Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Jak obejrzałem to zdjęcie, przypomniałem sobie o dwóch, które zrobiłem na początku lata. Pomyślałem, że nic nie stoi na przeszkodzie, by je tu zamieścić.
Hym... a czy mógłby Ktoś podpowiedzieć, jak się wkleja te zdjęcia... ? Jeszcze mało doświadczona jestem na forum, a chciałabym wiedzieć... tak na przyszłość
Mnie też zapewne z wyglądu(który się dość często zmienia ) zna większość jak nie z MJPT to z MJJPB.No,ale....:
1.
2.
3.
4.Dla Siadeh_
5.
ps.muszę zrobić sobie w końcu jakieś ładne forki na tle jakiś ładnych krajobrazów w Szkocji,bo jak na zdjęciach niemam piwa to są one z domu,no lub w jakiejś diurze:D:P
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Kilak w miarę świeżych fotek w roli głównej ze mną oraz moimi przyjaciółmi.
Na tym zdjęciu jestem ja, moja świnka daria z córką oraz kolega szrek.Darię kupiłem w lumpexie za symboliczną złotówkę i tak to mieszka od tamtego czasu razem ze mną.