Hej wszystkim:)
Hej wszystkim:)
Hej, jestem tu nowa, Mam na imie Ola , mam 18 lat i KOCHAM MJ'a
Pozdrawiam :)

I love Michael :)
- keep_the_faith
- Moon_Walk_Er
- Speed Demon
Więc, mieszkam w Chojnicach ok 92km od Bydgoszczy. W Michaelu zakochałam sie mając ok 8 lat po tym jak usłyszałam Black & White, później (wstyd sie przyznać) zapomniałam o nim
ale jakiś czas temu przyśnił mi się i zrozumiałam,ze to przeznaczenie
Mam tylko jedna płytke Michaela (History in the mix) ale znam inne piosenki z TV i radia.
Czym sie interesuje? obecnie nadrabiam braki i czytam jak najwiecej o Michaelu :) lubie tez fotografowac :)
Pozdrawiam i dzięki za miłe przyjęcie :*
Co do tej piosenki po ktorej sie zakochalam w Michaelu to nie jestem pewna czy to było "Black and White" sami widzicie jak go zaniedbalam
wybaczycie?
umre!!!!!!!!!!!!!! zobaczcie jak przeksztalcilam tytul pioseni ma bys BLACK OR WHITE a ja namisalam &

Mam tylko jedna płytke Michaela (History in the mix) ale znam inne piosenki z TV i radia.
Czym sie interesuje? obecnie nadrabiam braki i czytam jak najwiecej o Michaelu :) lubie tez fotografowac :)
Pozdrawiam i dzięki za miłe przyjęcie :*
Co do tej piosenki po ktorej sie zakochalam w Michaelu to nie jestem pewna czy to było "Black and White" sami widzicie jak go zaniedbalam

wybaczycie?

umre!!!!!!!!!!!!!! zobaczcie jak przeksztalcilam tytul pioseni ma bys BLACK OR WHITE a ja namisalam &

I love Michael :)