czy ktos wie co to za pani na zdjeciu z MJ?
Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
- prison break
- BillieJean
http://www.karen-faye.com zwykłe google, a ile radości

Last edited by siadeh_ on Wed, 19 Sep 2007, 16:28, edited 1 time in total.
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"
* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
are you sure that I'm wrong?"
* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
- prison break
- Moon_Walk_Er
oooooooooo a czy ktoś mnie może uświadomić czemu nie pracuje dla MJja ?? Bo jak dla mnie to ona niemal zakochana w Nim była .... no i pracowała dla niego już od tylu lat , jak chyba nikt inny . No po prostu szok lekki .. napiszcie prosze dlaczego juz u niego nie robi ....SILENTIUM wrote:widziała, bo już nie pracuje dla MJ'aprison break wrote:Czyli jedyna kobieta na tym swiecie co widzi twarz MJ z 'bliska" ;)

He rocks my world since 1990 !!! Till forever ...

O co poszło, nie wie pewnikiem nikt za wyjątkiem samych zainteresowanych (a może i oni sami nie wiedzą- to też się zdarza
), ale zgrzyty pojawiały się mniej więcej w okresie procesu, kiedy dość mocno widoczna zaczęła się robić Raymone.
Niektórzy twierdzą, że to zwykła kobieca zazdrość inni, że Karen w trakcie procesu chcąc dobrze, szkodzila Michael'owi swoimi wypowiedziami i zachowaniem, więc ówczesna ekipa postanowiła ją nieco odsunąć od Michael'a- przynajmniej na ten czas.
Osobiście jestem skłonna uwierzyć i w jedno i w drugie.
Możliwe również, że obie te przyczyny były bezpośrednio ze sobą związane.
Wiem natomiast na pewno, że Karen próbowała co nieco żerować na nieporozumieniach, które wynikły w listopadzie 2006 roku na płaszczyźnie fani- ekipa Raymone i powiem szczerze, że niezbyt ładnie to z boku wyglądało

Niektórzy twierdzą, że to zwykła kobieca zazdrość inni, że Karen w trakcie procesu chcąc dobrze, szkodzila Michael'owi swoimi wypowiedziami i zachowaniem, więc ówczesna ekipa postanowiła ją nieco odsunąć od Michael'a- przynajmniej na ten czas.
Osobiście jestem skłonna uwierzyć i w jedno i w drugie.
Możliwe również, że obie te przyczyny były bezpośrednio ze sobą związane.
Wiem natomiast na pewno, że Karen próbowała co nieco żerować na nieporozumieniach, które wynikły w listopadzie 2006 roku na płaszczyźnie fani- ekipa Raymone i powiem szczerze, że niezbyt ładnie to z boku wyglądało

"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight