewną:P

Pozdrawiam wszystkich:** bardzo było fajnie:) Szkoda, ze nie mogłam iść na karaoke:) I kiedy następny raz? :P
Basilla.
Pierwsza MJówka, która wrzuciła kulę do kręgli na sąsiedni tor:D

http://youtube.com/watch?v=JUa6thTqIiY Soran, soran! Check it out:)
Awatar użytkownika
Erna Shorter

okussa pisze:
Erna Shorter pisze:Erna Shorter napisał:
Okussa po rzucie na drugi tor!
masz pecha bo to nie ja rzucila na drugi tor, tylko Basilla :P popraw sie Erna
Bardzo Was przepraszam dziewczyny! Przyszły nowe osoby i po prostu pokręciło mi się coś z Waszymi nickami hehe. Już więcej się nie pomylę. Obiecuję. ;-)
okussa pisze:Bylo fajnie, smiesznie i co moge jeszcze dodac...do nastepnego razu:)
Basilla pisze:Pozdrawiam wszystkich:** bardzo było fajnie:) Szkoda, ze nie mogłam iść na karaoke:) I kiedy następny raz? :P
No to się bardzo cieszę,że się Wam podobało. Niestety tym razem karaoke nie wypaliło, może next time, a następne spotkanie będzie... wkrótce. Już planujemy! Jak tylko dogadam się z paroma osobami i uzgodnimy termin, napiszę o tym na forum. Buźka :calus:

Natka dzięki za zorganizowanie wszystkiego! :calus:
Laura1 pisze:
Lika pisze:Lika napisał:
Laura1 pisze:Laura1 napisał:
Laura
Laura szczęściaro (!) działasz na dwa fronty. Takiej to dobrze
Pozdrawiam

hmmm chyba tak pół na pół, jak prawie we wszystkim, jestem rozdwojona.........i to nie do konca jest takie fajne. Pozdrawiam:-)
Ja uważam, że to nie ma znaczenia. Jesteśmy jedną wielkę rodziną, tylko nie jesteśmy w stanie spotkać się wszyscy razem, w jednym miejscu. ;-) Lika, jeśli masz czas i chotę zapraszamy do Katowic.

Pzdr ;-)

p.s. Chciałam jeszcze pozdrowić Fankę MJ,Tancerza,Lukasa_art_no1, MJfanTASTIC i Moonwalka. Brakowało Was. Mam nadzieję,że na następnym zlocie będziecie z nami. :hug:
Obrazek
Awatar użytkownika
Bartuu

Post autor: Bartuu »

Witam Wszystkich =) ... zaluje ze dopiero teraz sie tutaj znalazlem,swietne spotkanie ... Pozdrawiam ;]
Obrazek
ODPOWIEDZ